5 Eki 2024
15
1
0
Merhabalar,

2017’den psikiyatrik muayene tanım var e nabızda. Antidepresan yazılı, yeşil reçete 50mg selectra. Tekrar eden bir muayene veya ilaç alımı yok. Tek seferlik. Benzeri durumda olup sağlık sürecini geçirmiş kişiler lütfen aydınlatabilir mi süreçlerinin nasıl geçtiğini ve sonucunu? Hiç kimse 3 yıl öncesi kayıtla ilgili deneyimini paylaşmıyor. Teşekkürler şimdiden.

Merhabalar,

2017’den psikiyatrik muayene tanım var e nabızda. Antidepresan yazılı, yeşil reçete 50mg selectra. Tekrar eden bir muayene veya ilaç alımı yok. Tek seferlik. Benzeri durumda olup sağlık sürecini geçirmiş kişiler lütfen aydınlatabilir mi süreçlerinin nasıl geçtiğini ve sonucunu? Hiç kimse 3 yıl öncesi kayıtla ilgili deneyimini paylaşmıyor. Teşekkürler şimdiden.
Psikyatrik geçmiş özel firmalarda soun teşkil etmiyor(tedavi biteli bi süre olmalı ve son karar firmanın alım yapan sağlık kurulunda oluyor ama klasik ansiyete yada depresyon pek sorun olmadığını duydum.Askeri havacılık vs devlet kurumunda ise herhangi bir psik. muayene geçmişi bile tek başına elenme sebebidir.

Psikyatrik geçmiş özel firmalarda soun teşkil etmiyor(tedavi biteli bi süre olmalı ve son karar firmanın alım yapan sağlık kurulunda oluyor ama klasik ansiyete yada depresyon pek sorun olmadığını duydum.Askeri havacılık vs devlet kurumunda ise herhangi bir psik. muayene geçmişi bile tek başına elenme sebebidir.
Teşekkürler hocam. Duyumlardan az buçuk ben de haberdarım söylediğiniz daha genelgeçer ifadeler. Direkt olarak süreci aynı şartlarla deneyimleyen arkadaşların deneyimlerini öğrenmek istiyorum

Muayeneye giderken yanınızda geçmiş doktor görüşmenizin epikriz raporunu götürün. Özel hastanedeki doktor ister, o istemezse thy doktoru ister.

• Like
Tepkiler: SeaSky
Muayeneye giderken yanınızda geçmiş doktor görüşmenizin epikriz raporunu götürün. Özel hastanedeki doktor ister, o istemezse thy doktoru ister.
sizin tanılarınız neydi ve kurulunuz nasıl sonuçlandı? tabi sağlık kuruluna kaldıysanız soruyorum. 2 sene önceki tek seferlik randevu ve selectradan ötürü kurula bırakıldım da merak ediyorum.

Merhabalar,

İyi akşamlar, süreciniz nasıl ilerledi acaba sizinel aynı durumdayım ben de, sağlık kurulu ne sonuç verdi size?

İyi günler herkese arkadaşlar benzeri durumlardan geçen var mı acaba,süreçleriniz nasıl ilerledi?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.