TGS 30 Nisan 2024 Tgs Yüz Yüze Mülakatı

Sarı papatya

HavaPersonel.Com
Merhabalar herkese 30 Nisan 2024 DTM yapılan TGS mülakatı için şunları söyleyebilirim. Önce sgk bordürünüzü teslim ediyorsunuz mülakatınızın hangi sınıfta yapılacağı bilgisi veriliyor Sonra ilk olarak toplum mülakat yapılıyor şirket ve iş hakkında bilgi veriliyor. Sicil kaydının temiz olmasını vücutta görülen yerlerde dövme olmamasını istiyorlar. Sonra herkes sırasına göre çağrılıyor. İng mi Türkçe mi başlayalım diye soruyorlar. Ben farketmez dedim İngilizce başladık. Nbr nasılsın sonrası okul bilgisi vs kısaca kendini tanıtma şirket hakkın da ne düşünüyorsun neden tgs kendini 3 kelime ile anlattan sonra Türkçe ye geçiliyor sonra bitiyor. Bu kadar bakalım hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻 hakkımızda🙏🏻

Havacıbey

HavaPersonel.Com
Merhabalar herkese 30 Nisan 2024 DTM yapılan TGS mülakatı için şunları söyleyebilirim. Önce sgk bordürünüzü teslim ediyorsunuz mülakatınızın hangi sınıfta yapılacağı bilgisi veriliyor Sonra ilk olarak toplum mülakat yapılıyor şirket ve iş hakkında bilgi veriliyor. Sicil kaydının temiz olmasını vücutta görülen yerlerde dövme olmamasını istiyorlar. Sonra herkes sırasına göre çağrılıyor. İng mi Türkçe mi başlayalım diye soruyorlar. Ben farketmez dedim İngilizce başladık. Nbr nasılsın sonrası okul bilgisi vs kısaca kendini tanıtma şirket hakkın da ne düşünüyorsun neden tgs kendini 3 kelime ile anlattan sonra Türkçe ye geçiliyor sonra bitiyor. Bu kadar bakalım hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻 hakkımızda🙏🏻
Benimde bu şekil geçti. Acaba ne zaman olumlu/olumsuz dönüş gelir???

Sarı papatya

HavaPersonel.Com
Yanlış hatırlamıyorsam o genel toplantı da 3-4 hafta içinde telefon gelir demişlerdi ama bizden önce girenlerin 1 ay oldu dönen olmadı diyenleri okudum ama bakalım 🫠

kelebek

HavaPersonel.Com
Merhaba, ben 29 martta online sınava girmiştim yer hizmetleri memurluğu için. Fakat hala ne olumlu ne olumsuz bir sms almadım. Sizce ne zamana haber gelir?

Sule156

HavaPersonel.Com
Size bir mesaj geldi mi

Barisal

HavaPersonel.Com
Benim nişanlım ilk girendi 13:00da henüz olumlu olumsuz haber yok

Konuyu okuyanlar;