Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
24 Eyl 2025
4
0
0
Meslek
Kabin
Merhaba sivil havacılık kabin memurluğu bölümünü okumayı düşünüyorum fakat sınavdan sonra dönemsel olarak gerginlik ve can sıkıntısı yaşadığım için sağlık ocağına gittim. Aile hekimim bana bir kutu antidepresan yazdı ve bu E-Nabızda gözüküyor. Herhangi bir psikiyatri ya da psikolog randevum hiç olmadı. Aile hekimin yazdığı tek seferlik antidepresan uçuşa elverişli raporu almama engel olur mu?

Hocam geçmişte 10 yıl önce astım ilacı alıp sadece 2 kere kullanıp elenenler gördüm forumda bir daha astım teşhisi koyulmamasina rağmen kendi abim renk körü olmamasina rağmen renk körü diye giremedi THY sağlık da biraz sıkıntı diye biliyorum sen içini ferah tut yine de daha okumadıysan falan biraz araştır tam emin olunca oku bölümü derim

E devletten baktım Tedavi bilgileri sorgulama kısmında gözükmüyor
4A/4B/4C ilaç kullanımı sekmesinde ise ilaç gözüküyor fakat rapor teşhis kısmı boş ve sadece 1 kutu verildiği sonrasında da hiç alınmadığı gözüküyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim ona göre bu bölümü tercih listeme ekleyeceğim.

Yani tavsiye verebilirim sadece kabin memuru olmak istiyorsan illa da THYye girmene gerek yok yani okuyabilirsin önemli olan imajını geliştir ingilizceni geliştir diksiyonunu falan ozgüvenini geliştir kendini geliştir yani sorun olmaz Thyye giremezsen onlarca havayolu var trde charter firmalar dışında yurtdışında da var ki yurt dışında yaşamayi problem etmiycek bir genç kardeşimiz olduğunu düşünüyorum yurt dışındaki firmalara da girebilirsin takma çok kafana yaz gitsin bana sorarsan sınava hazırlan pilotaj oku :)

• Like
Tepkiler: adayyogrenci
Yani tavsiye verebilirim sadece kabin memuru olmak istiyorsan illa da THYye girmene gerek yok yani okuyabilirsin önemli olan imajını geliştir ingilizceni geliştir diksiyonunu falan ozgüvenini geliştir kendini geliştir yani sorun olmaz Thyye giremezsen onlarca havayolu var trde charter firmalar dışında yurtdışında da var ki yurt dışında yaşamayi problem etmiycek bir genç kardeşimiz olduğunu düşünüyorum yurt dışındaki firmalara da girebilirsin takma çok kafana yaz gitsin bana sorarsan sınava hazırlan pilotaj oku :)
shgm sağlık sertifikasını bütün firmalar istemiyor mu ?

Shgm sağlık sertifikası alabilirsiniz bir sıkıntı olmaz 😊
Merhaba sivil havacılık kabin memurluğu bölümünü okumayı düşünüyorum fakat sınavdan sonra dönemsel olarak gerginlik ve can sıkıntısı yaşadığım için sağlık ocağına gittim. Aile hekimim bana bir kutu antidepresan yazdı ve bu E-Nabızda gözüküyor. Herhangi bir psikiyatri ya da psikolog randevum hiç olmadı. Aile hekimin yazdığı tek seferlik antidepresan uçuşa elverişli raporu almama engel olur mu?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.