S
s1ngle
HavaPersonel.Com
1 Ağustos’ta video mülakata girdim. Ne zaman geri dönüş yapılır genel bir bilgisi olan var mı?
31 Ağustosta online mülakata girdim ben de. Henüz anket maili veya olumlu bir mail almadım. Alan arkadaşlar varsa paylaşabilir mi?1 Ağustos’ta video mülakata girdim. Ne zaman geri dönüş yapılır genel bir bilgisi olan var mı?
9 veya 12 Ağustos'ta gelecek sanırım o hafta girenlerinbenim anladığım ortalama 5-10 gün arasında olumlu dönüşler geliyor. en son 22-26 temmuzdakilere mail geldi. 29 temmuz 2 ağustos grubundaki arkadaşıma daha dönüş almadı. olumlu olması durumunda bu hafta mail gelmesini bekliyoruz.
Bir grubun olumlu mailleri aynı gün içerisinde mi atılıyor bir bilginiz var mı? Mesela 29-2 tarihleri arasında sınavı başarılı olan tüm adaylara aynı gün mü mail gidiyor yoksa farklı bir tarihte de gitme olasılığı var mı?9 veya 12 Ağustos'ta gelecek sanırım o hafta girenlerinBir geubun olumlu mai
O konuda tam emin değilimBir grubun olumlu mailleri aynı gün içerisinde mi atılıyor bir bilginiz var mı? Mesela 29-2 tarihleri arasında sınavı başarılı olan tüm adaylara aynı gün mü mail gidiyor yoksa farklı bir tarihte de gitme olasılığı var mı?
Bnde 1 ağustosta girdm anket maili almadım31 Ağustosta online mülakata girdim ben de. Henüz anket maili veya olumlu bir mail almadım. Alan arkadaşlar varsa paylaşabilir mi?
Ben de aynı gün girdim, herhangi bir geri dönüş yok.Bnde 1 ağustosta girdm anket maili almadım
genel sorulara benzer sorular mı çıktı acaba yok değildi maalesef
Sorular basit sorular değildi. Eğer hala hazırlanmak için vaktiniz varsa şöyle çalışmanızı tavsiye ederim. eğer hayata dair pek fazla tecrübeniz yoksa kendi kendinize tecrübe uydurmanız gerekiyor. Mesela stresli bir durumla nasıl başa çıktınız sorusu için her zaman kafanızda gerçek ya da değil örnek bir olay bulunsun. Sınava girmeden önce her soru için kullanabileceğiniz 10-15 tane fiil bulun mesela make an effort/ affect/ improve gibi. Bunlarla cümleler kurmaya çalışın. Bağlaç ve sıfat kullanımına özen gösterin.genel sorulara benzer sorular mı çıktı acaba?
o zaman yarina belli olmasi lazim benim 29u girdim >DMerhaba ben de 30unda girdim ama mail almadım daha önce girenlerin tarihlerine baktım hemen hemen 10 gün sürüyor galiba sonuçlanması. Önce olumlu mail geliyor sonra anket maili. Bakalım, ben çok heyecanlanmıştım ama inşaallah olumlu gelir
Ağustos 15 gibi dönüş gelir bence1 Ağustos’ta video mülakata girdim. Ne zaman geri dönüş yapılır genel bir bilgisi olan var mı?
Geldi mio zaman yarina belli olmasi lazim benim 29u girdim >D