Pozisyon veya İlan Adı
II. Pilot Adayı
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

kurtulmusb

Üye
8 Ocak 2026
1
0
0
Meslek
Kokpit
Merhaba, bugün çok rüzgar yemekten dolayı baş dönmem oldu acile gittim, reçeteme tanı olarak vertigo yazmış fakat benim vertigom yok. Acilden olduğu için sistemde öntanı yazıyordu. Seneye üniversite bitince cadet e başvurmak istiyorum, bu tanıdan direkt elenir miyim? Ne yapmam gerek?
Teşekkürler.

Merhaba, bugün çok rüzgar yemekten dolayı baş dönmem oldu acile gittim, reçeteme tanı olarak vertigo yazmış fakat benim vertigom yok. Acilden olduğu için sistemde öntanı yazıyordu. Seneye üniversite bitince cadet e başvurmak istiyorum, bu tanıdan direkt elenir miyim? Ne yapmam gerek?
Teşekkürler.
merhaba bende de vertigo tanısı vardı ama sorun olmadı sizde de olmayacak eğer tek bir seferlikse.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.