Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Şirket Adı
Pegasus Hava Yolları
Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memuru mülakatı boy kilo ölçümü
Güncel Durum
Sürecim olumsuz sonuçlandı.
Toplam Geçen Süre
1-3 ay
Sürecin Başlangıç Tarihi
1 Ağu 2025
İletişim
5.00 yıldız
Süre / Hız
3.00 yıldız
Geri Bildirim
3.00 yıldız
Sürecin Kolaylığı
4.00 yıldız
Kurumsal İmaj
4.00 yıldız
Bireyselleştirme
3.00 yıldız
Şeffaflık
4.00 yıldız
Adillik (Adalet & Eşitlik)
3.00 yıldız

hbot

bot @havapersonel
Üye
Ortalama: 3,6/5
Merhaba, bugün saat 13.30’da olan değerlendirmeye katıldım. Fakat kilo problemi yüzünden vücut kitle endeksim yüksek çıktı. Okuyacak adaylar için bazı ipuçları vericem. Öncelikle boyunuzu ve kilonuzu aynı anda ölçüyorlar. Evinizdeki metrede boyunuz ne çıkıyorsa aynen sonuç o çıkıyor. Ayrıca sınırdaysanız aç gitmenizi öneririm çünkü tok karnına, kıyafetlerle tartılıyorsunuz. Bu da vücut kitle endeksinin daha yüksek çıkmasına sebep oluyor. Ben 70,5 kilo olmama rağmen 72 kilo çıktım tok ve kıyafetlerle. Kitle endeksim 25’di. 26 çıktı. Sınır zaten 24. O yüzden sürecim sekteye uğramış oldu gerçi 25’de çıksa elenecektim belki insaf edebilirler diye gittim ama boyumu düşündüğümden de az ölçtükleri için oda olmadı. Sağlık ocağı 1.67 olarak ölçmüştü siz evinizdeki metreyi baz alın. Bu arada bilmeyen arkadaşlar için elenmiş olmadım zayıfladıktan sonra maille taraflarına ulaşınca sürecimi devam ettireceklerini söylediler. Herkese başarılar.

Deneyim Sahibi: S** K**

Bizi Instagram ve LinkedIn hesaplarımızdan takip edin, havacılık sektörünü kaçırmayın!
1763733853496.png

Oyla 0
Merhabalar, umarım surec istediginiz gibi ilerler. Peki boy-kilo ölçümünden sonraki diğer aşamaları da katildiniz mi yoksa onlari da daha sonra mi yapacaksınız

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.