Ortalama: 3,6/5
Merhaba, bugün saat 13.30’da olan değerlendirmeye katıldım. Fakat kilo problemi yüzünden vücut kitle endeksim yüksek çıktı. Okuyacak adaylar için bazı ipuçları vericem. Öncelikle boyunuzu ve kilonuzu aynı anda ölçüyorlar. Evinizdeki metrede boyunuz ne çıkıyorsa aynen sonuç o çıkıyor. Ayrıca sınırdaysanız aç gitmenizi öneririm çünkü tok karnına, kıyafetlerle tartılıyorsunuz. Bu da vücut kitle endeksinin daha yüksek çıkmasına sebep oluyor. Ben 70,5 kilo olmama rağmen 72 kilo çıktım tok ve kıyafetlerle. Kitle endeksim 25’di. 26 çıktı. Sınır zaten 24. O yüzden sürecim sekteye uğramış oldu gerçi 25’de çıksa elenecektim belki insaf edebilirler diye gittim ama boyumu düşündüğümden de az ölçtükleri için oda olmadı. Sağlık ocağı 1.67 olarak ölçmüştü siz evinizdeki metreyi baz alın. Bu arada bilmeyen arkadaşlar için elenmiş olmadım zayıfladıktan sonra maille taraflarına ulaşınca sürecimi devam ettireceklerini söylediler. Herkese başarılar.Deneyim Sahibi: S** K**
Bizi Instagram ve LinkedIn hesaplarımızdan takip edin, havacılık sektörünü kaçırmayın!
Hava Personel ✈️ (@havapersonel) • Instagram fotoğrafları ve videoları
79K Takipçi, 1 Takip, 706 Gönderi - Hava Personel ✈️'in (@havapersonel) Instagram fotoğraflarını ve videolarını gör
www.instagram.com
Hava Personel ✈️ | LinkedIn
Hava Personel ✈️ | LinkedIn‘de 20.150 takipçi Türkiye'nin İlk ve En Aktif Havacılık Forum Sitesi 🇹🇷 ✈️ Havacılık Kariyer Fırsatları 📰 Havacılık Haberleri | Sosyal Medya Hesaplarımız Instagram: @havapersonel X: @havapersonel Facebook: @havayoluhavacilikhaberleri LinkedIn: @havapersonel Youtube...
Oyla
0