29 Temmuz - 2 Ağustos Arası Video Mülakata Girenler

• Konbuyu başlatan s1ngle
  • Başlangıç tarihi
S

s1ngle

HavaPersonel.Com
1 Ağustos’ta video mülakata girdim. Ne zaman geri dönüş yapılır genel bir bilgisi olan var mı?

S

sss5

HavaPersonel.Com
1 Ağustos’ta video mülakata girdim. Ne zaman geri dönüş yapılır genel bir bilgisi olan var mı?
31 Ağustosta online mülakata girdim ben de. Henüz anket maili veya olumlu bir mail almadım. Alan arkadaşlar varsa paylaşabilir mi?

F

flyaway

HavaPersonel.Com
benim anladığım ortalama 5-10 gün arasında olumlu dönüşler geliyor. en son 22-26 temmuzdakilere mail geldi. 29 temmuz 2 ağustos grubundaki arkadaşıma daha dönüş almadı. olumlu olması durumunda bu hafta mail gelmesini bekliyoruz.

C

cleverman6

HavaPersonel.Com
benim anladığım ortalama 5-10 gün arasında olumlu dönüşler geliyor. en son 22-26 temmuzdakilere mail geldi. 29 temmuz 2 ağustos grubundaki arkadaşıma daha dönüş almadı. olumlu olması durumunda bu hafta mail gelmesini bekliyoruz.
9 veya 12 Ağustos'ta gelecek sanırım o hafta girenlerin

S

sss5

HavaPersonel.Com
9 veya 12 Ağustos'ta gelecek sanırım o hafta girenlerinBir geubun olumlu mai
Bir grubun olumlu mailleri aynı gün içerisinde mi atılıyor bir bilginiz var mı? Mesela 29-2 tarihleri arasında sınavı başarılı olan tüm adaylara aynı gün mü mail gidiyor yoksa farklı bir tarihte de gitme olasılığı var mı?

C

cleverman6

HavaPersonel.Com
Bir grubun olumlu mailleri aynı gün içerisinde mi atılıyor bir bilginiz var mı? Mesela 29-2 tarihleri arasında sınavı başarılı olan tüm adaylara aynı gün mü mail gidiyor yoksa farklı bir tarihte de gitme olasılığı var mı?
O konuda tam emin değilim

H

Havaciolmak

HavaPersonel.Com
31 Ağustosta online mülakata girdim ben de. Henüz anket maili veya olumlu bir mail almadım. Alan arkadaşlar varsa paylaşabilir mi?
Bnde 1 ağustosta girdm anket maili almadım

E

ExpertELT

HavaPersonel.Com
Bende 29 u girdim. Tahminime gore 2 hafta icinde geri donus almazsak basarisiz olmusuzdur >D

L

livxxx

HavaPersonel.Com
2 ağustosta girdim bende bekliyorum

E

ELİFFUNN

HavaPersonel.Com
bende 30 temmuzda girdim henüz dönüş almadım

B

babyshark

HavaPersonel.Com
genel sorulara benzer sorular mı çıktı acaba?

S

sss5

HavaPersonel.Com
genel sorulara benzer sorular mı çıktı acaba?
Sorular basit sorular değildi. Eğer hala hazırlanmak için vaktiniz varsa şöyle çalışmanızı tavsiye ederim. eğer hayata dair pek fazla tecrübeniz yoksa kendi kendinize tecrübe uydurmanız gerekiyor. Mesela stresli bir durumla nasıl başa çıktınız sorusu için her zaman kafanızda gerçek ya da değil örnek bir olay bulunsun. Sınava girmeden önce her soru için kullanabileceğiniz 10-15 tane fiil bulun mesela make an effort/ affect/ improve gibi. Bunlarla cümleler kurmaya çalışın. Bağlaç ve sıfat kullanımına özen gösterin.

M

Milayk615

HavaPersonel.Com
Merhaba ben de 30unda girdim ama mail almadım daha önce girenlerin tarihlerine baktım hemen hemen 10 gün sürüyor galiba sonuçlanması. Önce olumlu mail geliyor sonra anket maili. Bakalım, ben çok heyecanlanmıştım ama inşaallah olumlu gelir 😭

E

ExpertELT

HavaPersonel.Com
Merhaba ben de 30unda girdim ama mail almadım daha önce girenlerin tarihlerine baktım hemen hemen 10 gün sürüyor galiba sonuçlanması. Önce olumlu mail geliyor sonra anket maili. Bakalım, ben çok heyecanlanmıştım ama inşaallah olumlu gelir 😭
o zaman yarina belli olmasi lazim benim 29u girdim >D

R

Rıdvansar96

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar genel olarak sorular nasıldı ne tarz sorular geldi ne sordular

B

bloomingdales

HavaPersonel.Com
Konularla ilgili fazla detay paylaşmak doğru olmaz sizin de az önce yazdığınız gibi

Konuyu okuyanlar;