Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Şirket Adı
TGS Yer Hizmetleri
Pozisyon veya İlan Adı
Yer hizmetleri memurluğu
Güncel Durum
Sürecimle alakalı herhangi bir geri bildirim verilmedi.
Toplam Geçen Süre
1-3 ay
Sürecin Başlangıç Tarihi
24 Ocak 2026
İletişim
5.00 yıldız
Süre / Hız
5.00 yıldız
Geri Bildirim
5.00 yıldız
Sürecin Kolaylığı
5.00 yıldız
Kurumsal İmaj
5.00 yıldız
Bireyselleştirme
5.00 yıldız
Şeffaflık
5.00 yıldız
Adillik (Adalet & Eşitlik)
5.00 yıldız

Nare temiz

Premium
Üye
25 Ara 2025
18
4
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba

Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem öncelikle ama hem kardeşimin hem de arkadaşımın sürecini paylaşmak isterim. Kardeşim ve arkadaşım geçen yıl başvuru yaptılar kardeşime mülakat daveti yerinde uygulamadan tam 10 gün sonra geldi arkadaşıma 1 ay sonra geldi. Demek istediğim ümidinizi kesin yada bekleyin değil bu tarz süreçler biraz uzun ve aşamalı oluyor. Kimine erken kimine geç gelebilir mülakat daveti; sınavda ki puana göre anladığım kadarıyla.. şimdiden herkese başarılar diliyorum olumlu dönüş alan arkadaşlarımı da kutlarım

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla 0
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba

Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem öncelikle ama hem kardeşimin hem de arkadaşımın sürecini paylaşmak isterim. Kardeşim ve arkadaşım geçen yıl başvuru yaptılar kardeşime mülakat daveti yerinde uygulamadan tam 10 gün sonra geldi arkadaşıma 1 ay sonra geldi. Demek istediğim ümidinizi kesin yada bekleyin değil bu tarz süreçler biraz uzun ve aşamalı oluyor. Kimine erken kimine geç gelebilir mülakat daveti; sınavda ki puana göre anladığım kadarıyla.. şimdiden herkese başarılar diliyorum olumlu dönüş alan arkadaşlarımı da kutlarım
saw için miydi anlattığınız bu süreç

saw için miydi anlattığınız bu süreç
Hayır İga için başvuru yapmışlardı. Ama iki istasyon da çok yoğun, geri dönüşler de bi o kadar gecikmeli olur.. yani birine erken gelmesi ya da birine çok geç gelmesi mühim değil anlıyorum beklemek biraz umutları azaltıyor ama olumlu yada olumsuz olmanın inanın sürecin uzaması ile alakası yok, tamamen yoğunlukla alakalı zaten sınav esnasın da ne kadar kadar kalabalık olduğunu görmüşsünüzdür ki bu sadece bu kısmı 🙏🏻

Hayır İga için başvuru yapmışlardı. Ama iki istasyon da çok yoğun, geri dönüşler de bi o kadar gecikmeli olur.. yani birine erken gelmesi ya da birine çok geç gelmesi mühim değil anlıyorum beklemek biraz umutları azaltıyor ama olumlu yada olumsuz olmanın inanın sürecin uzaması ile alakası yok, tamamen yoğunlukla alakalı zaten sınav esnasın da ne kadar kadar kalabalık olduğunu görmüşsünüzdür ki bu sadece bu kısmı 🙏🏻
evet sürece hakimim sadece istasyonu merak etmiştim. çok teşekkür ederim yanıtınız için

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.