Bir arkadaşım da daha sonrasında geri dönüş sağlamış ve mülakat daveti almış. Umarım sizin içinde öyle olur.2 şubatta dtm de ingilizce sınavına girmiş hala olumlu olumsuz dönüş alamamış vaziyetteyim. bugün tgs tarafından arandım ama açamadım. geri dönüş sağladığımda da kimseye ulaşamadım. sorum şu, mülakat davetleri telefonla mı haber veriliyor ya da arama sebepleri ne olabilir, ayrıca tekrar geri aranacak mıyım yoksa şansımı kayıp mı ettim? benzer durum yaşayan ya da bilgisi olan paylaşabilir mi?
teşekkürler
çok teşekkür ederim umarım sizin deBir arkadaşım da daha sonrasında geri dönüş sağlamış ve mülakat daveti almış. Umarım sizin içinde öyle olur.
teşekkür ederimm , umarımçok teşekkür ederim umarım sizin de
bende hala aranmadım. dün mail attım, pazartesi ararlar diye düşünüyorum umarımcuma günü telefonu açamayanlardan bugün aranan oldu mu acaba ben aranmadım da aranmayacak mıyım diye çelişkiye düştüm
Hangi adrese mail attınızbende hala aranmadım. dün mail attım, pazartesi ararlar diye düşünüyorum umarım
İstanbul havalimanı olduğu için ata@tgs.aero adresine attımHangi adrese mail attınız
Teşekkürlerİstanbul havalimanı olduğu için ata@tgs.aero adresine attım
Sizi kaç kere aradılar cuma günütelefona cevap veremeyenlerden bugun aranan oldu mu? ben aramadım ve bugün aranacağımı düşünmüştüm.
bir kez aradılar saat dörtteSizi kaç kere aradılar cuma günü
bende hala aranmadımtelefona cevap veremeyenlerden bugun aranan oldu mu? ben aramadım ve bugün aranacağımı düşünmüştüm.
sizden SGK hizmet döküm belgesini istediler mi?az önce mülakat daveti için arandım. yarın için tarih verdiler. burda erteleyen arkadaşlar gördüğüm için ileri tarihe erteleyebilir miyim diye sordum ve yarın son mülakat günü olduğunu söylediler.
hayır istemedilersizden SGK hizmet döküm belgesini istediler mi?