SAE

Üye
6 Şub 2024
7
1
0
30 ocakta yerinde sınava girmiştim hâlâ bir dönüş olmadı merak ediyorum dönüş olmayan kaç kişiyiz diye

2 şubatta dtm de ingilizce sınavına girmiş hala olumlu olumsuz dönüş alamamış vaziyetteyim. bugün tgs tarafından arandım ama açamadım. geri dönüş sağladığımda da kimseye ulaşamadım. sorum şu, mülakat davetleri telefonla mı haber veriliyor ya da arama sebepleri ne olabilir, ayrıca tekrar geri aranacak mıyım yoksa şansımı kayıp mı ettim? benzer durum yaşayan ya da bilgisi olan paylaşabilir mi?
teşekkürler

2 şubatta dtm de ingilizce sınavına girmiş hala olumlu olumsuz dönüş alamamış vaziyetteyim. bugün tgs tarafından arandım ama açamadım. geri dönüş sağladığımda da kimseye ulaşamadım. sorum şu, mülakat davetleri telefonla mı haber veriliyor ya da arama sebepleri ne olabilir, ayrıca tekrar geri aranacak mıyım yoksa şansımı kayıp mı ettim? benzer durum yaşayan ya da bilgisi olan paylaşabilir mi?
teşekkürler
Bir arkadaşım da daha sonrasında geri dönüş sağlamış ve mülakat daveti almış. Umarım sizin içinde öyle olur. 🙏

• Like
Tepkiler: cenazederekteyim
Bende o tarih sınava girdim, herhangi bir geri dönüş olmadı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.