Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Superdup

Üye
28 Eyl 2025
30
2
5
Meslek
Teknik
Arkadaşlar herkese merhaba. 3 aralık veya sonrasında girip kurul mülakatında olumlu olumsuz dönüş alan var mı?

Ben de 1 aralıkta girdim bekliyorum iki gün önce bayağı kişiye olumsuz mail gitti fakat olumlu olan görmedim

1 aralıkta girdim bekliyorum hala
herhangi bir dönüş alırsanız feedbackte bulunursanız çok mutlu olurum, teşekkürler
Daha önce mail atan bir kaç kişiye sürecin devam ettiği ile ilgili dönüş yapmışlar, o yüzden atmayacağım şuan

Ben de 1 aralıkta girdim bekliyorum iki gün önce bayağı kişiye olumsuz mail gitti fakat olumlu olan görmedim
Gecen hafta carsamba günü girmiştim kurula 2. Yabancı dilden olumsuz aldım biraz önce arkadaslar

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.