Ortalama: 3,8/5
Öncelikle Ağustos 2025 take off tecrübesiz kabin memurluğu ilanından başvurduğumu belirtmek isterim. THY ilan açmadan istemeyerek de olsa pegasusa başvurmuştum. Fakat THY nin gerçekten ilanlara sorumlulukla yaklaştığını söyleyebilirim. Tam hatırlamıyorum ama ideal bı sürede 2 3 hafta olabilir dönüt aldım. Arkadasından online ing sınavı hemen yapıldı. Bu gerçekten kariyer hedefine gösterilen saygı olarak düşünüyorum. Sonraki süreçler arasında Max 2 hafta olacak şekilde dönüş aldım. Yalnızca 1,5 ay gibi yüz yüze mülakat mailini bekledim. Bu süreç biraz sancılıydı acaba daha mı uzun sürecek gibi düşünebiliyorsunuz ki üstelik benim gibi yalnızca THY yi bekliyorsanız çalışmadan yeni mezun şekilde. Mülakata özen gösterdim. Anadolu yakasında ikamet ettiğim için Küçükçekmece tarafına geç kalırım diye bir otel bile tuttum bı gece öncesinden. Boy kilo ölçümü, dövme izi kontrolü, ing mülakatı bunları geçtim. Fakat kurul mülakatından 2 hafta sonra geçemediğim bilgisi geldi. Bu süreç boyunca THY nin nezaketinden, ortamın profesyonelliğinden hiç şüphe yok. İnsanlar gerçekten rahatlamaniz için uğraşıyor. Ama kendi davranışlarımı düşündüğümde hatamı pek bulamıyorum hata yapmış olabilirim tabiki ama keşke bir takım ve yapmadığım sebepler yerine gerçekten biz sizin şu konular sebebiyle uygun olmadığınızı düşünüyoruz diye bir mail gelse. Böyle bir maddelerin olduğu mail geliyor fakat her maddeyi üzerime alınırsam bu defa o günkü emegime, saygıma ,konuşmama-davranislarima, durum farkındalığıma haksızlık etmiş olurum. Nokta atışı sebepler gelmesi bence adaletli bir davranış biçimi olur.Benim için çok güzel geçen bir mülakattı. Umarım kendi grubumdan insanlar başarmıştır. Gerçekten isteyen herkese nasip olur inşallah.Teşekkür ederim.Bizi Instagram ve LinkedIn hesaplarımızdan takip edin, havacılık sektörünü kaçırmayın!
Hava Personel ✈️ (@havapersonel) • Instagram fotoğrafları ve videoları
79K Takipçi, 1 Takip, 706 Gönderi - Hava Personel ✈️'in (@havapersonel) Instagram fotoğraflarını ve videolarını gör
www.instagram.com
Hava Personel ✈️ | LinkedIn
Hava Personel ✈️ | LinkedIn‘de 20.156 takipçi Türkiye'nin İlk ve En Aktif Havacılık Forum Sitesi 🇹🇷 ✈️ Havacılık Kariyer Fırsatları 📰 Havacılık Haberleri | Sosyal Medya Hesaplarımız Instagram: @havapersonel X: @havapersonel Facebook: @havayoluhavacilikhaberleri LinkedIn: @havapersonel Youtube...
Oyla
1