s1ngle

Üye
5 Ağu 2024
42
17
35
1 Ağustos’ta video mülakata girdim. Ne zaman geri dönüş yapılır genel bir bilgisi olan var mı?

• Like
Tepkiler: sss5
benim anladığım ortalama 5-10 gün arasında olumlu dönüşler geliyor. en son 22-26 temmuzdakilere mail geldi. 29 temmuz 2 ağustos grubundaki arkadaşıma daha dönüş almadı. olumlu olması durumunda bu hafta mail gelmesini bekliyoruz.

• Like
Tepkiler: s1ngle
benim anladığım ortalama 5-10 gün arasında olumlu dönüşler geliyor. en son 22-26 temmuzdakilere mail geldi. 29 temmuz 2 ağustos grubundaki arkadaşıma daha dönüş almadı. olumlu olması durumunda bu hafta mail gelmesini bekliyoruz.
9 veya 12 Ağustos'ta gelecek sanırım o hafta girenlerin

9 veya 12 Ağustos'ta gelecek sanırım o hafta girenlerinBir geubun olumlu mai
Bir grubun olumlu mailleri aynı gün içerisinde mi atılıyor bir bilginiz var mı? Mesela 29-2 tarihleri arasında sınavı başarılı olan tüm adaylara aynı gün mü mail gidiyor yoksa farklı bir tarihte de gitme olasılığı var mı?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.