TGS 30 Ocakta Yerinde İngilizce Sınava Girenler

SAE

HavaPersonel.Com
30 ocakta yerinde ingilizce sınavına girdim fakat olumlu olumsuz bir dönüş olmadı. Benimle aynı gün girip geri dönüş alan yada almayanlar yazarsa sevinirim

aeo

HavaPersonel.Com
Bende 30 Ocak da girdim hiçbir dönüş alamadım hala

SSSS

HavaPersonel.Com
bende 30 Ocakta girdim hiçbir dönüş alamadım. Geri dönüş alan birisi varsa bizleri aydınlatırsa çok mutlu olurum.

chrome3

HavaPersonel.Com
Sınavlarınız nasıl geçmişti ben de geçen hafta girdim sınavımın iyi geçtiğini düşünüyorum erken bitirdim iyice kontrol ettim ama daha dönüş olmadı

KomutanLevi

HavaPersonel.Com
Sınavlarınız nasıl geçmişti ben de geçen hafta girdim sınavımın iyi geçtiğini düşünüyorum erken bitirdim iyice kontrol ettim ama daha dönüş olmadı
Bana bugün mesaj geldi geçen hafta cuma girmiştim yerinde ingilizce sınavına. Yarın 10.15'e. Sınav iyi geçmişti açıkçası zaman da yeterliydi

Vikus

HavaPersonel.Com
Bir kaç kişinin yorumlarına baktım Yeşilköy deki sınava girenlere SMS'in gelmesi 1 hafta da olabilir 3 haftada olabilir demişler

ddduuu

HavaPersonel.Com
ben de 30 ocakta girdim ama hala bir dönüş almadım eğer 30 ocakta girip dönüş alan varsa diğerlei olumsuzdur herhalde

b747sevdalısı

HavaPersonel.Com
30 ocakta sınava girdim dtm de ama herhangi bir dönüş alamadım :/

Aslasl

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba ,yarın izmir yhm için yerinde ingilizce sınav daveti aldım,bu yerinde sınav bilgisayarda yapılan bir sınav mı yoksa mülakat mı takım elbise giymeli miyim yani ?

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba ,yarın izmir yhm için yerinde ingilizce sınav daveti aldım,bu yerinde sınav bilgisayarda yapılan bir sınav mı yoksa mülakat mı takım elbise giymeli miyim yani ?
Yerinde yapılan sınav için takım elbise giymenize gerek yok gündelik rahat bir kıyafetle gidebilirsiniz yerinde sınavdan olumlu alııp kurul mülakatına giderseniz takım giyin.

ddduuu

HavaPersonel.Com
yerinde sınavda ordan bilgisayar üzerinden sadece ingilizce sınavına giriyorsunuz kulaklıkları var bilgisayarların 32 soru 40 dk son 7-8 soru listening 2-3 tane paragraf , cümlede anlam soruları vs

SAE

HavaPersonel.Com
ben de 30 ocakta girdim ama hala bir dönüş almadım eğer 30 ocakta girip dönüş alan varsa diğerlei olumsuzdur herhalde
30 ocakta sınava girip buraya yazan tüm arkadaşların sınavı kötü geçmiş olamaz herhalde ya :/ umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama mülakata girenleri duydukcada üzülüyorum

Ayşeemm

HavaPersonel.Com
30 ocakta giripte sınavı çok iyi geçen var mı peki????

Ayşeemm

HavaPersonel.Com
30 ocakta sınava girip buraya yazan tüm arkadaşların sınavı kötü geçmiş olamaz herhalde ya :/ umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama mülakata girenleri duydukcada üzülüyorum
Aradım açmadılar mail mi atsak

Konuyu okuyanlar;