Bana bugün mesaj geldi geçen hafta cuma girmiştim yerinde ingilizce sınavına. Yarın 10.15'e. Sınav iyi geçmişti açıkçası zaman da yeterliydiSınavlarınız nasıl geçmişti ben de geçen hafta girdim sınavımın iyi geçtiğini düşünüyorum erken bitirdim iyice kontrol ettim ama daha dönüş olmadı
Yerinde sınav için Mesaj bugün geldi yarın için kurul mülakatına mı davet ettilerBana bugün mesaj geldi geçen hafta cuma girmiştim yerinde ingilizce sınavına. Yarın 10.15'e. Sınav iyi geçmişti açıkçası zaman da yeterliydi
Kurul mülakatı için çağırdılarYerinde sınav için Mesaj bugün geldi yarın için kurul mülakatına mı davet ettiler
Yerinde yapılan sınav için takım elbise giymenize gerek yok gündelik rahat bir kıyafetle gidebilirsiniz yerinde sınavdan olumlu alııp kurul mülakatına giderseniz takım giyin.Arkadaşlar merhaba ,yarın izmir yhm için yerinde ingilizce sınav daveti aldım,bu yerinde sınav bilgisayarda yapılan bir sınav mı yoksa mülakat mı takım elbise giymeli miyim yani ?
yerinde sınavda ordan bilgisayar üzerinden sadece ingilizce sınavına giriyorsunuz kulaklıkları var bilgisayarların 32 soru 40 dk son 7-8 soru listening 2-3 tane paragraf , cümlede anlam soruları vsArkadaşlar merhaba ,yarın izmir yhm için yerinde ingilizce sınav daveti aldım,bu yerinde sınav bilgisayarda yapılan bir sınav mı yoksa mülakat mı takım elbise giymeli miyim yani ?
Çok teşekkür ederimYerinde yapılan sınav için takım elbise giymenize gerek yok gündelik rahat bir kıyafetle gidebilirsiniz yerinde sınavdan olumlu alııp kurul mülakatına giderseniz takım giyin.
30 ocakta sınava girip buraya yazan tüm arkadaşların sınavı kötü geçmiş olamaz herhalde ya :/ umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama mülakata girenleri duydukcada üzülüyorumben de 30 ocakta girdim ama hala bir dönüş almadım eğer 30 ocakta girip dönüş alan varsa diğerlei olumsuzdur herhalde
Sınavınız nasıl geçmişti pekiBende 30 Ocak da girdim hiçbir dönüş alamadım hala
Sınavınız nasıl geçmişti peki30 ocakta sınava girdim dtm de ama herhangi bir dönüş alamadım :/
Aradım açmadılar mail mi atsak30 ocakta sınava girip buraya yazan tüm arkadaşların sınavı kötü geçmiş olamaz herhalde ya :/ umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama mülakata girenleri duydukcada üzülüyorum