Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Neicht

Üye
7 Haz 2024
74
9
35
26
Arkadaşlar e nabızda ki gizliliği kaldırın demişler ama nasıl kaldırıcam uygulamadan yapabiliyor muyum ?

Arkadaşlar e nabızda ki gizliliği kaldırın demişler ama nasıl kaldırıcam uygulamadan yapabiliyor muyum ?
Merhabalar, verilerimi bütün doktorlar görsün gibi bir seçenek var gizlilikte, öncelikle onu seçmeniz lazım ki her doktor verilere erişebilsin. Ardından gizli tanı olması ihtimaline karşı riske girmek istemezseniz il sağlık müdürlüğüne gizli tanım varsa açılmasını istiyorum şeklinde dilekçe yazabilirsiniz

Gizli tanı olup olmadığını nerden anlayabilirim ? çok yakın zamanda muaynem yetişemeyebilir.

Gizli tanı olup olmadığını nerden anlayabilirim ? çok yakın zamanda muaynem yetişemeyebilir.
Bildiğim kadarıyla onu biz anlayamıyoruz. Ancak aile hekiminize ya da başka bir hekime gidip durumu ifade ederseniz onlar gizli tanı görüp görmediğini söyleyebilir belki. Yine de bu kısımdan çok emin değilim açıkçası :(

Ben il sağlığa gidip basit bir dilekçe yazdım tüm gizlenmiş kayıtlarım açılsın diye 1 gün sonra il sağlıktan arayıp tamamlandığını haber verdiler

T.C.……….. İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ’NE
e-Nabız sisteminde tarafımca gizlenmiş olan sağlık verilerimin ve tıbbi kayıtlarımın, resmi işlemlerimde kullanılabilmesi amacıyla gizlilik ayarlarının kaldırılarak tüm kayıtlarımın erişime açılmasını talep ediyorum.
Gereğini arz ederim.
Tarih: …../…../2026
Ad Soyad:
T.C. Kimlik No: …………………
Açık Adres:
Telefon: …………………
İmza:

Gptye hazırlatıp elimle orda 5 dk bunu a4 e yazmıştım. Çok kısa sürüyor kafana takılmaması için yakınsa gidip halledebilirsin

• Like
Tepkiler: Nurdan

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.