mimi

Üye
3 Haz 2024
2
0
0
Merhaba arkadaşlar,

29 Nisan'da kurul mülakatına girip olumlu veya olumsuz dönüş alanlar var mı? 30 Nisan'da mülakata giren ve dönüş alan birkaç kişinin yorumlarını burada okudum fakat 29 Nisan'la ilgili bir şey göremedim. Mülakatın üzerinden 1 aydan fazla geçti, sizce beklemeye devam etmeli miyim? Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,

29 Nisan'da kurul mülakatına girip olumlu veya olumsuz dönüş alanlar var mı? 30 Nisan'da mülakata giren ve dönüş alan birkaç kişinin yorumlarını burada okudum fakat 29 Nisan'la ilgili bir şey göremedim. Mülakatın üzerinden 1 aydan fazla geçti, sizce beklemeye devam etmeli miyim? Teşekkürler.
insan kaynaklarını arayıp bilgi almanı tavsiye ederim

Merhaba arkadaşlar,

Tgs de olumlu veya olumsuz bir cevap almadıysanız süreciniz devam ediyor demektir arkadaşlar.

Ben 23 Mayıs'ta mülakata gittim 04 Haziran'da olumlu sonuçlandı evraklarınızı eksiksiz teslim etmemi söylediler onuda yaptım bayramdan sonra dönüş yapicaklarini söylediler

Bende 17 mayista girdim donus falan olmadi daha bende sonra giren tum arkadaslarima donus oldu

Bayramdan sonra haber vericekler büyük ihtimalle beklemede kalalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Elendik diye dusundum hocam cunku bende sonra girenlere direk saglik raporu istenmis bize donus olmadigi icin elendim diye dusunuyorum

Öyle düşünme reis belki bugün yarın dönüş yaparlar ben evrakları teslim ettim haber bekliyorum onun içinde hiç bir yere işe girmiyorum inşallah olur herkesin

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.