Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu

nsssty

Üye
21 Haz 2025
17
6
0
Meslek
Kabin
Arkadaşlar ön muayene kontrolünde yanımda bulunması için epikriz raporumu doktordan istedim ama vermemekte diretti hekim isterse veririm diyor.sadece doktorumdan mı alabilirim bu raporu yoksa hastanede başka bir birime müracaat edip de alabilir miyim?

Arkadaşlar ön muayene kontrolünde yanımda bulunması için epikriz raporumu doktordan istedim ama vermemekte diretti hekim isterse veririm diyor.sadece doktorumdan mı alabilirim bu raporu yoksa hastanede başka bir birime müracaat edip de alabilir miyim?
Hastanenin ilgili birimi neresi ise oraya başvuru yaptınız mı ? Hasta ilişkileri, müşteri ilişkileri, müdürlük vs.

Verilmek istenilmemesi çok enteresan.

• Like
Tepkiler: nsssty
Hastanenin ilgili birimi neresi ise oraya başvuru yaptınız mı ? Hasta ilişkileri, müşteri ilişkileri, müdürlük vs.

Verilmek istenilmemesi çok enteresan.
Hayır sadece doktor ile konustum akşamında istanbula geldim farklı bir şehirden.bugün sabah ailemden birisini gönderip öyle hallettirmeye çalışacağım ama doktorlada biraz sürtüştük vermek istememesini anlayamamamdan dolayı sırf bu yüzden raporumda oynama yapabilir diye de korkmuyor değilim

Merhaba, öncelikle bol şanslar. Hastanenin arşiv binasından epikriz raporunuzu talep edebilir ve kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Basit bi dilekçe yazmanız gerekiyor sadece. Doktorla uğraşmanıza gerek yok. Devlet hastanesiyse eğer devlet hastanesi doktorları bilerek işi yokuşa sürüyor. Başhekime çıkıp durumu başhekime de anlatabilirsiniz. Epikriz raporunuzu size kanunen vermek zorundalar, vermemek gibi bi lüksleri yok.

Merhaba, öncelikle bol şanslar. Hastanenin arşiv binasından epikriz raporunuzu talep edebilir ve kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Basit bi dilekçe yazmanız gerekiyor sadece. Doktorla uğraşmanıza gerek yok. Devlet hastanesiyse eğer devlet hastanesi doktorları bilerek işi yokuşa sürüyor. Başhekime çıkıp durumu başhekime de anlatabilirsiniz. Epikriz raporunuzu size kanunen vermek zorundalar, vermemek gibi bi lüksleri yok

Hocam dediğin gibi yaptım sağolasın halloldu bugün

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.