5-9 Ağustos Vireup Online Sınavına Katılıp Olumlu Yada Olumsuz Sonuç Alanlar

• Konbuyu başlatan skyforce
  • Başlangıç tarihi
S

skyforce

HavaPersonel.Com
Selamlar arkadaşlar,5-9 ağustos vireup online sınavına katılmış olup,olumlu yada olumsuz dönüş alan arkadaşlar varmı?bugün itibariyle 1 hafta 10 günlük bir zaman dilimi geçti.Ben 9 ağustoda katıldım ve şu ana kadar anket dahil hiç bir mail almadım.

J

judas0

HavaPersonel.Com
Ben de 8 Ağustos'ta girmiştim,bakalım bugun açıklanmasını bekliyorum

B

Blackthorn

HavaPersonel.Com
6 ağustosta girdim. Bir dönüş yok hala... 5-9 ağustos arası girenlere sanırım hiç gitmedi. Ya da gidenler bu sitede değiller sanırım.

V

vcity

HavaPersonel.Com
6 ağustosta girdim. Bir dönüş yok hala... 5-9 ağustos arası girenlere sanırım hiç gitmedi. Ya da gidenler bu sitede değiller sanırım.
gruplara falan baktım az önce forum dışında da aynı. en son 9'unda olumlu gelmiş millete sonrası yok. bugün de mail alan çıkmamış. pazartesi de 1 kişi bile çıkmazsa hesap kitapsız kontenjanı doldurduklarına inanıcam galiba :D

S

skyforce

HavaPersonel.Com
gruplara falan baktım az önce forum dışında da aynı. en son 9'unda olumlu gelmiş millete sonrası yok. bugün de mail alan çıkmamış. pazartesi de 1 kişi bile çıkmazsa hesap kitapsız kontenjanı doldurduklarına inanıcam galiba :D
Hangi gruplar?

R

ryankentjet

HavaPersonel.Com
8 agustos girdim hiçbir dönüş olmadi.

E

elifkaraali16

HavaPersonel.Com
9 ağustosta girdim henüz dönüş olmadı

T

Taylan

HavaPersonel.Com
5 ağustosta girdim daha dönüş yok

Z

zeus01

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba tekrar az önce geldi bana olumlu maili, belgeleri yükleyeceğim

A

Aydean66

HavaPersonel.Com
9 Ağustosta girdim. Bu sabah olumlu mail geldi. Evrak yükleyeceğim. Hakkımızda hayırlısı inş.

S

skyforce

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba tekrar az önce geldi bana olumlu maili, belgeleri yükleyeceğim
Tebrikler,Peki sınavınız nasıl geçmişti ingilizce seviyeniz nedir?bilgi verebilirmisiniz?birde hangi gun girmiştiniz sınava?

A

Aydean66

HavaPersonel.Com
IELTS akademikte speaking 7.5 puanım vardı. Yani iyi seviye diyebiliriz. Sınav da iyi geçmişti.

S

skyforce

HavaPersonel.Com
Bende 9 ağustos'da girmiştim olumlu olanlara en cok 10.günde sabahtan toplu bir şekilde mail gönderileceğini biliyordum forumdan takip ettiğim kadarıyla süreç hep böyle oldu bu sabah maili görmeyince zaten anlamıştım:)kazanan arkadaşları tebrik eder diğer süreçlerinde başarılar dilerim..

Z

zeus01

HavaPersonel.Com
J

judas0

HavaPersonel.Com
Olumlu mailler hala gelmeye devam ediyor mu

Konuyu okuyanlar;