K
kerbecks
Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Arkadaşlar 3 mayıs veya ona yakın zamanda birim mülakatına girmiş olup dönüş alan var mı?
Hayır olmadı o yüzden sordum. Bayram tatili yeni bitti ulaşmaya çalışmadım ama ulaşmaya çalışanlarda tatilden dolayı ulaşamamışlar zatenBen girdim 3 mayısta. Dönüş olmadı henüz size oldu mu? İnsan kaynaklarına ulaşmaya çalıştınız mı?
Sonuç alabildiniz mi acabaHayır olmadı o yüzden sordum. Bayram tatili yeni bitti ulaşmaya çalışmadım ama ulaşmaya çalışanlarda tatilden dolayı ulaşamamışlar zaten
Hayır, siz?Sonuç alabildiniz mi acaba
Bana cuma günü haber geldiHayır, siz?
Olumlu gelmiştir umarım.Bana cuma günü haber geldi
Olumlu geldi evet, yarın bi dahili numarayı arayıp sor bence ben öyle yaptım aynı gün haber geldiOlumlu gelmiştir umarım.
Dahili numara dediğiniz davet mailinin altında yazan numara değil mi? Birde aradığınızda ne dediniz ve saat kaç gibi aradınız ve saat kaçta dönüş aldınız?Olumlu geldi evet, yarın bi dahili numarayı arayıp sor bence ben öyle yaptım aynı gün haber geldi
71311 dahili numarası davet mailinde yazıyor evet. Saat 15.30 gibi aradım 2 aydır bekliyorum dedim mail adresi verdi oraya mail at dönerler dedi 3-4 saat sonra dönüş olduDahili numara dediğiniz davet mailinin altında yazan numara değil mi? Birde aradığınızda ne dediniz ve saat kaç gibi aradınız ve saat kaçta dönüş aldınız?
Verdikleri mail adresi teknikkariyer@thy.com muydu acaba?71311 dahili numarası davet mailinde yazıyor evet. Saat 15.30 gibi aradım 2 aydır bekliyorum dedim mail adresi verdi oraya mail at dönerler dedi 3-4 saat sonra dönüş oldu
Evet buydu mail adresiVerdikleri mail adresi teknikkariyer@thy.com muydu acaba?
aradım dahili numarayı bana sürecin devam ettiğini söyledi mail vs atın demedi. ben mail atmaya çalıştığımda da böyle bir hata alıyorumEvet buydu mail adresi
Gelen davet mailinde öyle yazıyor.Davet aldığınız değerlendirme süreci Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı Teknik Başkanlık birimlerinde değerlendirilmek üzeredir.Ben maili gönderdim kadının söylediği gibi dönüş oldu bekleyeceğiz demek ki. Siz teknik başkanlık birimine mi değerlendiriliyorsunuz?
Ben mail dahi atamıyorum çok saçma. Farklı mail adresindende atmayı denedim yine aynı hatayı aldımBen maili gönderdim kadının söylediği gibi dönüş oldu bekleyeceğiz demek ki. Siz teknik başkanlık birimine mi değerlendiriliyorsunuz?