TGS Adana Yhm

• Konbuyu başlatan ArifeB
  • Başlangıç tarihi
A

ArifeB

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar 26 Haziran’da kurul mülakatına girdim henüz dönüş sağlanmadı bana burada dönüş alan var mı?

A

ArifeB

HavaPersonel.Com
Adana için şöyle bir ilan daha gördüm geçen buna da başvuru yapabilirsiniz. Hangi firma olduğunu belirtmemişler.

https://www.kariyer.net/is-ilani/sektorun-oncu-kurulusu-cip-memuru-3861382

Ekli dosyayı görüntüle 234
Çok teşekkür ederim düşünceniz için fakat harekat veya YHM hariç bir şeye başvurmayı düşünmüyorum zaten Çukurova ne zaman açılacak belli değil o yüzden bizi erteliyorlar sanırım olumlu dönüş alan var mı bilmiyorum ama

A

AyH

HavaPersonel.Com
Bu CİP memurluğu ne oluyor tam olarak iş tanımını biraz daha detaylandırabilir misiniz

admin

admin

Admin
Moderatör
Bu CİP memurluğu ne oluyor tam olarak iş tanımını biraz daha detaylandırabilir misiniz
Özel yolcu salonunda bulunuyorlar. Business class veya kart statüsü olan yolculara hizmet ediyorlar.

• Like
Tepkiler: AyH
E

Esra10

HavaPersonel.Com
Özel yolcu salonunda bulunuyorlar. Business class veya kart statüsü olan yolculara hizmet ediyorlar.
Merhabalar, harekat memuru iş ilanı için basvurdum genel yetenek ve ingilizce sınavına girdim fakat sağlık raporunda kullanılan psikolojik ilaçların değerlendirme için bir etkisi oluyor mu? Araştırma yaptım fakat gerekli bilgi edinemedim. Yolcu hiz memuru ve harekat memuruna basvurmustum.

admin

admin

Admin
Moderatör
Merhabalar, harekat memuru iş ilanı için basvurdum genel yetenek ve ingilizce sınavına girdim fakat sağlık raporunda kullanılan psikolojik ilaçların değerlendirme için bir etkisi oluyor mu? Araştırma yaptım fakat gerekli bilgi edinemedim. Yolcu hiz memuru ve harekat memuruna basvurmustum.
Sorun olmaz

Konuyu okuyanlar;