TGS 30 Ocak Dtm’de Sınava Girenlerden Mülakata Çağırılan Oldumu Acaba ?

SAE

HavaPersonel.Com
30 ocakta yerinde sınava girmiştim hâlâ bir dönüş olmadı merak ediyorum dönüş olmayan kaç kişiyiz diye

SSSS

HavaPersonel.Com
Bende 30 Ocakta girdim, maalesef bir dönüş olmadı. :(

cenazederekteyim

HavaPersonel.Com
2 şubatta dtm de ingilizce sınavına girmiş hala olumlu olumsuz dönüş alamamış vaziyetteyim. bugün tgs tarafından arandım ama açamadım. geri dönüş sağladığımda da kimseye ulaşamadım. sorum şu, mülakat davetleri telefonla mı haber veriliyor ya da arama sebepleri ne olabilir, ayrıca tekrar geri aranacak mıyım yoksa şansımı kayıp mı ettim? benzer durum yaşayan ya da bilgisi olan paylaşabilir mi?
teşekkürler

SSSS

HavaPersonel.Com
2 şubatta dtm de ingilizce sınavına girmiş hala olumlu olumsuz dönüş alamamış vaziyetteyim. bugün tgs tarafından arandım ama açamadım. geri dönüş sağladığımda da kimseye ulaşamadım. sorum şu, mülakat davetleri telefonla mı haber veriliyor ya da arama sebepleri ne olabilir, ayrıca tekrar geri aranacak mıyım yoksa şansımı kayıp mı ettim? benzer durum yaşayan ya da bilgisi olan paylaşabilir mi?
teşekkürler
Bir arkadaşım da daha sonrasında geri dönüş sağlamış ve mülakat daveti almış. Umarım sizin içinde öyle olur. 🙏

Ü

Üye silindi 3012

Bende o tarih sınava girdim, herhangi bir geri dönüş olmadı

cenazederekteyim

HavaPersonel.Com
cuma günü telefonu açamayanlardan bugün aranan oldu mu acaba ben aranmadım da aranmayacak mıyım diye çelişkiye düştüm

cenazederekteyim

HavaPersonel.Com
telefona cevap veremeyenlerden bugun aranan oldu mu? ben aramadım ve bugün aranacağımı düşünmüştüm.

cenazederekteyim

HavaPersonel.Com
acaba aranacak mıyız, olumsuz olanlara da olumsuz olduğunu söylemek için arıyorlar mı yoksa sadece mülakata çağırılacaklar mı aranıyor bilen var mı

cenazederekteyim

HavaPersonel.Com
az önce mülakat daveti için arandım. yarın için tarih verdiler. burda erteleyen arkadaşlar gördüğüm için ileri tarihe erteleyebilir miyim diye sordum ve yarın son mülakat günü olduğunu söylediler.

ebrus

HavaPersonel.Com
az önce mülakat daveti için arandım. yarın için tarih verdiler. burda erteleyen arkadaşlar gördüğüm için ileri tarihe erteleyebilir miyim diye sordum ve yarın son mülakat günü olduğunu söylediler.
sizden SGK hizmet döküm belgesini istediler mi?

Konuyu okuyanlar;