emirrys
HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar bugün mülakat için mail geldi mülakatta ne sorucaklar acaba cevaplarmisiniz ing mi Türkçe mi olucak şimdiden teşekkürler
@admin
@admin
Mülakat tarihiniz ne zamandı hocamMerhaba arkadaşlar bugün mülakat için mail geldi mülakatta ne sorucaklar acaba cevaplarmisiniz ing mi Türkçe mi olucak şimdiden teşekkürler
@admin
Ne soruyorlar hocam varmı bilgiMerhaba yanlış bilmiyorsam önce ingilizce mülakat yapılıyor başarılı olarak değerlendirilirseniz grup mülakatına alınıyor. Sayısal bilimler ilanı için mülakata giren arkadaşlar bu şekilde aktarmışlardı.
İngilizce mülakatın kolay olduğunu söylüyorlar. Grup mülakatında ise belirli bir vaka veriliyor. O vaka üzerine grupça çalışma yapılıyor fakat verilen vakaların içeriğine yönelik pek bir bilgim yok.Ne soruyorlar hocam varmı bilgi
sayısal birimle aynı ise eğer , önce bir ingilizce mülakata gireceksiniz tek.Sonrasında şayet onu geçerseniz grup mülakatına gireceksiniz.Grup mülakatı türkçe oluyor.Merhaba Ben de 6 ağustos da istanbulda mülakata çağrılıyorum. Mülakat nasıl olacak?
Biz online ingilizce ve matematik testlerini geçtik, bizi sözlü ingilizce mülakat mı yapacaklar?
Mülakat teke tek mi yoksa grupça mı olacak? Ne gibi sorular sorarlar?
aynı gün mü olacak yoksa tekrar mı çağıracaklar? Ben ona göre günübirlik uçak bileti aldım.sayısal birimle aynı ise eğer , önce bir ingilizce mülakata gireceksiniz tek.Sonrasında şayet onu geçerseniz grup mülakatına gireceksiniz.Grup mülakatı türkçe oluyor.
Aynı günaynı gün mü olacak yoksa tekrar mı çağıracaklar? Ben ona göre günübirlik uçak bileti aldım.
Peki ne sormuşlar sayısal birimde bilginiz varmı acabasayısal birimle aynı ise eğer , önce bir ingilizce mülakata gireceksiniz tek.Sonrasında şayet onu geçerseniz grup mülakatına gireceksiniz.Grup mülakatı türkçe oluyor.
ingilizce herkese farklı sorular soruldu , günlük konuşma gibi.Grup Mülakatı vaka üzerimden ilerliyor.Peki ne sormuşlar sayısal birimde bilginiz varmı acaba
Genel başvuru olduğu için belli bir pozisyona yönelik konular geçti mi acaba o kısım nasıl oldu? Yoksa hiçbir pozisyona detayına girilmedi mi? Bir de vaka hakkında konuşurken herkes ortak biz pozisyona başvurmuş gibi mi vaka tartışıldı o nasıl ilerliyor?ingilizce herkese farklı sorular soruldu , günlük konuşma gibi.Grup Mülakatı vaka üzerimden ilerliyor.
Pozisyonla alakalı hiçbir şey konuşulmadı.Vaka da pozisyonla alakalı değildi.Genel bir vaka analiz çalışmasıydı.İngilizce mülakata giriyorsunuz 5 dakika falan.Çıkışta geçip geçmediğinizi size söylüyorlar.Sonrasında grup mülakatına karışık olarak alınıyorsunuz.Bunlar yaklaşık 4-5 saat sürdü.Genel başvuru olduğu için belli bir pozisyona yönelik konular geçti mi acaba o kısım nasıl oldu? Yoksa hiçbir pozisyona detayına girilmedi mi? Bir de vaka hakkında konuşurken herkes ortak biz pozisyona başvurmuş gibi mi vaka tartışıldı o nasıl ilerliyor?
Size ne sordular? ve diğerlerine ne soruldu?ingilizce herkese farklı sorular soruldu , günlük konuşma gibi.Grup Mülakatı vaka üzerimden ilerliyor.
dediğim gibi İngilizce günlük konuşma.Spesifik bir soru yok.Grup mülakatı içeriğini maalesef paylaşmam doğru olmaz.Aynı konu gelebilir kimseye haksızlık etmek istemem.Size ne sordular? ve diğerlerine ne soruldu?
Grup mülakatını da anlatır mısınız? Ne sordular ne hakkında tartıştınız?
Hepimiz işe girmek istiyoruz ve havacılık bitirdik. Kimseye haksızlık olmaz. Ne sordular grup mülakatında?dediğim gibi İngilizce günlük konuşma.Spesifik bir soru yok.Grup mülakatı içeriğini maalesef paylaşmam doğru olmaz.Aynı konu gelebilir kimseye haksızlık etmek istemem.
Size göre haksızlık olmaz bana göre olur.Grup mülakatı hakkında videoları izler veya yazıları okursanız size yardımcı olacaktır.Ben de öyle yapmıştım girmeden önce yeterli oldu.Hepimiz işe girmek istiyoruz ve havacılık bitirdik. Kimseye haksızlık olmaz. Ne sordular grup mülakatında?
Bir de yani sorun verip, siz aranızda tartışırken tartışmayı mı dinlediler? Yoksa sorun hakkında tek tek görüş mü aldılar?
Ben havacılık Yönetimi mezunuyum, Derslerimiz ile alakalı Teknik bir bilgi sorusu mu sorudu?
Tamam. peki giyim kuşamım nasıl olmalı? Takım elbise mi yoksa düzgün spor bir şey mi tercih etmeliyim? Takım elbise ile gitmeyi düşünüyorum.Size göre haksızlık olmaz bana göre olur.Grup mülakatı hakkında videoları izler veya yazıları okursanız size yardımcı olacaktır.Ben de öyle yapmıştım girmeden önce yeterli oldu.