Pozisyon veya İlan Adı
Tecrübesiz Kabin Memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

enesenes

Üye
8 Eki 2025
36
11
5
Meslek
Kabin
Arkadaşlar selam,

08.11.2025’te başvuru yaptım. Online değerlendirme maili 01.12.2025’te geldi ve 05.12.2025 saat 10.00’a kadar tamamlamam isteniyordu. Ben de mail geldiği gün, 01.12.2025 saat 15.30 civarında üç oturumu da (English / Genel Yetenek / PIT) bitirdim.

O günden beri olumlu ya da olumsuz hiçbir geri dönüş almadım. Çoğu kişi sonuçlarını aldı, hatta benden sonra giren arkadaşıma bile davet geldi. Bu yüzden sürecin olumsuz mu yoksa hâlâ değerlendirmede mi olduğunu anlamıyorum. Aynı durumu yaşayan ya da tecrübesi olan biri varsa gerçekten merak ettiğim için yazmak istedim. Şu an içimde ukde gibi kaldı.

Şimdiden vakit ayırıp okuyan ve yanıt veren herkese teşekkür ederim.

• Like
Tepkiler: Gingertkn
Hala onay maili alıp İstanbul'a davet edilenler var, 1-2 aya yayılacak bir süreç bu. O yüzden olumsuz olsaydı çoktan mail almıştınız.

Arkadaşlar selam,

08.11.2025’te başvuru yaptım. Online değerlendirme maili 01.12.2025’te geldi ve 05.12.2025 saat 10.00’a kadar tamamlamam isteniyordu. Ben de mail geldiği gün, 01.12.2025 saat 15.30 civarında üç oturumu da (English / Genel Yetenek / PIT) bitirdim.

O günden beri olumlu ya da olumsuz hiçbir geri dönüş almadım. Çoğu kişi sonuçlarını aldı, hatta benden sonra giren arkadaşıma bile davet geldi. Bu yüzden sürecin olumsuz mu yoksa hâlâ değerlendirmede mi olduğunu anlamıyorum. Aynı durumu yaşayan ya da tecrübesi olan biri varsa gerçekten merak ettiğim için yazmak istedim. Şu an içimde ukde gibi kaldı.

Şimdiden vakit ayırıp okuyan ve yanıt veren herkese teşekkür ederim.
Merhabalar. Ben de sizin gibi bekleyenlerdenim. Umarım en yakın zamanda çağırırlar.

Merhabalar bana da herhangi bi mail gelmedi bazı kişilere mülakat davet mail göndermişler neye göre gönderiyorlar

Merhabalar bana da herhangi bi mail gelmedi bazı kişilere mülakat davet mail göndermişler neye göre gönderiyorlar
İnanın onu ben de anlamadım. Ben saat 15.30 gibi girdim arkadaşım da benle aynı gün fakat gece saatlerinde girdi. Giriş saati veya günü ile ilgili olduğunu sanmıyorum artık. Cevaplar konusunda da yetiştiremedigini söylemişti, ben ise aksine yaptığımı düşünüyorum lakin bununla mı ilgili yoksa benim tecrübesiz olup onun tecrübeli olması ile mı ilgili bilemiyorum tabi. Açıkçası her şey olabilir karma bir işleyiş de olabilir havuzdan çekerek çağırıyor da olabilirler.

• Like
Tepkiler: tokito

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.