TGS Acil Yardım Tgs Bayan Personel Ayakkabı

• Konbuyu başlatan Sarı papatya
  • Başlangıç tarihi
S

Sarı papatya

HavaPersonel.Com
Merhaba tgs bayan personel ayakkabıları ayaklarımı maffetti yürüyemiyorum öneri olarak ne önerirsiniz

S

skyforce

HavaPersonel.Com
Bazen düşünüyorumda benmi çok şansızım yoksa bu ülkemi böyle?yani bu konuyu topic yapıp buraya açanda ne bileyim tgs'de çalışıyor

S

Sarı papatya

HavaPersonel.Com
Acaba bunu buraya yazan ne gibi bir ortopedik sorunla karşılaşmış olabilir diye düşünseydiniz böyle bir başlığa yorum yapmazdınız. Günde 15 bin adım atılan yerde ayağınızın yürüyemeyecek duruma gelme deneyimini yaşamazsınız umarım..

admin

admin

Admin
Moderatör
Merhaba tgs bayan personel ayakkabıları ayaklarımı maffetti yürüyemiyorum öneri olarak ne önerirsiniz
Ayakkabılar ile birlikte bir ayakkabıcıdan benzerini ve daha konforlusunu alabilirsiniz. Maalesef şirket ayakkabılarında böyle vurma durumları olabiliyor.

S

Sarı papatya

HavaPersonel.Com
Bazen düşünüyorumda benmi çok şansızım yoksa bu ülkemi böyle?yani bu konuyu topic yapıp buraya açanda ne bileyim tgs'de çalışıyor

Ayakkabılar ile birlikte bir ayakkabıcıdan benzerini ve daha konforlusunu alabilirsiniz. Maalesef şirket ayakkabılarında böyle vurma durumları olabiliyor.
Cevabınız için teşekkür ederim bende benzerini bulmaya çalışayım o zaman öneri veren olana kadar

N

nerd49

HavaPersonel.Com
Ayakkabı sıkıyorsa bir ayakkabı tamircisine gidip genişlettirebilirsiniz ya da adminin dediği gibi benzerini ama daha konforlusunu alabilirsiniz. Hatta ayağınızın kalıbına göre yenisini yaptırabilirsiniz. Eğer bu ayakkabıyı giydikten sonra ayağınızda da bir problem oluştuysa bir ortopedi doktoruna görünmenizi tavsiye ederim.

S

Sarı papatya

HavaPersonel.Com
Ayakkabı sıkıyorsa bir ayakkabı tamircisine gidip genişlettirebilirsiniz ya da adminin dediği gibi benzerini ama daha konforlusunu alabilirsiniz. Hatta ayağınızın kalıbına göre yenisini yaptırabilirsiniz. Eğer bu ayakkabıyı giydikten sonra ayağınızda da bir problem oluştuysa bir ortopedi doktoruna görünmenizi tavsiye

Ayakkabı sıkıyorsa bir ayakkabı tamircisine gidip genişlettirebilirsiniz ya da adminin dediği gibi benzerini ama daha konforlusunu alabilirsiniz. Hatta ayağınızın kalıbına göre yenisini yaptırabilirsiniz. Eğer bu ayakkabıyı giydikten sonra ayağınızda da bir problem oluştuysa bir ortopedi doktoruna görünmenizi tavsiye ederim.
Söyledikleriniz benimde aklıma gelmişti ama acaba kabul ederler mi diye sormak istedim bilgilendirdiğiniz için ve ayrıntılı şekilde açıkladığınız için teşekkür ederim sağolun

Konuyu okuyanlar;