THY 9 - 13 Eylül Haftası Kurula Girenler

• Konbuyu başlatan cleverman6
  • Başlangıç tarihi
C

cleverman6

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar, bu başlık altında 9 - 13 Eylül haftası kurul mülakatına girenlerin güncel durumlarını paylaşmasına yönelik bir içerik oluşturalım

İlk olarak ben başlıyorum :

1: Online İngilizce Vire Up 8 Temmuz

2: Olumlu cevap ve belge yükleme maili 28 Ağustos

3: Kurul mülakatı davet maili ve kişilik envanteri maili 5 Eylül

4: Kurul mülakatı 11 Eylül

Henüz bir cevap maili almadım, 15 iş günü içinde cevap geldiği belirtilmiş, bu hesaba göre bu hafta Cuma gününe kadar veya en geç önümüzdeki hafta Pazartesi günü cevap maili gelme ihtimali var gibi

Herkes bu şekilde belirtirse sevinirim, umarım olumlu cevap alıp yolumuza devam ederiz

F

flywithme

HavaPersonel.Com
Merhaba, 12 Eylül tarihinde kurul mülakatına girdim. Dün 12 ve 13 eylülde kurula giren arkadaşlara olumlu mail gitmiş. Hayal kırıklığı içerisindeyim. Moralimi bozmamaya çalışıyorum ama olumlu gelseydi bana da dün gelirdi diye düşünüyorum. Sizin kurul mülakatınız nasıl geçmişti? Benim gayet iyiydi çünkü o yüzden bu üzüntüm

C

cleverman6

HavaPersonel.Com
Merhaba, 12 Eylül tarihinde kurul mülakatına girdim. Dün 12 ve 13 eylülde kurula giren arkadaşlara olumlu mail gitmiş. Hayal kırıklığı içerisindeyim. Moralimi bozmamaya çalışıyorum ama olumlu gelseydi bana da dün gelirdi diye düşünüyorum. Sizin kurul mülakatınız nasıl geçmişti? Benim gayet iyiydi çünkü o yüzden bu üzüntüm
Aynen benimde muhteşem geçmişti, hatta kurul'dan çıktığımda kesin olumlu gelecek demiştim içim'den o derece iyiydi, olumsuz gelirse çok üzülürüm gerçekten

Ama şöyle bir şey de var, sanırım karışık olarak yollanıyor mailler, çünkü 12 Eylül'de giren biri ile 17 Eylül'de giren birine dün gelmiş cevap maili, arada 1 hafta var 2 adayın, bu yüzden olumlu düşünerek beklemeye devam.

Birde bana tam 50 gün sonra vire up cevabı gelmişti olumlu olarak o detayda önemli :D

Kurul mülakatı sonuçlarında da yoğunluktan dolayı henüz olumlu olan herkese dönmüş olmamış olabilirler, Cuma gününe kadar veya en geç diğer hafta cevap gelecek bence

F

flywithme

HavaPersonel.Com
Benim merak ettiğim bir konu var. Erken mail alma durumu olabiliyor ama geç alma durumu pek görülmüyor mu? Örneğin, 10 gün içinde olumlu mail alanlar olabiliyor fakat mülakata aynı tarihte giren gruplara olumlu mail aynı günde gitme zorunluluğu tarzi birsey mi var acaba? Gecen hafta 10 11 eylüle gitmişti. Bu hafta 12 13 Yani haftaya 14 15 olacağını düşünürsek bizim şansımız kalmadı gibi mi oluyor? Ay gerçekten kestiremiyorum ve inanılmaz demolize oldum🥺

C

cleverman6

HavaPersonel.Com
Benim merak ettiğim bir konu var. Erken mail alma durumu olabiliyor ama geç alma durumu pek görülmüyor mu? Örneğin, 10 gün içinde olumlu mail alanlar olabiliyor fakat mülakata aynı tarihte giren gruplara olumlu mail aynı günde gitme zorunluluğu tarzi birsey mi var acaba? Gecen hafta 10 11 eylüle gitmişti. Bu hafta 12 13 Yani haftaya 14 15 olacağını düşünürsek bizim şansımız kalmadı gibi mi oluyor? Ay gerçekten kestiremiyorum ve inanılmaz demolize oldum🥺
Geçen hafta 9 - 13 haftasından mail alan hiç duymadım, daha dün başladı sanırım 9-13 ve 16-20 haftası girenlere cevap maili gelmesi

F

flywithme

HavaPersonel.Com
Gecen hafta cuma günü geldi 10 ve 11 Eylül mailleri.....9 Eylül maili de ondan önceki hafta yine cuma günü gelmişti. Son iki haftadır cuma günleri geliyordu yani. Bu hafta da cuma için bekliyorduk bu nedenle dün mail gelmesi sürpriz oldu.

