Pozisyon veya İlan Adı
Ramp
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

eyup23

Üye
29 Nis 2024
62
6
35
Arkadaşlar 25 Şubat'tan beri eğitim haberi bekliyorum benimle aynı durumda olan varmıdır kesin gelecek mi artık saaten sonra eğitim ne zamana kadar devam eder sizce eğitimler sezonun başlamasınada birşey kalmadı

Bende 11 mart da teslim ettim hocam evrakları hala bekliyoruz bazı arkadaşları eğitim mesajları gelmiş 8 nisan için bugün de aramışlar e devlet den eğitim tanımlanacak 8 nisan da sınav olacaksınız çalışın demişler eğitim süreçleri bence çok uzun sürecek çünkü eğitime muhtemelen 20 30 kişi çağırmışlardır tek oysa EVRAK teslim eden yüzlerce kişi vardır Bi eğitim süresi 2 hafta sürse belki de bize sıra gelene kadar 2 3 ay gibi bir süre geçecek yani bu süreci böyle bir firma çok daha profesyonelce daha hızlı yönetmesi gerekirdi bu süreci

Arkadaşlar 25 Şubat'tan beri eğitim haberi bekliyorum benimle aynı durumda olan varmıdır kesin gelecek mi artık saaten sonra eğitim ne zamana kadar devam eder sizce eğitimler sezonun başlamasınada birşey kalmadı
Hocam iyi aksamlar daha alım olmayacak diye haber geldi en son grupta alındı sabiha gökçene yani alımlar bitti buyum ihtimalle bi süre alımda olmaz oyuzden daha geri dönüş olcagını sanmıyorum size

Hocam iyi aksamlar daha alım olmayacak diye haber geldi en son grupta alındı sabiha gökçene yani alımlar bitti buyum ihtimalle bi süre alımda olmaz oyuzden daha geri dönüş olcagını sanmıyorum size
Haber kesinmi hocam size kim dedi acaba arancakcaksınız denildi böyle birsey olacağını sanmıyorum

Bi ton evrak verip sağlık raporu için para odedik böyle birseyin olması gerçek olamaz size gelen haber yanlıştır

Bi ton evrak verip sağlık raporu için para odedik böyle birseyin olması gerçek olamaz size gelen haber yanlıştır
Bence de hocam o kadar evraklar için uğraştık alım sayısından dolayı herkesi birden eğitime alamayacakları için sırayla evrak teslim eden herkes eğitimlere çağıralacaktır tabi maalesef biraz uzun bir zaman alacak

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.