THY Ağustos'da Belge Yükleme Maili Alanlar?

• Konbuyu başlatan Mentor
  • Başlangıç tarihi
M

Mentor

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar. 28 ağustos'ta belge yükleme maili alıp yükledikten sonra neredeyse 3 ay geçmiş olacak. Var mı bu kadar zamandır bekleyen benim gibi ? Belge yüklenemedi diye bir mail de almadım :D Hatırlatmak ve sormak amacı ile yarın mail atacağım kabinistihdam'a.

2 ay ve daha uzun süredir mail almayan var ise bir şey soracağım

N

Nazl

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar. 28 ağustos'ta belge yükleme maili alıp yükledikten sonra neredeyse 3 ay geçmiş olacak. Var mı bu kadar zamandır bekleyen benim gibi ? Belge yüklenemedi diye bir mail de almadım :D Hatırlatmak ve sormak amacı ile yarın mail atacağım kabinistihdam'a.

Merhaba
Ben 2 agustosta belge yukleme maili aldim ve hala haber yok.Sadece bu ay basindan kabin istihdam mail attım.Kendileri bilgilendirmenin onumuzdeki gunlerde yapilacagina dair bir dönüş yaptilar.Hala haber yok.

F

Furkan Karaaslan

HavaPersonel.Com

Merhabalar ben de aynı şekilde 28 ağustos tarihinde belge yükleme için mail aldım(tüm belgeleri gönderdim biri görüntülenememiş ,tekrardan gönderdim )neredeyse 2 .5 ay oldu herhangi bir dönüş olmadı süreçle alakalı bir mail gönderilmedi ben de bir mail göndermedim ama yakın bir zamanda mail göndermeyi düşünüyorum.2025 yılının ilk çeyreğini bulur dedikleri için pek acele etmedim

0

_0x90

HavaPersonel.Com
"Mülakat süreçlerimizin 2025 ilk çeyreği sonuna kadar sürmesi öngörülmekte olup mülakat planlamaları ve davetler, başvuru sırasına göre yapılacaktır. Bundan dolayı, başvuru sıranız doğrultusunda bekleme durumu sözkonusu olacaktır."

Pek merak edilecek ya da mail atılacak bir durum yok gibi arkadaşlar. Tatlı telaşlar hoş, bazen uzun bekleyişler can sıkıcı ama önceden bilgisini verdikleri bir konu.

N

Nazl

HavaPersonel.Com
"Mülakat süreçlerimizin 2025 ilk çeyreği sonuna kadar sürmesi öngörülmekte olup mülakat planlamaları ve davetler, başvuru sırasına göre yapılacaktır. Bundan dolayı, başvuru sıranız doğrultusunda bekleme durumu sözkonusu olacaktır."

Pek merak edilecek ya da mail atılacak bir durum yok gibi arkadaşlar. Tatlı telaşlar hoş, bazen uzun bekleyişler can sıkıcı ama önceden bilgisini verdikleri bir konu.
Can sıkıcı olan benim basvurumun 4 mayis olup hala mulakat icin bekleyip kendilerinin basvuru sırasina gore yapilacaktir demeleri.

F

Furkan Karaaslan

HavaPersonel.Com

Merhabalar bugün bir arkadaşım mail almış mülakat tarihi belli olmuş. Benim online İngilizce mülakatını geçip geçmediğim mailini arkadaşımdan önce almıştım ,önce dönüş yapmışlardı .Şimdi de ona önce dönüş yapmışlar. Neyse beklemedeyiz ,sadece aklım görüntülenemeyen dosyada kaldı umarım bir problem çıkmaz.

0

_0x90

HavaPersonel.Com
Merhabalar bugün bir arkadaşım mail almış mülakat tarihi belli olmuş. Benim online İngilizce mülakatını geçip geçmediğim mailini arkadaşımdan önce almıştım ,önce dönüş yapmışlardı .Şimdi de ona önce dönüş yapmışlar. Neyse beklemedeyiz ,sadece aklım görüntülenemeyen dosyada kaldı umarım bir problem çıkmaz.
Size davet yollayacakları zaman tekrar bir kontrolden geçirebilirler dosyalarınızı ya da siz güncelledikten sonra tekrar bakıp çalıştığı için dönüt sağlamamış olabilirler. Elbette varsayım üstüne yorum yapıyorum ancak küçük bir şirket olmadığı için böyle ufak şeylerde sorun yaşayacağımızı çok sanmıyorum. Yine de içinize sinmesini istiyorsanız mail atın tabii, bu size kalmış.

Konuyu okuyanlar;