THY Adaylık Süreci Devam Ederken Yeni Bir İlana Başvurma Hk.

Gforce46

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhabalar,

Son başvuru tarihi Eylül 2024 olan 'Yetiştirilmek üzere 2. Pilot Alımı'na başvuru yaparak online ingilizce sınavını geçtim ve önümüzdeki hafta için psikometrik ve dlr testi için randevu oluşturdum. Ancak hem mevcut iş yoğunluğum hem de testlere çalışmamış olmam nedeniyle teste katılma noktasında çekincelerim var. Açıkçası dlr testine neredeyse hiç çalışmadım ve yaklaşık 8-9 gün civarında bir süre kaldı dlr testine.

Bugün THY'nin sitesine göz gezdirirken yeniden ilan açtıklarını ve ilana son başvuru tarihinin 25.10.2024 tarihi olduğunu gördüm. Önümüzdeki hafta yapılacak psikometrik ve dlr testlerine katılmayıp yeni ilana yeniden başvuru yaptığım takdirde herhangi bir sorunla karşılar mıyım? Örneğin neden ilk başvurunda yapılan teste girmedin tekrar başvuru yapamazsın deyip direkt olarak elenir miyim?

Ayrıca herhangi bir sorunla karşılaşmamam halinde sınav sürecine kaldığım yerden yani psikometrik ve dlr testlerinden mi yoksa sıfırdan mı başlarım. Daha önce başından böyle bir süreç geçen arkadaşlar bilgilendirebilirse çok sevinirim.

Konuyu okuyanlar;