Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
31 ocakta sabiha gökçen ramp işçisi mülakatına giden ve evraklar için geri dönüş alan varmı ? Bu konu altında 31 ocak mülakat Grubu toplanıp yazarsa daha sağlıklı iletişim olacak .
31 ocakta sabiha gökçen ramp işçisi mülakatına giden ve evraklar için geri dönüş alan varmı ? Bu konu altında 31 ocak mülakat Grubu toplanıp yazarsa daha sağlıklı iletişim olacak .
26 ocakta mülakata girdim , olumlu olarak geçti. 28 ocakta işe giriş evraklarının istendiği mesajları aldım. Tüm evraklarımı hazırladım Tgs doktor onayından geçtikten sonra evraklarımı IK ya teslim ettim. Hayırlı olsun , eğitim için aranacaksınız dediler. 4 Şubat Çarşamba gününden beri arama bekliyorum. Yarın 1 hafta olacak olumlu ya da olumsuz bir dönüş olmadı şu an için
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.