THY 5-11 Agustos Belge Yükleyip Halen Kurul Davet Maili Alamayanlar

• Konbuyu başlatan Xkleimec
  • Başlangıç tarihi
Xkleimec

Xkleimec

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Arkadaşlar 10 ağustos belgeleri yükledim halen kurul daveti alamadım benimle aynı şekilde olanlar yada mail alanlar yazabilir mi acaba

E

Emre61

siz bile hala davet almadıysanız, biz belge yüklemeyenlerin süreç 2 ayı bulur gibime geliyor.

SupportedBra

SupportedBra

HavaPersonel.Com
12 Ağustos son tarihti belge yükleme için 10 Ağustos tarihinde yükledim ben de ama dönüş yok gerçekten. Sanırım bizden önceki grupların süreçleri tamamlanmadığı için bekletiyorlar bizi.

Xkleimec

Xkleimec

12 Ağustos son tarihti belge yükleme için 10 Ağustos tarihinde yükledim ben de ama dönüş yok gerçekten. Sanırım bizden önceki grupların süreçleri tamamlanmadığı için bekletiyorlar bizi.
Elif diye bir kız yazmıs 9 unda girdim kurul daveti aldım filan diye ama sallıyor gibime geldi

SupportedBra

SupportedBra

HavaPersonel.Com
İthamda bulunmak hoş bir şey değil ayrıca almış olabilir, bizden önceki gruplardan birinde olup sarkmış olabilir. Hayırlısı olsun Elif hanım için. Umarım üniformalı şekilde de görürüz kendisini.

Herkesin kendi durumunu takip etmesi gerektiğini düşünüyorum, o olumlu almış bu olumsuz almıştan ziyade.

Fazlasına gerek yok..

Xkleimec

Xkleimec

İthamda bulunmak hoş bir şey değil ayrıca almış olabilir, bizden önceki gruplardan birinde olup sarkmış olabilir. Hayırlısı olsun Elif hanım için. Umarım üniformalı şekilde de görürüz kendisini.

Herkesin kendi durumunu takip etmesi gerektiğini düşünüyorum, o olumlu almış bu olumsuz almıştan ziyade.

Fazlasına gerek yok..
Dedigin gibi almış olabilir ama sonucta anonim hesap almamışta olabilir herkesin çarşısı pazar olsun nasip

T

tuğbakgn

bana belge yükleme maili bile gelmedi, hesabımda yüklü zaten diye mi yollamadılar acaba

SupportedBra

SupportedBra

HavaPersonel.Com
Bunu farklı bir konu altında yanıtlamıştım. THY adayları ikiye ayırdı şu an için alınacaklar ve bekletilecekler gibi. Alınacaklara belge yükleme yönergesi gönlendirildi bekletileceklere ise gönderilmedi.

Sanırım bu alınacaklardan sorun çıkanlar oldukça yedekte bekletilenlere gidecekler.

T

tuğbakgn

Bunu farklı bir konu altında yanıtlamıştım. THY adayları ikiye ayırdı şu an için alınacaklar ve bekletilecekler gibi. Alınacaklara belge yükleme yönergesi gönlendirildi bekletileceklere ise gönderilmedi.

Sanırım bu alınacaklardan sorun çıkanlar oldukça yedekte bekletilenlere gidecekler.
başkanın açıklamasına göre bu yıl 1k kabin memuru ve 900 pilot alınacaktı e şimdi kota doldu diyelim olumlu gelenler ne olacak acaba şu an yedekteyiz dediğinize göre

SupportedBra

SupportedBra

HavaPersonel.Com
Şöyle açıklayayım isterseniz;

Şu an THY A.O. 1500 adayına olumlu mailini ve belge yükleme yönergesini gönderdi biliyor ki bunlardan en az %40-50 'si sağlık, dövme-yara izi ve/ya da kurul mülakatından geçemeyecek (geçmişteki tecrübelerine dayanarak) ve ellerinde yedek mutlaka aday olmalı bunun için yeni bir aday havuzu ve iş ilanı oluşturacak bir süreleri yok ellerinde çünkü. Olsa bile yazılı/video sınavların süreci nereden baksanız yine 2 ay olacak. Bu dönemdeki tüm adayların hazır olmasını sağlamak için de can simidi olarak minimum 250 maksimum 750 adayı yine hazırda bekletiyorlar ki 1000 kişilik olan alım kotasını doldurabilsinler. Daha önce personel alımı yaptığım için biliyorum en küçük hacimli şirketler bile yedekte mutlaka aday tutar. Olur da başlayan personel oryantasyon sürecini yönetemez, eğitimde istenilen performansı veremez v.b durumları kompanse edebilmek adına..

Henüz biz de belge yükleme yönergesi almamıza rağmen kurul daveti almadık mesela. bu tarafta da bekleyen bir çok aday var.. Sabırlı olmak her ne kadar süreç biraz sıkıcı derecede uzun olsa bile ve umudu kesmemek en doğrusu.

E

enes1870

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar garip bir sıraya göre ilerliyor bende anlamış değilim bende 29 temmuz da olumlu maili aldım 30 unda belgeleri yükledim ve hala kurul mülakat daveti bekliyorum

C

cslmiami

Arkadaşlar 10 ağustos belgeleri yükledim halen kurul daveti alamadım benimle aynı şekilde olanlar yada mail alanlar yazabilir mi acaba
27 Ağustos’ta olumlu maili aldım 30 Ağustos’a kadar belge yüklememi istediler. Bu sabah 5 Eylül’de kurula davet maili aldım. Tüm arkadaşlara başarılar dilerim

U

user62131125152111212

27 Ağustos’ta olumlu maili aldım 30 Ağustos’a kadar belge yüklememi istediler. Bu sabah 5 Eylül’de kurula davet maili aldım. Tüm arkadaşlara başarılar dilerim
Aaa bana da 28 de gelmişti birkaç güne gelir davet o zaman

U

user62131125152111212

Hangi güne verildi davetiniz

Konuyu okuyanlar;