Pozisyon veya İlan Adı
Yer Hizmetleri İşçisi
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Bi arkadaşım 5 ocakta başvuru yaptı, 31.01.2026 da mülakata girdi saat 14:30 da DTM de, İGA içindi bu görüşme şuan Mülakat sonucu için dönüş bekliyo. Sizinki çok uzun sürmüş bi iletişim imkanı barsa arayıp sorup burdan neden çağırmadıklarını kimse bilemez

Bi arkadaşım 5 ocakta başvuru yaptı, 31.01.2026 da mülakata girdi saat 14:30 da DTM de, İGA içindi bu görüşme şuan Mülakat sonucu için dönüş bekliyo. Sizinki çok uzun sürmüş bi iletişim imkanı barsa arayıp sorup burdan neden çağırmadıklarını kimse bilemez
Ulaşamıyorum ki mail attım dönen yok tel no da bılmıyorum

Hocam beklemekten başka çareniz yok, bi ihtimal yakınsa mülakat yeri gidip sorabilirsiniz ordaki görevli kişiler çok yardımcı oluyo belki bişeyler söylerler

Ulaşamıyorum ki mail attım dönen yok tel no da bılmıyorum
İşe alım süreci hâlâ devam ediyor, olumlu veya olumsuz muhakkak geri dönüş sağlanacağını bu sürecin uzun süreceğini söylediler, bazı istasyonların acil ihtiyacı olduğu için öncelik verildiği söylendi. Mülakat, değerlendirme, arşiv kaydı soruşturması, evrak toparlama/kayıt, en son eğitim süreci bayağı bir sabır gösterilmesi gerekiyor.

• Like
Tepkiler: berkkbasarr123
İşe alım süreci hâlâ devam ediyor, olumlu veya olumsuz muhakkak geri dönüş sağlanacağını bu sürecin uzun süreceğini söylediler, bazı istasyonların acil ihtiyacı olduğu için öncelik verildiği söylendi. Mülakat, değerlendirme, arşiv kaydı soruşturması, evrak toparlama/kayıt, en son eğitim süreci bayağı bir sabır gösterilmesi gerekiyor.
Benımle aynı gün başvuru yapıp 31 ocakta mülakata giden arkadaşlar var şans ozaman onların ki

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.