THYTEKNİK 3 Mayıs 2024 Mülakat Sonucu

• Konbuyu başlatan kerbecks
  • Başlangıç tarihi
K

kerbecks

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Arkadaşlar 3 mayıs veya ona yakın zamanda birim mülakatına girmiş olup dönüş alan var mı?

K

kerbecks

Thy teknik tdp mülakatı için

A

Aviation-737

Ben girdim 3 mayısta. Dönüş olmadı henüz size oldu mu? İnsan kaynaklarına ulaşmaya çalıştınız mı?

K

kerbecks

Ben girdim 3 mayısta. Dönüş olmadı henüz size oldu mu? İnsan kaynaklarına ulaşmaya çalıştınız mı?
Hayır olmadı o yüzden sordum. Bayram tatili yeni bitti ulaşmaya çalışmadım ama ulaşmaya çalışanlarda tatilden dolayı ulaşamamışlar zaten

A

Aviation-737

Bu hafta dönüş yaparlar diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun.Bi gelişme olursa paylaşırım buradan.

K

kaandgn

Merhaba dönüş alan oldu mu acaba 2 mayısta girdim bende

K

kerbecks

Olumlu geldi evet, yarın bi dahili numarayı arayıp sor bence ben öyle yaptım aynı gün haber geldi
Dahili numara dediğiniz davet mailinin altında yazan numara değil mi? Birde aradığınızda ne dediniz ve saat kaç gibi aradınız ve saat kaçta dönüş aldınız?

K

kaandgn

Dahili numara dediğiniz davet mailinin altında yazan numara değil mi? Birde aradığınızda ne dediniz ve saat kaç gibi aradınız ve saat kaçta dönüş aldınız?
71311 dahili numarası davet mailinde yazıyor evet. Saat 15.30 gibi aradım 2 aydır bekliyorum dedim mail adresi verdi oraya mail at dönerler dedi 3-4 saat sonra dönüş oldu

A

Aviation-737

Bana süreç devam ediyor şeklinde dönüş yaptılar daha ne kadar bekleyeceğiz anlamadım

K

kerbecks

Evet buydu mail adresi
aradım dahili numarayı bana sürecin devam ettiğini söyledi mail vs atın demedi. ben mail atmaya çalıştığımda da böyle bir hata alıyorum

Your message is too large to send. To send it, make the message smaller, for example, by removing attachments.

The maximum message size that's allowed is 0 KB. This message is 6 KB.

Moderatör tarafında düzenlendi:
A

Aviation-737

Ben maili gönderdim kadının söylediği gibi dönüş oldu bekleyeceğiz demek ki. Siz teknik başkanlık birimine mi değerlendiriliyorsunuz?

K

kerbecks

Ben maili gönderdim kadının söylediği gibi dönüş oldu bekleyeceğiz demek ki. Siz teknik başkanlık birimine mi değerlendiriliyorsunuz?
Gelen davet mailinde öyle yazıyor.Davet aldığınız değerlendirme süreci Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı Teknik Başkanlık birimlerinde değerlendirilmek üzeredir.

K

kerbecks

Ben mail dahi atamıyorum çok saçma. Farklı mail adresindende atmayı denedim yine aynı hatayı aldım

Konuyu okuyanlar;