AJET A Jet Sosyabilimler Mülakat

• Konbuyu başlatan emirrys
  • Başlangıç tarihi
emirrys

emirrys

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar bugün mülakat için mail geldi mülakatta ne sorucaklar acaba cevaplarmisiniz ing mi Türkçe mi olucak şimdiden teşekkürler

@admin

M

muhafız123

HavaPersonel.Com
Merhaba yanlış bilmiyorsam önce ingilizce mülakat yapılıyor başarılı olarak değerlendirilirseniz grup mülakatına alınıyor. Sayısal bilimler ilanı için mülakata giren arkadaşlar bu şekilde aktarmışlardı.

M

muhafız123

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar bugün mülakat için mail geldi mülakatta ne sorucaklar acaba cevaplarmisiniz ing mi Türkçe mi olucak şimdiden teşekkürler

@admin
Mülakat tarihiniz ne zamandı hocam

emirrys

emirrys

HavaPersonel.Com
Merhaba yanlış bilmiyorsam önce ingilizce mülakat yapılıyor başarılı olarak değerlendirilirseniz grup mülakatına alınıyor. Sayısal bilimler ilanı için mülakata giren arkadaşlar bu şekilde aktarmışlardı.
Ne soruyorlar hocam varmı bilgi

M

muhafız123

HavaPersonel.Com
Ne soruyorlar hocam varmı bilgi
İngilizce mülakatın kolay olduğunu söylüyorlar. Grup mülakatında ise belirli bir vaka veriliyor. O vaka üzerine grupça çalışma yapılıyor fakat verilen vakaların içeriğine yönelik pek bir bilgim yok.

emirrys

emirrys

HavaPersonel.Com
Örnek soru varmı acaba @admin

H

havacılıkyönetimi11111111

HavaPersonel.Com
Merhaba Ben de 6 ağustos da istanbulda mülakata çağrılıyorum. Mülakat nasıl olacak?
Biz online ingilizce ve matematik testlerini geçtik, bizi sözlü ingilizce mülakat mı yapacaklar?
Mülakat teke tek mi yoksa grupça mı olacak? Ne gibi sorular sorarlar?

Ü

Üye silindi 3941

Merhaba Ben de 6 ağustos da istanbulda mülakata çağrılıyorum. Mülakat nasıl olacak?
Biz online ingilizce ve matematik testlerini geçtik, bizi sözlü ingilizce mülakat mı yapacaklar?
Mülakat teke tek mi yoksa grupça mı olacak? Ne gibi sorular sorarlar?
sayısal birimle aynı ise eğer , önce bir ingilizce mülakata gireceksiniz tek.Sonrasında şayet onu geçerseniz grup mülakatına gireceksiniz.Grup mülakatı türkçe oluyor.

H

HavaPersonel.Com
sayısal birimle aynı ise eğer , önce bir ingilizce mülakata gireceksiniz tek.Sonrasında şayet onu geçerseniz grup mülakatına gireceksiniz.Grup mülakatı türkçe oluyor.
aynı gün mü olacak yoksa tekrar mı çağıracaklar? Ben ona göre günübirlik uçak bileti aldım.

emirrys

emirrys

HavaPersonel.Com
Peki ne sormuşlar sayısal birimde bilginiz varmı acaba

E

ee00

HavaPersonel.Com
ingilizce herkese farklı sorular soruldu , günlük konuşma gibi.Grup Mülakatı vaka üzerimden ilerliyor.
Genel başvuru olduğu için belli bir pozisyona yönelik konular geçti mi acaba o kısım nasıl oldu? Yoksa hiçbir pozisyona detayına girilmedi mi? Bir de vaka hakkında konuşurken herkes ortak biz pozisyona başvurmuş gibi mi vaka tartışıldı o nasıl ilerliyor?

Ü

Üye silindi 3941

Genel başvuru olduğu için belli bir pozisyona yönelik konular geçti mi acaba o kısım nasıl oldu? Yoksa hiçbir pozisyona detayına girilmedi mi? Bir de vaka hakkında konuşurken herkes ortak biz pozisyona başvurmuş gibi mi vaka tartışıldı o nasıl ilerliyor?
Pozisyonla alakalı hiçbir şey konuşulmadı.Vaka da pozisyonla alakalı değildi.Genel bir vaka analiz çalışmasıydı.İngilizce mülakata giriyorsunuz 5 dakika falan.Çıkışta geçip geçmediğinizi size söylüyorlar.Sonrasında grup mülakatına karışık olarak alınıyorsunuz.Bunlar yaklaşık 4-5 saat sürdü.

H

HavaPersonel.Com
ingilizce herkese farklı sorular soruldu , günlük konuşma gibi.Grup Mülakatı vaka üzerimden ilerliyor.
Size ne sordular? ve diğerlerine ne soruldu?
Grup mülakatını da anlatır mısınız? Ne sordular ne hakkında tartıştınız?

M

mcd

HavaPersonel.Com
online sınavdan sonra hala olumlu ya da olumsuz herhangi bi dönüş almayan var mı?

H

HavaPersonel.Com
dediğim gibi İngilizce günlük konuşma.Spesifik bir soru yok.Grup mülakatı içeriğini maalesef paylaşmam doğru olmaz.Aynı konu gelebilir kimseye haksızlık etmek istemem.
Hepimiz işe girmek istiyoruz ve havacılık bitirdik. Kimseye haksızlık olmaz. Ne sordular grup mülakatında?
Bir de yani sorun verip, siz aranızda tartışırken tartışmayı mı dinlediler? Yoksa sorun hakkında tek tek görüş mü aldılar?
Ben havacılık Yönetimi mezunuyum, Derslerimiz ile alakalı Teknik bir bilgi sorusu mu sorudu?

Ü

Üye silindi 3941

Hepimiz işe girmek istiyoruz ve havacılık bitirdik. Kimseye haksızlık olmaz. Ne sordular grup mülakatında?
Bir de yani sorun verip, siz aranızda tartışırken tartışmayı mı dinlediler? Yoksa sorun hakkında tek tek görüş mü aldılar?
Ben havacılık Yönetimi mezunuyum, Derslerimiz ile alakalı Teknik bir bilgi sorusu mu sorudu?
Size göre haksızlık olmaz bana göre olur.Grup mülakatı hakkında videoları izler veya yazıları okursanız size yardımcı olacaktır.Ben de öyle yapmıştım girmeden önce yeterli oldu.

H

HavaPersonel.Com
Size göre haksızlık olmaz bana göre olur.Grup mülakatı hakkında videoları izler veya yazıları okursanız size yardımcı olacaktır.Ben de öyle yapmıştım girmeden önce yeterli oldu.
Tamam. peki giyim kuşamım nasıl olmalı? Takım elbise mi yoksa düzgün spor bir şey mi tercih etmeliyim? Takım elbise ile gitmeyi düşünüyorum.
Orada ortam nasıldı? Mülakatı yapanlar da takım elbiseli miydiler? Ortamın ciddiyeti nasıldı?

Konuyu okuyanlar;