Arkadaşlar 29 martta sınava girip olumsuz sms alan var mı yada bekleyen
M mertcan HavaPersonel.Com Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 77 Tepkime puanı 31 3 Nis 2024 + - #1 Arkadaşlar 29 martta sınava girip olumsuz sms alan var mı yada bekleyen
K kitapkurdu HavaPersonel.Com Katılım 27 Mar 2024 Mesajlar 14 Tepkime puanı 0 4 Nis 2024 #2 mertcan' Alıntı: Arkadaşlar 29 martta sınava girip olumsuz sms alan var mı yada bekleyen Genişletmek için tıkla ... Ben yerinde sınava girdim hala bir geri dönüş almadım bekliyorum siz aldiniz mi olumlu olumsuz bir geri dönüş
mertcan' Alıntı: Arkadaşlar 29 martta sınava girip olumsuz sms alan var mı yada bekleyen Genişletmek için tıkla ... Ben yerinde sınava girdim hala bir geri dönüş almadım bekliyorum siz aldiniz mi olumlu olumsuz bir geri dönüş
M mertcan HavaPersonel.Com Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 77 Tepkime puanı 31 4 Nis 2024 #3 kitapkurdu' Alıntı: Ben yerinde sınava girdim hala bir geri dönüş almadım bekliyorum siz aldiniz mi olumlu olumsuz bir geri dönüş Genişletmek için tıkla ... Hayır bende haber bekliyorum en geç perşembeye kadar dönüş alırsınız denmişti. Sizin sınavınız nasıl geçmişti
kitapkurdu' Alıntı: Ben yerinde sınava girdim hala bir geri dönüş almadım bekliyorum siz aldiniz mi olumlu olumsuz bir geri dönüş Genişletmek için tıkla ... Hayır bende haber bekliyorum en geç perşembeye kadar dönüş alırsınız denmişti. Sizin sınavınız nasıl geçmişti
K kitapkurdu HavaPersonel.Com Katılım 27 Mar 2024 Mesajlar 14 Tepkime puanı 0 4 Nis 2024 #4 mertcan' Alıntı: Hayır bende haber bekliyorum en geç perşembeye kadar dönüş alırsınız denmişti. Sizin sınavınız nasıl geçmişti Genişletmek için tıkla ... Yani orta geçmişti de çoğu kişiye dönüş olmuş mülakat için bize ne zaman olur acaba
mertcan' Alıntı: Hayır bende haber bekliyorum en geç perşembeye kadar dönüş alırsınız denmişti. Sizin sınavınız nasıl geçmişti Genişletmek için tıkla ... Yani orta geçmişti de çoğu kişiye dönüş olmuş mülakat için bize ne zaman olur acaba
M mertcan HavaPersonel.Com Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 77 Tepkime puanı 31 4 Nis 2024 #5 kitapkurdu' Alıntı: Yani orta geçmişti de çoğu kişiye dönüş olmuş mülakat için bize ne zaman olur acaba Genişletmek için tıkla ... Hiç bilemiyorum
kitapkurdu' Alıntı: Yani orta geçmişti de çoğu kişiye dönüş olmuş mülakat için bize ne zaman olur acaba Genişletmek için tıkla ... Hiç bilemiyorum
M mertcan HavaPersonel.Com Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 77 Tepkime puanı 31 4 Nis 2024 #6 Bizimle aynı tarihte girip bugün içinde dönüş alan var mı acaba
K kitapkurdu HavaPersonel.Com Katılım 27 Mar 2024 Mesajlar 14 Tepkime puanı 0 4 Nis 2024 #7 mertcan' Alıntı: Bizimle aynı tarihte girip bugün içinde dönüş alan var mı acaba Genişletmek için tıkla ... Evet var başka bir konunun altında gördüm 4 Nisan için yani bugün için mülakat daveti verilmiş bazılarına da 2 Nisan için
mertcan' Alıntı: Bizimle aynı tarihte girip bugün içinde dönüş alan var mı acaba Genişletmek için tıkla ... Evet var başka bir konunun altında gördüm 4 Nisan için yani bugün için mülakat daveti verilmiş bazılarına da 2 Nisan için
Aviationlove HavaPersonel.Com Katılım 1 Nis 2024 Mesajlar 47 Tepkime puanı 7 5 Nis 2024 #8 28 inde yerinde sınava girdim 3 ünde kurul mülakatı