29 Ağustos Vire-Up Olumlu Hala Geri Dönüş Yok 16 Kasımda Bedelliye Gidiyorum Sorun Olur Mu?

fg51

HavaPersonel.Com
Herkese merhabalar, 29 Ağustos’ta Vire-up olumlu maili aldım. Neredeyse 2 ay olmasına rağmen hala geri dönüş olmadı. 16 Kasım’da bedelli askerliğe teslim olacağım bunun öncesinde mail gelir mi acaba hiç bilmiyorum veya şirket askerlik durumundan dolayı acaba yardımcı olur mu?

SueSue

HavaPersonel.Com
Herkese merhabalar, 29 Ağustos’ta Vire-up olumlu maili aldım. Neredeyse 2 ay olmasına rağmen hala geri dönüş olmadı. 16 Kasım’da bedelli askerliğe teslim olacağım bunun öncesinde mail gelir mi acaba hiç bilmiyorum veya şirket askerlik durumundan dolayı acaba yardımcı olur mu?
Benim 3 ay olacak çagırmazlar artık bence hak yediler umarım birgün karşılarına cıkar

skyforce

HavaPersonel.Com
Insan kaynaklarını arayarak durumunuz hakkında bilgi verin belki size yardımcı olabilirler

skyforce

HavaPersonel.Com
Benim 3 ay olacak çagırmazlar artık bence hak yediler umarım birgün karşılarına cıkar
Surec bitene kadar boyle konusmayın bence mart 2025'e kadar bu surec devam edecek.Belki sizin yarın yada bu hafta cagiracaklar nereden biliyorsunuz?

SueSue

HavaPersonel.Com
Surec bitene kadar boyle konusmayın bence mart 2025'e kadar bu surec devam edecek.Belki sizin yarın yada bu hafta cagiracaklar nereden biliyorsunuz?
9 ağustosta vireup olumlu mail almışım neyi bekleyecegim benimle olumlu gelenler elendi yada eğitime başladılar süreç bitti artık

mvld

HavaPersonel.Com
Merhabalar herkese,ben de 29 ağustosta online sınava girenler denim.bugun bana belge yükleme için mail geldi.

crosta123

HavaPersonel.Com
Bana da bugün belge yüklemek için mail geldi belge yükledikten tahmini kaç gün sonra mülakat maili gelir?

fg51

HavaPersonel.Com
Tekrar merhaba bugün belge yükleme için bana da mail geldi. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.

pokerler

HavaPersonel.Com
Benimde 2 ağustos video mülakat olumlu sonuç ve belge yükleme geldi. 3 aydır bekliyorum hala kurul daveti gelmedi. Yurtdışına çıkıcam çıkamıyorum oraya gittiğimde denk gelir diye. Bütün planlarımı mahvetti.

fg51

HavaPersonel.Com
Benimde 2 ağustos video mülakat olumlu sonuç ve belge yükleme geldi. 3 aydır bekliyorum hala kurul daveti gelmedi. Yurtdışına çıkıcam çıkamıyorum oraya gittiğimde denk gelir diye. Bütün planlarımı mahvetti.
2 Ağustosta belge de yüklemenize rağmen hala geri dönüş olmadı mı?

Nazl

HavaPersonel.Com
Herkese merhaba
Surec ile ilgili bilgi almak icin KABINISTIHDAM@thy.com mail gonderin.Bende gerekli belgeleri yukledikten sonra 5 aydir bekleyenlerdenim.Email gonderdikten 3 gun sonra surec ile ilgili onumuzdeki gunlerde yapilmasi ongorulmektedir diye geri donus yapildi

SueSue

HavaPersonel.Com
Herkese merhaba
Surec ile ilgili bilgi almak icin KABINISTIHDAM@thy.com mail gonderin.Bende gerekli belgeleri yukledikten sonra 5 aydir bekleyenlerdenim.Email gonderdikten 3 gun sonra surec ile ilgili onumuzdeki gunlerde yapilmasi ongorulmektedir diye geri donus yapildi
Banada aynı şekilde bir sebepten ötürü bizi çagırmıyorlar mülakata hak yiyorlar

pokerler

HavaPersonel.Com
Kesinlikle dõnüş yapiyorlar
Hocam aynı mesaj bugün banada geldi sürecinizle ile ilgili bilgilendirme önümüzdeki günlerde yapılacaktır diye. Sana bilgilendirme mesaj geldimi. Direk davet mesajımı geldi bu mesajdan sonra?

Konuyu okuyanlar;