THY 5-9 Ağustos Online Video Mülakata Girenler 🛩️

• Konbuyu başlatan sly
  • Başlangıç tarihi
S

sly

HavaPersonel.Com
Giren arkadaşlar sorular nasıldı ? Ortada dolaşan soru listesinden farklı olan sorular nelerdi ? Paylaşım yapmak isterseniz seviniriz 🙏🏻🛩️

S

sly

HavaPersonel.Com
* could you tell us about recent situation where you noticed your motivation negatively affected?
* What is the most important quality a person should have? why?
* A problem within team that you solved with your communication skills?
* share an example of a time when you collaborated with other to solve the problem successfully
* How important is personal feedback?

S

sly

HavaPersonel.Com
iş hayatında hiç moralini bozan bir şey oldu mu bunu anlat
iş yerinde çalıştığında ortamda ki arkadas düzenini ve önemini anlat
iş hayatında cozdugun bir problem ve konu neydi

K

kayaa

HavaPersonel.Com
iş hayatında hiç moralini bozan bir şey oldu mu bunu anlat
iş yerinde çalıştığında ortamda ki arkadas düzenini ve önemini anlat
iş hayatında cozdugun bir problem ve konu neydi
ingilizce yazdiklarin ile turkcesi birbirini tutmuyor yani yanlis anlama belki bakacak arkadaslar olur o yuzden..

K

kayaa

HavaPersonel.Com
* could you tell us about recent situation where you noticed your motivation negatively affected?
* What is the most important quality a person should have? why?
* A problem within team that you solved with your communication skills?
* share an example of a time when you collaborated with other to solve the problem successfully
* How important is personal feedback?
Bu arada ben sansliymisim ya bana boyle sormadilar..bunlari sorsalardi baya dusunmem gerekirdi

S

serel

HavaPersonel.Com
Bende yarin bakalim ne olcak

N

naciye

HavaPersonel.Com
biraz önce girdim bakmadığım yerlerden sordu sadece stres durumunda ne yapardınız cvp verdim digerlerinde sacmaladım.soru icinde birkac soru sorulmuş.dünyada hangi durumu degistirmek isterdiniz hava kirliliği dedim.heyecan yaptım.hakkımızda hayırlısı olsun

R

ryankentjet

HavaPersonel.Com
biraz önce girdim bakmadığım yerlerden sordu sadece stres durumunda ne yapardınız cvp verdim digerlerinde sacmaladım.soru icinde birkac soru sorulmuş.dünyada hangi durumu degistirmek isterdiniz hava kirliliği dedim.heyecan yaptım.hakkımızda hayırlısı olsun
başka neler soruldu hatırlayabiliyor musunuz?

khradein

khradein

HavaPersonel.Com
bazi sorulara 30 sn dusunup 2 dk icinde hic duraksamadan akici cevap vermek zor bence, hala anlatacak sey varken bir bakiyosun sure falan bitmis hahaha

S

sly

HavaPersonel.Com
ingilizce yazdiklarin ile turkcesi birbirini tutmuyor yani yanlis anlama belki bakacak arkadaslar olur o yuzden..
Altta Türkçe yazanlar üstteki soruların çevirisi değil ki. Ben kopyala yapıştır yaptım zaten giren arkadaşların paylaştıkları sorulardı bunlar. 😒

G

Gokhantunc

HavaPersonel.Com
Ben bu soruların türkçe cevap verirken zorlanıyorum. ingilizceme güveniyorum ama tam 2 dakikayı doldurmadım cevaplarken. sayılıyor mu

S

serel

HavaPersonel.Com
Bende bunu anlamiyorum insanlara nasil sorular sordularsa konusacak birsey bulamiyor insanlar bende 5 sorunun dordunde context,situation,my reaction and result sordular 4 sorunun 3nde sonuca gelemeden sure bitti

S

serel

HavaPersonel.Com
Ben bu soruların türkçe cevap verirken zorlanıyorum. ingilizceme güveniyorum ama tam 2 dakikayı doldurmadım cevaplarken. sayılıyor mu
Az önce
Yeni
Bende bunu anlamiyorum insanlara nasil sorular sordularsa konusacak birsey bulamiyor insanlar bende 5 sorunun dordunde context,situation,my reaction and result sordular 4 sorunun 3nde sonuca gelemeden sure bitti

S

serel

HavaPersonel.Com
Trpil mi var ya bana niye boyle zor sordular?

B

burkingham

HavaPersonel.Com
az önce video mülakata girdim. ilk soruda heyecan oluyor ama sonraki sorularda geçiyor. soru bitince diğer soruya geçmek için ara verebiliyorsunuz. ben direkt diğer soru için 30sn başlayacak sanmıştım. böylesi daha iyi

E

elturco

HavaPersonel.Com
Az önce çıktım ve sanırım elendim arkadaslar.
O kadar hazırlanma rağmen panik yaptım ve kısıtlı kelimelerle konuştuk grammar passive active voice ne varsa uçtu gitti. Kaldı ki sorular Türkçe bile olsa yani Türkçe bile cevap vermem gerekseydi yine tokezlerdim çünkü uzun düşünme ve sağlıklı cevap vermen gereken konulardı. Keşke ezber yapsaydım.

I

idk

HavaPersonel.Com
Bende bugun girdim ama sacma sapan cevaplar verdim halbuki girmeden once smalltalkda 2 defa deneme yapipda b2+ alan adam sinavda sacmaladi heyecandan sorularin garipliginden hayirlisi

E

elturco

HavaPersonel.Com
Bende bugun girdim ama sacma sapan cevaplar verdim halbuki girmeden once smalltalkda 2 defa deneme yapipda b2+ alan adam sinavda sacmaladi heyecandan sorularin garipliginden hayirlisi
Aynı şekilde

Konuyu okuyanlar;