SAE

Üye
6 Şub 2024
7
1
0
30 ocakta yerinde ingilizce sınavına girdim fakat olumlu olumsuz bir dönüş olmadı. Benimle aynı gün girip geri dönüş alan yada almayanlar yazarsa sevinirim

bende 30 Ocakta girdim hiçbir dönüş alamadım. Geri dönüş alan birisi varsa bizleri aydınlatırsa çok mutlu olurum.

Sınavlarınız nasıl geçmişti ben de geçen hafta girdim sınavımın iyi geçtiğini düşünüyorum erken bitirdim iyice kontrol ettim ama daha dönüş olmadı

Sınavlarınız nasıl geçmişti ben de geçen hafta girdim sınavımın iyi geçtiğini düşünüyorum erken bitirdim iyice kontrol ettim ama daha dönüş olmadı
Bana bugün mesaj geldi geçen hafta cuma girmiştim yerinde ingilizce sınavına. Yarın 10.15'e. Sınav iyi geçmişti açıkçası zaman da yeterliydi

Bir kaç kişinin yorumlarına baktım Yeşilköy deki sınava girenlere SMS'in gelmesi 1 hafta da olabilir 3 haftada olabilir demişler

• Like
Tepkiler: Mrnobody
ben de 30 ocakta girdim ama hala bir dönüş almadım eğer 30 ocakta girip dönüş alan varsa diğerlei olumsuzdur herhalde

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.