S
sly
HavaPersonel.Com
Giren arkadaşlar sorular nasıldı ? Ortada dolaşan soru listesinden farklı olan sorular nelerdi ? Paylaşım yapmak isterseniz seviniriz
ingilizce yazdiklarin ile turkcesi birbirini tutmuyor yani yanlis anlama belki bakacak arkadaslar olur o yuzden..iş hayatında hiç moralini bozan bir şey oldu mu bunu anlat
iş yerinde çalıştığında ortamda ki arkadas düzenini ve önemini anlat
iş hayatında cozdugun bir problem ve konu neydi
Bu arada ben sansliymisim ya bana boyle sormadilar..bunlari sorsalardi baya dusunmem gerekirdi* could you tell us about recent situation where you noticed your motivation negatively affected?
* What is the most important quality a person should have? why?
* A problem within team that you solved with your communication skills?
* share an example of a time when you collaborated with other to solve the problem successfully
* How important is personal feedback?
bugün mü girdiniz size neler sordular acaba biraz bilgi verebilir misiniz?Bu arada ben sansliymisim ya bana boyle sormadilar..bunlari sorsalardi baya dusunmem gerekirdi
sizde sorular nasıldı hocam?Bu arada ben sansliymisim ya bana boyle sormadilar..bunlari sorsalardi baya dusunmem gerekirdi
başka neler soruldu hatırlayabiliyor musunuz?biraz önce girdim bakmadığım yerlerden sordu sadece stres durumunda ne yapardınız cvp verdim digerlerinde sacmaladım.soru icinde birkac soru sorulmuş.dünyada hangi durumu degistirmek isterdiniz hava kirliliği dedim.heyecan yaptım.hakkımızda hayırlısı olsun
Altta Türkçe yazanlar üstteki soruların çevirisi değil ki. Ben kopyala yapıştır yaptım zaten giren arkadaşların paylaştıkları sorulardı bunlar.ingilizce yazdiklarin ile turkcesi birbirini tutmuyor yani yanlis anlama belki bakacak arkadaslar olur o yuzden..
Az önceBen bu soruların türkçe cevap verirken zorlanıyorum. ingilizceme güveniyorum ama tam 2 dakikayı doldurmadım cevaplarken. sayılıyor mu
Trpil mi var ya bana niye boyle zor sordular?Bende bunu anlamiyorum insanlara nasil sorular sordularsa konusacak birsey bulamiyor insanlar bende 5 sorunun dordunde context,situation,my reaction and result sordular 4 sorunun 3nde sonuca gelemeden sure bitti
Aynı şekildeBende bugun girdim ama sacma sapan cevaplar verdim halbuki girmeden once smalltalkda 2 defa deneme yapipda b2+ alan adam sinavda sacmaladi heyecandan sorularin garipliginden hayirlisi