Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Şirket Adı
Pegasus Hava Yolları
Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Güncel Durum
Sürecim olumsuz sonuçlandı.
Toplam Geçen Süre
1-3 ay
Sürecin Başlangıç Tarihi
30 Ara 2025
İletişim
1.00 yıldız
Süre / Hız
2.00 yıldız
Geri Bildirim
1.00 yıldız
Sürecin Kolaylığı
3.00 yıldız
Kurumsal İmaj
1.00 yıldız
Bireyselleştirme
2.00 yıldız
Şeffaflık
1.00 yıldız
Adillik (Adalet & Eşitlik)
1.00 yıldız

almeha

Üye
16 Eki 2024
48
19
35
Ortalama: 1,5/5
Merhabalar herkese,

Öncelikle sürece gerçekten heyecanlı bir şekilde bekleyerek başladım ve gerçekten çalıştım ve özendim, emek harcadım.

Bugün ingilizce mülakatım 13.30 daydı. Herkesi üçerli dörderli şekillerde farklı farklı kişilere atadılar. Ben sonrasında girdim içeriye ve ingilizce konuşmaya başladım işte oturabilir miyim, nasılsınız gibi konuşmalardan sonra hanımefendi ismimi sordu, telefon numaramı sordu, nerede yaşadığımı, en son nerde tatil yaptığını, önceki iş deneyimlerini ve bu kadar :D cidden bu kadar sordu girmemle çıkmam bir oldu topu topuna 2 dakika sürdü ve çıktım başka odaya geçtim ve maalesef olumsuz, istenilen skora ulaşamadınız. :D ben zaten şoka girdim çünkü bana ne şans verildi ne benim ingilizce seviyem ölçüldü, bir insanı maalesef ki tek cevaplık sorular ile ingilizcesini ölçemezsiniz ki benim bu ilk ingilizce mülakattım değil ve benim arkadaşlar ingilizcem gayet yeterli ölçüde.

Hanımefendinin tavrını maalesef doğru bulmuyorum. Odaya girdiğim ilk andan beri olumsuz bir hava vardı, yüzüme dahi bakmadı. Bana sorduğu tek cevaplık sorularda bile konuşmayı uzatmaya çalıştım ki benim ingilizcemi görebilsin diye . En son nerede tatil yaptığınız sorusuna ‘x yerde yaptım ama en çok x yerde yapmak istiyorum çünkü …’ gibi.

Anlicağınız hakkaniyetli olduğunuz düşünmüyorum ya da bana denk gelen kişi öyle olabilir genelleme de yapmak istemiyorum ama maalesef arkadaşlar durum bu.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla 0
Merhabalar herkese,

Öncelikle sürece gerçekten heyecanlı bir şekilde bekleyerek başladım ve gerçekten çalıştım ve özendim, emek harcadım.

Bugün ingilizce mülakatım 13.30 daydı. Herkesi üçerli dörderli şekillerde farklı farklı kişilere atadılar. Ben sonrasında girdim içeriye ve ingilizce konuşmaya başladım işte oturabilir miyim, nasılsınız gibi konuşmalardan sonra hanımefendi ismimi sordu, telefon numaramı sordu, nerede yaşadığımı, en son nerde tatil yaptığını, önceki iş deneyimlerini ve bu kadar :D cidden bu kadar sordu girmemle çıkmam bir oldu topu topuna 2 dakika sürdü ve çıktım başka odaya geçtim ve maalesef olumsuz, istenilen skora ulaşamadınız. :D ben zaten şoka girdim çünkü bana ne şans verildi ne benim ingilizce seviyem ölçüldü, bir insanı maalesef ki tek cevaplık sorular ile ingilizcesini ölçemezsiniz ki benim bu ilk ingilizce mülakattım değil ve benim arkadaşlar ingilizcem gayet yeterli ölçüde.