C

cleverman6

HavaPersonel.Com
Gecen hafta cuma günü geldi 10 ve 11 Eylül mailleri.....9 Eylül maili de ondan önceki hafta yine cuma günü gelmişti. Son iki haftadır cuma günleri geliyordu yani. Bu hafta da cuma için bekliyorduk bu nedenle dün mail gelmesi sürpriz oldu.
Olumlu düşünmeye devam edelim bizede inşallah olumlu mail gelir ve yolumuza devam ederiz

F

flywithme

HavaPersonel.Com
Olumlu düşünmeye devam edelim bizede inşallah olumlu mail gelir ve yolumuza devam ederiz
Gerçekten öyle... umarım emeklerimiz boşa gitmez. Olumlu olumsuz herhangi bir mail alırsanız lütfen bizi de haber edin olur mu
Hedefimiz cuma🥺🙏

llcxmbsll

llcxmbsll

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar bir şey soracağım, kalem etek giyilmesi bir engel midir kurul mülakatı için yoksa kumaş pantolon daha mı uygun resmiyete sizce? Herkese bol şans!

T

tuğbakgn

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar bir şey soracağım, kalem etek giyilmesi bir engel midir kurul mülakatı için yoksa kumaş pantolon daha mı uygun resmiyete sizce? Herkese bol şans!
etek giyilmesi çok daha iyi olur önceki mülakatlarımda kalem etek giymiştim ve geneli öyleydi

T

tuğbakgn

HavaPersonel.Com
Aynen benimde muhteşem geçmişti, hatta kurul'dan çıktığımda kesin olumlu gelecek demiştim içim'den o derece iyiydi, olumsuz gelirse çok üzülürüm gerçekten

Ama şöyle bir şey de var, sanırım karışık olarak yollanıyor mailler, çünkü 12 Eylül'de giren biri ile 17 Eylül'de giren birine dün gelmiş cevap maili, arada 1 hafta var 2 adayın, bu yüzden olumlu düşünerek beklemeye devam.

Birde bana tam 50 gün sonra vire up cevabı gelmişti olumlu olarak o detayda önemli :D

Kurul mülakatı sonuçlarında da yoğunluktan dolayı henüz olumlu olan herkese dönmüş olmamış olabilirler, Cuma gününe kadar veya en geç diğer hafta cevap gelecek bence
merhaba ing kurul ve türkçe kurul nasıl geçti acaba? ne gibi sorular sordular rica etsem bilgi verir misiniz? başarılar dilerim

P

pokerler

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar benim belge yükleme tarihim 2 ağustos ve hala kurul mülakatına çağrılma maili almadım. Benim gibi olan var mı?

A

apocalypse

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar benim belge yükleme tarihim 2 ağustos ve hala kurul mülakatına çağrılma maili almadım. Benim gibi olan var mı?
yanlış veya hatalı belge yüklemiş olabilirsiniz silip güncelleme yapmayı deneyebilirsiniz

F

flywithme

HavaPersonel.Com
Merhaba, kurul olumlu bekleyen arkadaşlardan bir haber var mı

M

mörvdeniro

HavaPersonel.Com
Benim anladığım kadarıyla 13-14 günde bir geliyor mailler. Ama who knows 🙄

F

flywithme

HavaPersonel.Com
Her gün bu başlığa kaç kez bakıyorum resmen, bugün veya yarın hareketlilik olacak mı acaba, bu heyecanın sonu mutlu bitsin :D
Salı günü 12 eylul tarihinde kurula giren birine olumlu mail gitmis. Herkese pazartesi gitti gitmeyenler olumsuz demekki diye düşünmüştüm ama sanıyorum öyle değil. İçim nasil rahatladı anlatamam🥺

M

mörvdeniro

HavaPersonel.Com
Aaa gerçekten mi bunu bilmiyordum,
Umarım hepimiz için hayırlısı olur,
Bekleyiş devam ✨

Konuyu okuyanlar;