Bende dönüş bekliyorum, sınav bittikten sonra dönüş ne zaman yapılır diye sorduğumda 2 hafta içinde dediler. 28 Mart, bizden bir gün önce sınava girenlere dönüşler başlamış29 martta yerinde sınava girip bugün içinde aranan
29 martta yerinde sınava girip bugün içinde aranan oldumu
Ben 29 martta girdim akşamına sözlü mülakat için aradılar29 martta yerinde sınava girip bugün içinde aranan oldumu
Ben
Ben 29 martta girdim akşamına sözlü mülakat için aradılar
Hangi güne aldınız mülakat tarihini?
Ne mezunusunuzBen
Ben 29 martta girdim akşamına sözlü mülakat için aradılar
Sivil havacılıktan mezunumNe mezunusunuz
Ararlar tekrar merak etmeyin. Salı günü olmasada çarşamba veya perşembeyi bulabilirBende 29 Mart'ta girdim yerinde sınava akşamında dönüş oldu fakat aradıklarını görmemişim. Ararlar mı tekrar?
Galiba bölüm mezunlarını öne çekiyorlarSivil havacılıktan mezunum
Onu kimse bilemez söylemiyorlar çünküArkadaşlar mülakat daveti alabilmek için yerinde sınavdan en az kaç doğru yapmamız gerekiyor bilgisi olan var mı?
Senin yerinde olsam dtm ye gider yüz yüze durumu açıklardım. Bu yaşadığın sorunun peşini bırakma bence eğer İstanbuldaysan tabi ki29 mart için ist yerinde sınava davet aldım fakat yaşadığım şehirde uzak olduğu için yarın size ulaşıp bilgilendirirsem olur mu dedin tamam dediler ama beni geri aradıklarında açamadım telefonu galiba şansımı kaybettim çünkü bana birdaha ulaşmadılar aynı şekilde bende aradığımda ulaşamıyorum napmam lazım
Orada değilim işteSenin yerinde olsam dtm ye gider yüz yüze durumu açıklardım. Bu yaşadığın sorunun peşini bırakma bence eğer İstanbuldaysan tabi ki
Olumsuz gelmediği sürece olumlu olma ihtiamali var demektir hakkınızda hayırlısı olsun29 martta yerinde sınava girdim ama olumlu olumsuz geri dönüş olmadı nisan ayında sınava girenlere bile kurul mülakat daveti gönderildi olumsuz mu düşünmeliyim aynı durumda olan var mı?