Hanımefendinin tavrını maalesef doğru bulmuyorum. Odaya girdiğim ilk andan beri olumsuz bir hava vardı, yüzüme dahi bakmadı. Bana sorduğu tek cevaplık sorularda bile konuşmayı uzatmaya çalıştım ki benim ingilizcemi görebilsin diye . En son nerede tatil yaptığınız sorusuna ‘x yerde yaptım ama en çok x yerde yapmak istiyorum çünkü …’ gibi.

Anlicağınız hakkaniyetli olduğunuz düşünmüyorum ya da bana denk gelen kişi öyle olabilir genelleme de yapmak istemiyorum ama maalesef arkadaşlar durum bu.
Merhaba mülakatı yapan yabancı mıydı . Odaya girer girmez İngilizce mi konuşmaya başladı nasıl ilerledi acaba ve hangi base de girdiniz
Yaşadığınız deneyim için üzüldüm keşke umarım hakkınızda en iyisi olur

Merhaba mülakatı yapan yabancı mıydı . Odaya girer girmez İngilizce mi konuşmaya başladı nasıl ilerledi acaba ve hangi base de girdiniz
Yaşadığınız deneyim için üzüldüm keşke umarım hakkınızda en iyisi olur
Yabancı olduğunu düşünmüyorum türktü, evet ben zaten direkt ingilizceye konuşmaya başladım o da aynı şekilde, saw base.
Ben de emin olun çok üzgünüm.

• Sad
  • Like
Tepkiler: crew ve Hry07
Ben ve arkadaşım da sizinle beraber aynı hoca ile sözlü mülakata girdik.Biz sabah 09.00 grubundaydık.Telefon numarası,tatil ve iş deneyimleri ortak sorularımız.5 dakikada 10 soru soruldu.Odaya girdiğimiz ilk andan beri olumsuz bir hava vardı, yüzümüze dahi bakılmadı.Siz soruyu cevaplarken kendisi kurşun kalem ile kağıda resim çiziyor.Göz teması kurmayı sevmiyor.Hocamızın olumluluk oranını %66 olarak tahmin ediyorum.

• Like
Tepkiler: gunes
Ben ve arkadaşım da sizinle beraber aynı hoca ile sözlü mülakata girdik.Biz sabah 09.00 grubundaydık.Telefon numarası,tatil ve iş deneyimleri ortak sorularımız.5 dakikada 10 soru soruldu.Odaya girdiğimiz ilk andan beri olumsuz bir hava vardı, yüzümüze dahi bakılmadı.Siz soruyu cevaplarken kendisi kurşun kalem ile kağıda resim çiziyor.Göz teması kurmayı sevmiyor.Hocamızın olumluluk oranını %66 olarak tahmin ediyorum.
Geçmiş olsun öncelikle, umarım olumlu olmuştur sizler için.

İkimizinde olumsuz sonuçlandı.
Gerçekten sizler adına çok üzüldüm. Bu şansızlık mıdır nedir bilmiyorum, bugün giren biri ile konuştuğumda da ing mülakatının çok güzel geçtiğini gülüp durduklarını, hata bile yapsa karşıdakinin onun düzeltmesi için beklediğini ve cidden çok güzel sorular sorduğunu söyledi. Ve arkadaş geçmiş. :) o söyleyince ben de rahatladım. Ama gel gör ki ….
Hayırlısı olsun.

• Like
Tepkiler: gunes
Ben de bu hafta İngilizce mülakat aşamasında elendim. Baştan sona sürecin hiç sistematik ilerlemediğini düşünüyorum. Seviyem B2 sorular gündelik dolayısıyla yetersiz kalacağım cevaplar vermedim fakat bana denk gelen hanımefendi ters birisiydi yüzüme dahi bakmadı doğru düzgün diyebilirim. Başka bir firmada mülakat deneyimim olmuştu çok daha keyifliydi kesinlikle yine de sağlık olsun herkese başarılar

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.