Pozisyon veya İlan Adı
Tgs ramp
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
21 Ocak 2026
67
9
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhaba arkadaşlar ,
4 Şubat Çarşamba günü doktor onayından geçip , evraklarını IK ya teslim eden ve teslimden sonra aranan oldu mu ? Hafta sonunu saymazsak 3.gün içindeyiz. Herhangi bir arama yapılmadı , aranan varsa konuya yazarsanız sevinirim
Saw istasyonu için

Merhaba arkadaşlar ,
4 Şubat Çarşamba günü doktor onayından geçip , evraklarını IK ya teslim eden ve teslimden sonra aranan oldu mu ? Hafta sonunu saymazsak 3.gün içindeyiz. Herhangi bir arama yapılmadı , aranan varsa konuya yazarsanız sevinirim
Saw istasyonu için
Merhaba sağlık kontrolünde yaklaşımları nasıl e-nabızı tamamen kontrol edip çok mu inceleyip önemsiyorlar kabinde olduğu gibi

Merhaba arkadaşlar ,
Saw istasyonu için
Yerinde sınava ne zaman girmiştiniz ?

Yerinde sınava ne zaman girmiştiniz ?

Merhaba sağlık kontrolünde yaklaşımları nasıl e-nabızı tamamen kontrol edip çok mu inceleyip önemsiyorlar kabinde olduğu gibi

3 şubatta girmiştim ben sonraki gün de kurula çağırdılar

Ben 2 şubatta girdim hala dönüş yok sanırım benimki olumsuz o zaman

Sanırım konu yanlış anlaşıldı.
Şöyle açıklık getireyim,

26 ocakta yüz yüze mülakata girdim.
28 ocakta ise başvurumun olumlu olduğunu ve 4 Şubat Çarşamba gününe kadar istenilen evrakları saat 13:00-14:00 arasında teslim etmemi isteyen mesajlar aldım. 4 Şubat günü önce doktor kontrolünden geçtim hayırlı olsun evraklarını IK ya teslim edebilirsiniz onayı aldıktan sonra da evraklarımı teslim ettim. Eğitim için aranacaksınız denildi ve o günden beri arama bekliyorum. Hafta sonunu saymazsak bu gün ile birlikte 3 gün oldu. Herhangi bir sınava girmedim. Ön bankodan evrak verdiler onları doldurdum ve diğer evraklarımla beraber IK ya teslim ettim. Verdikleri form 3-4 sayfalık ve son sayfadan bir önceki sayfa da işe giriş formu var.
Yer hizmetleri memurluğu ile Ramp işçiliği farklı. Herhangi bir sınava girmedim , benim gibi evrak teslimi yapan çoğu arkadaşlar da aynı şekilde sınava tutulmadı.

Sanırım konu yanlış anlaşıldı.
Şöyle açıklık getireyim,

26 ocakta yüz yüze mülakata girdim.
28 ocakta ise başvurumun olumlu olduğunu ve 4 Şubat Çarşamba gününe kadar istenilen evrakları saat 13:00-14:00 arasında teslim etmemi isteyen mesajlar aldım. 4 Şubat günü önce doktor kontrolünden geçtim hayırlı olsun evraklarını IK ya teslim edebilirsiniz onayı aldıktan sonra da evraklarımı teslim ettim. Eğitim için aranacaksınız denildi ve o günden beri arama bekliyorum. Hafta sonunu saymazsak bu gün ile birlikte 3 gün oldu. Herhangi bir sınava girmedim. Ön bankodan evrak verdiler onları doldurdum ve diğer evraklarımla beraber IK ya teslim ettim. Verdikleri form 3-4 sayfalık ve son sayfadan bir önceki sayfa da işe giriş formu var.
Yer hizmetleri memurluğu ile Ramp işçiliği farklı. Herhangi bir sınava girmedim , benim gibi evrak teslimi yapan çoğu arkadaşlar da aynı şekilde sınava tutulmadı.
31 aralıkta aynı işlemleri yaptım evraklar teslim edildi. Ama hala sınav için link gondermediler aramadılar. Bekliyorum

• Like
Tepkiler: justpowering
31 aralıkta aynı işlemleri yaptım evraklar teslim edildi. Ama hala sınav için link gondermediler aramadılar. Bekliyorum
Hocam linkten ziyade arama yapıyorlar. Şu gün eğitime gelir misiniz şeklinde. Kapalı bir kutu şu an içinde bulunduğumuz durum, net bilgi de alamıyoruz beklemekten başka çare yok maalesef şu an için

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.