TGS 29 Mart Dtm Yerinde Sınav

mertcan

HavaPersonel.Com
29 martta yerinde sınava girip bugün içinde aranan oldumu

BK TGS

HavaPersonel.Com
29 martta yerinde sınava girip bugün içinde aranan
Bende dönüş bekliyorum, sınav bittikten sonra dönüş ne zaman yapılır diye sorduğumda 2 hafta içinde dediler. 28 Mart, bizden bir gün önce sınava girenlere dönüşler başlamış

selcan

HavaPersonel.Com
Bende 29 Mart'ta girdim yerinde sınava akşamında dönüş oldu fakat aradıklarını görmemişim. Ararlar mı tekrar?

mertcan

HavaPersonel.Com
Muhtemelen pazartesiden sonra dönüşler devam eder dönüş yapılmayanlara diye düşünüyorum

mertcan

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar mülakat daveti alabilmek için yerinde sınavdan en az kaç doğru yapmamız gerekiyor bilgisi olan var mı?

Meri1907

HavaPersonel.Com
29 mart için ist yerinde sınava davet aldım fakat yaşadığım şehirde uzak olduğu için yarın size ulaşıp bilgilendirirsem olur mu dedin tamam dediler ama beni geri aradıklarında açamadım telefonu galiba şansımı kaybettim çünkü bana birdaha ulaşmadılar aynı şekilde bende aradığımda ulaşamıyorum napmam lazım

mertcan

HavaPersonel.Com
29 mart için ist yerinde sınava davet aldım fakat yaşadığım şehirde uzak olduğu için yarın size ulaşıp bilgilendirirsem olur mu dedin tamam dediler ama beni geri aradıklarında açamadım telefonu galiba şansımı kaybettim çünkü bana birdaha ulaşmadılar aynı şekilde bende aradığımda ulaşamıyorum napmam lazım
Senin yerinde olsam dtm ye gider yüz yüze durumu açıklardım. Bu yaşadığın sorunun peşini bırakma bence eğer İstanbuldaysan tabi ki

Nurr

HavaPersonel.Com
29 martta yerinde sınava girdim ama olumlu olumsuz geri dönüş olmadı nisan ayında sınava girenlere bile kurul mülakat daveti gönderildi olumsuz mu düşünmeliyim aynı durumda olan var mı?

Mrnobody

HavaPersonel.Com
29 martta yerinde sınava girdim ama olumlu olumsuz geri dönüş olmadı nisan ayında sınava girenlere bile kurul mülakat daveti gönderildi olumsuz mu düşünmeliyim aynı durumda olan var mı?
Olumsuz gelmediği sürece olumlu olma ihtiamali var demektir hakkınızda hayırlısı olsun

Konuyu okuyanlar;