Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Şirket Adı
AJet Hava Yolları
Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Güncel Durum
Sürecimle alakalı herhangi bir geri bildirim verilmedi.
Toplam Geçen Süre
1-3 ay
Sürecin Başlangıç Tarihi
7 Kas 2025
İletişim
3.00 yıldız
Süre / Hız
5.00 yıldız
Geri Bildirim
3.00 yıldız
Sürecin Kolaylığı
5.00 yıldız
Kurumsal İmaj
3.00 yıldız
Bireyselleştirme
3.00 yıldız
Şeffaflık
4.00 yıldız
Adillik (Adalet & Eşitlik)
4.00 yıldız
10 Eki 2025
52
19
5
Meslek
Kabin
Ortalama: 3,75/5
Mülakat saatinizde binaya giriş yapıyorsunuz daha sonra resepsiyon kimliğinizi alıp giriş kartı veriyor ve diğer adaylarla birlikte bekledikten sonra sizi yukarı alıyorlar. Bir odada birlikte bekliyorsunuz diğer adaylarla daha sonra boy-kilo ölçümü, İngilizce ve kurul mülakatına giriyorsunuz.
Boy-kilodan sonra İngilizceye girdim yaklaşık 3-5 dakika sürdü sohbet havasında, birkaç dakika sonra sürecin olumlu olduğunu kurul mülakatı için beklemem gerektiği söylendi.
Yaklaşık bir saatlik bekleyişten sonra kurul mülakatına girdim aynı şekilde sohbet havasında kendimden ve çalışma hayatımdan bahsettim daha sonra bunlar üzerinden ve diğer klasik sorular ayrıca birkaç roleplay sorusu da soruldu.
Endişelenmeyin, heyecan yapmayın akışına bırakın herkese başarılar dilerim. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Like
Tepkiler: tokito
Oyla 1
Merhaba umarım süreciniz olumlu ilerler bu aşamayı atlatmışsınız en azından
Birkaç sorum olacak cevaplayabilirseniz çok sevinirim. Eğitim istanbulda olacağı için kalacak yer tahsis edip etmeyeceklerine dair ya da eğitim süresince bir maaş ödeneği olup olmayacağına dair bir bilgi veriyorlar mı mülakatta yoksa her şeyi mail dönüşünde mi öğreniyoruz bir de en az üç yıl çalışma zorunluluğu olduğuna dair yorumlar okudum burada doğru mu acaba bir bilginiz var mı
Bu konularda bilgi verilmedi bende kulaktan dolma bilgiler biliyorum sadece

Kıyafet değişimi yapabileceğimiz bi alan var mı orada şehir dışından geleceğim takım elbise degisimi için soruyorum teşekkürler.

Merhaba umarım süreciniz olumlu ilerler bu aşamayı atlatmışsınız en azından
Birkaç sorum olacak cevaplayabilirseniz çok sevinirim. Eğitim istanbulda olacağı için kalacak yer tahsis edip etmeyeceklerine dair ya da eğitim süresince bir maaş ödeneği olup olmayacağına dair bir bilgi veriyorlar mı mülakatta yoksa her şeyi mail dönüşünde mi öğreniyoruz bir de en az üç yıl çalışma zorunluluğu olduğuna dair yorumlar okudum burada doğru mu acaba bir bilginiz var mı
Merhaba, şimdiye kadar inceledigim ve ilanlarina katıldığım formalardan thy ve emirates egitim sürecinde belli bir miktar maaş veriyor ama Thy kalacak yer tahsis etmiyor eğitimde. Emirates muhtemelen onu da temin ediyordur.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.