THY 3Mm Tiroid Nodülü

• Konbuyu başlatan eyluluk
  • Başlangıç tarihi
E

eyluluk

HavaPersonel.Com
Herkese merhaba , lenf bezlerim geçirdiğim bir soğuk algınlığı esnasında şişti ve o sırada girdiğim ultrasonda tiroidim de bir adet nodül olduğu ama gençlerde olabileceğini önemli bir durum olmadığını söylediler. İhtimale karşı 6 ayda bir kontrol önerdiler . 3 mm lik şey yüzünden elenmek çok üzücü olur . Böyle bir durum yaşayan var mı ?

M

mervvvvvvf

HavaPersonel.Com
Herkese merhaba , lenf bezlerim geçirdiğim bir soğuk algınlığı esnasında şişti ve o sırada girdiğim ultrasonda tiroidim de bir adet nodül olduğu ama gençlerde olabileceğini önemli bir durum olmadığını söylediler. İhtimale karşı 6 ayda bir kontrol önerdiler . 3 mm lik şey yüzünden elenmek çok üzücü olur . Böyle bir durum yaşayan var mı ?
Daha küçüğü ile elendim. Net elenme sebebi

M

mervvvvvvf

HavaPersonel.Com
Peki e nabızda ki verilerden dolayı mı yoksa sağlık aşamasında mı fark edildi ? Yani raporu sildirsem bir işe yarar mı ?
Geçmiş kan değerlerin birinde tsh, serbest t3 ya da t4 değerlerinden biri ******** aralığı dışında ise ek tetkik istiyorlar o anda ultrasona giriyorsun orada öğrendim

E

eyluluk

HavaPersonel.Com
Anladım, geçmiş olsun öncelikle size daha iyisi dilerim :)) Benim kan değerlerimde herhangi bir sorun çıkmadı sadece ultrasonda çıktı , şansımı denesem mi o kader masrafa girsem mi gerçekten bilemedim

M

mervvvvvvf

HavaPersonel.Com
Anladım, geçmiş olsun öncelikle size daha iyisi dilerim :)) Benim kan değerlerimde herhangi bir sorun çıkmadı sadece ultrasonda çıktı , şansımı denesem mi o kader masrafa girsem mi gerçekten bilemedim
Yani ultrasonu sildirme gibi bir olay var mı sanmam ama öyle bir şey varsa ve kan değerlerinde vs hiç bir sorun yoksa deneyebilirsin ancak nodül elenme sebebi

Konuyu okuyanlar;