THY 3 Yıldan Önceki Psikiyatrik Muayene Ve Ilaçlar?

• Konbuyu başlatan vcity
  • Başlangıç tarihi
V

vcity

HavaPersonel.Com
Ayrıca değerlendirilecektir diye bir ibare var. Bunun kararını kurul mu verecek yoksa işyeri hekimi mi? Kuruldan olumsuz dönme ihtimali fazla diye biliyorum çünkü o yüzden soruyorum arkadaşlar.

M

mechanic

HavaPersonel.Com
Hangi birim hangi şirket

M

mechanic

HavaPersonel.Com
thy kabin memurluğu
İş yeri hekimi insiyatifle kurula gönderebilir.Sonrasını bilemeyiz
Ama psikoaktif madde testinde bir antidepresan değeri pozitif çıkan bir arkadaşı direk elemeyip kurula bırakmıştı

V

vcity

HavaPersonel.Com
Ama psikoaktif madde testinde bir antidepresan değeri pozitif çıkan bir arkadaşı direk elemeyip kurula bırakmıştı
Teşekkürler cevaplandığınız için. Kuruldan genelde olumsuz oluyormuş sizce ek tetkik olur mu onun yerine?

Y

yeniyim

HavaPersonel.Com
böyle bir testi herkese mi yapıyorlar yoksa sadece geçmişinde ilaç kullanmış olanlara mı yapıyorlar?

M

mechanic

HavaPersonel.Com
böyle bir testi herkese mi yapıyorlar yoksa sadece geçmişinde ilaç kullanmış olanlara mı yapıyorlar?
iş teklifi aldığınızda istenen uçuşa elverişli sağlık raporunun içine dahil bu test

M

mechanic

HavaPersonel.Com
Teşekkürler cevaplandığınız için. Kuruldan genelde olumsuz oluyormuş sizce ek tetkik olur mu onun yerine?
doktorun bu konuda isteyebileceği ek tetkik yok.Bir ihtimal hastahaneden rapor alırken psikiyatrist isteyebilir.Onun dışında iş yeri doktorunun ek tetkik isteyeceğini sanmıyorum.İnsiyatif dahilinde sorunsuz geçiredebilir.

E

elturco

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar geçmişteki süresine bakılmaksızın olumsuz cevap veriliyor zaten sağlıkla ilgili yayınlanan pdf'te açıkca yazıyor. Burda birinin bişey olmaz demesi içinizi rahatlatacaksa yazın cevap alın ama sonra hayal kırıklığına uğramayın. Hem psikiyatr hem fizyolojik en ufak bi olumsuz sağlık geçmişi olan arkadaşları eliyorlar. Muhtemelen buna ben dahil .

Y

yeniyim

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar geçmişteki süresine bakılmaksızın olumsuz cevap veriliyor zaten sağlıkla ilgili yayınlanan pdf'te açıkca yazıyor. Burda birinin bişey olmaz demesi içinizi rahatlatacaksa yazın cevap alın ama sonra hayal kırıklığına uğramayın. Hem psikiyatr hem fizyolojik en ufak bi olumsuz sağlık geçmişi olan arkadaşları eliyorlar. Muhtemelen buna ben dahil .
E bu devirde kim yüzde yüz sağlıklı allah aşkına, iyice abarttılar. Madem öyle gidip robot çalıştırsınlar. Ülkedeki sağlık bakanı bunun yarısı kadar sağlıklı değil

V

vcity

HavaPersonel.Com
img_20240611_215806-jpg.232

yok bu sene yeni güncelleme geldi ilk defa. böyle bir madde yoktu. *sık tekrarlayan ibaresinin ucu açık olduğu için sormak gereksiniminde bulundum. artık direkt elenmiyoruz diye anlaşılıyor en azından.

D

delfinok

HavaPersonel.Com
benim şöyle bir durumum vardı örneğin en son 2021de ve 2018de kullanmışım 2021dekide e nabızda şubatta başlayıp ekimde biten(7-8 ay ) bir tedavi olarak görülüyor zaten, 2018deki 2 ay görünüyor. yani evet 3 yıl öncesinde depresyon var diye en düşük dozdan düzenli kullanıp bitirdiğim ve şükür şu an sıkıntısını yaşamadığım bir durum bu. yani bu konuda "ama hayır sen nüfusun %60ı gibi antideprasan kullanmışsın." mı diyecekler? yahu bu iki kişiden biri eder :(

Y

yeniyim

HavaPersonel.Com
benim şöyle bir durumum vardı örneğin en son 2021de ve 2018de kullanmışım 2021dekide e nabızda şubatta başlayıp ekimde biten(7-8 ay ) bir tedavi olarak görülüyor zaten, 2018deki 2 ay görünüyor. yani evet 3 yıl öncesinde depresyon var diye en düşük dozdan düzenli kullanıp bitirdiğim ve şükür şu an sıkıntısını yaşamadığım bir durum bu. yani bu konuda "ama hayır sen nüfusun %60ı gibi antideprasan kullanmışsın." mı diyecekler? yahu bu iki kişiden biri eder :(
Yani aradan 3 yıldan fazla zaman geçmiş. Kurallara göre seni bu nedenden dolayı elemek yanlış olur. O yüzden başka da bir problemin yoksa endişelenme umudunu kaybetme

D

delfinok

HavaPersonel.Com
Yani aradan 3 yıldan fazla zaman geçmiş. Kurallara göre seni bu nedenden dolayı elemek yanlış olur. O yüzden başka da bir problemin yoksa endişelenme umudunu kaybetme
teşekkürler desteğin için, evet süreci yaşamak daha iyi.

B

Bilmemkine

HavaPersonel.Com
Arkadaşınız kullanırken mi başvurdu ve sonucu ne oldu

B

Bilmemkine

HavaPersonel.Com
Hangi ilacti biliyor musunuz türünü

B

Bilmemkine

HavaPersonel.Com
Hocam adını biliyor musunuz ilacın

Konuyu okuyanlar;