Şimdi kayıt ol
AJET kabin memuru mülakatında boy/kilo aşamasında 170 cm / 71 kg ölçüldüm ve 1 kg fark nedeniyle sürecime devam edilemeyeceği söylendi. Daha önce THY ölçümünde 172 cm / 69kg çıkmıştım. Aynı kriter tablosu uygulanmasına rağmen böyle bir fark oluşması açıkçası beni şaşırttı. Ölçüm günü regl dönemimdeydim ve yurtdışından gelerek mülakata katıldım. Uzun bir yolculuk sonrası geçici kilo dalgalanması yaşamış olabileceğimi söyledim. 1 saat sonra ölçüm yapılabileceği belirtildi ama bir saat içinde 1 kg vermek mümkün mü
O an gerçekten ne yapacağımı şaşırdım, algılayamadım bile. Üzerimdeki pantolonunun bol olduğunu da söyledim çünkü kilo vermiştim ve ağırlık yapıyordu diyebilirim, uygun bir ortam sağlanabilirse,kendi rızamla çıkartarak tartılmak istedim. Kabul edilmedi..
Sonra kendi halime güldüm, bu hale düşürüldüğüme..
Bu sürece ciddi şekilde hazırlanarak, plan yaparak katıldım. 1 kg gibi sınır bir fark nedeniyle elenmek gerçekten hayal kırıklığı. Aynı oturumda bulunan başka bir adayın da benzer bir durum yaşadığını görünce ölçüm sürecinin standardı konusunda ister istemez soru işaretleri oluştu.
Konunun resmi olarak incelenmesi için gerekli başvuruları yapacağım. Sınır değerde elenen adaylar açısından sürecin daha şeffaf olması gerektiğini düşünüyorum.
Hayaller, emekler, maddi/manevi tüm külfetin ağırlığı omuzlarımda..
Sonra kendi halime güldüm, bu hale düşürüldüğüme..
Bu sürece ciddi şekilde hazırlanarak, plan yaparak katıldım. 1 kg gibi sınır bir fark nedeniyle elenmek gerçekten hayal kırıklığı. Aynı oturumda bulunan başka bir adayın da benzer bir durum yaşadığını görünce ölçüm sürecinin standardı konusunda ister istemez soru işaretleri oluştu.
Konunun resmi olarak incelenmesi için gerekli başvuruları yapacağım. Sınır değerde elenen adaylar açısından sürecin daha şeffaf olması gerektiğini düşünüyorum.
Hayaller, emekler, maddi/manevi tüm külfetin ağırlığı omuzlarımda..
Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla
0