Xkleimec
Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Arkadaşlar 10 ağustos belgeleri yükledim halen kurul daveti alamadım benimle aynı şekilde olanlar yada mail alanlar yazabilir mi acaba
Valla anlamadım nasıl bir süreçsiz bile hala davet almadıysanız, biz belge yüklemeyenlerin süreç 2 ayı bulur gibime geliyor.
Elif diye bir kız yazmıs 9 unda girdim kurul daveti aldım filan diye ama sallıyor gibime geldi12 Ağustos son tarihti belge yükleme için 10 Ağustos tarihinde yükledim ben de ama dönüş yok gerçekten. Sanırım bizden önceki grupların süreçleri tamamlanmadığı için bekletiyorlar bizi.
Dedigin gibi almış olabilir ama sonucta anonim hesap almamışta olabilir herkesin çarşısı pazar olsun nasipİthamda bulunmak hoş bir şey değil ayrıca almış olabilir, bizden önceki gruplardan birinde olup sarkmış olabilir. Hayırlısı olsun Elif hanım için. Umarım üniformalı şekilde de görürüz kendisini.
Herkesin kendi durumunu takip etmesi gerektiğini düşünüyorum, o olumlu almış bu olumsuz almıştan ziyade.
Fazlasına gerek yok..
başkanın açıklamasına göre bu yıl 1k kabin memuru ve 900 pilot alınacaktı e şimdi kota doldu diyelim olumlu gelenler ne olacak acaba şu an yedekteyiz dediğinize göreBunu farklı bir konu altında yanıtlamıştım. THY adayları ikiye ayırdı şu an için alınacaklar ve bekletilecekler gibi. Alınacaklara belge yükleme yönergesi gönlendirildi bekletileceklere ise gönderilmedi.
Sanırım bu alınacaklardan sorun çıkanlar oldukça yedekte bekletilenlere gidecekler.
27 Ağustos’ta olumlu maili aldım 30 Ağustos’a kadar belge yüklememi istediler. Bu sabah 5 Eylül’de kurula davet maili aldım. Tüm arkadaşlara başarılar dilerimArkadaşlar 10 ağustos belgeleri yükledim halen kurul daveti alamadım benimle aynı şekilde olanlar yada mail alanlar yazabilir mi acaba
Aaa bana da 28 de gelmişti birkaç güne gelir davet o zaman27 Ağustos’ta olumlu maili aldım 30 Ağustos’a kadar belge yüklememi istediler. Bu sabah 5 Eylül’de kurula davet maili aldım. Tüm arkadaşlara başarılar dilerim
Hangi güne verildi davetiniz27 Ağustos’ta olumlu maili aldım 30 Ağustos’a kadar belge yüklememi istediler. Bu sabah 5 Eylül’de kurula davet maili aldım. Tüm arkadaşlara başarılar dilerim
Davet maili herkese aynı gidiyor. X gününde geldiyse mail ,X gününden 1 hafta sonrasına tarih ve saat veriyorlarHangi güne verildi davetiniz
30 agustos mu temmuz mu belge yükleme tarihiniz acabaDavet maili herkese aynı gidiyor. X gününde geldiyse mail ,X gününden 1 hafta sonrasına tarih ve saat veriyorlar
27 ağustos olumlu maili geldi ,30 ağustos belge yükleme için son gün dendi. Ben 27sinde yükledim hemen30 agustos mu temmuz mu belge yükleme tarihiniz acaba
Vire up ne zaman girmiştiniz acaba27 ağustos olumlu maili geldi ,30 ağustos belge yükleme için son gün dendi. Ben 27sinde yükledim hemen
12 temmuzVire up ne zaman girmiştiniz acaba