Adminnnnnn

Üye
10 Şub 2024
18
2
0
Arkadaşlar yerinde online sınava girdim . Amakuruş mülakatına davet almadım ne olumlu nede olumsuz mesaj gelmedi . Acaba olumsuz mu olacak eğitimlere giriyorlar işe başlıyorlar bize olumsuz sa eğer neden mesaj gelmiyor bilgisi olan varmı .

29 Ocak 2023 tarihinde yerinde sınava girmiştim geçenlerde Yeşilköy deki insan kaynakları ofisinde ki personele sorduğumda biz 1-1.5 ay demistk zaten dedi sonuçlar için şuan itibariyle 1.5 ay oldu @admin sence ne düşünüyorsun beklemeli miyim yoksa önüme gelen tekliflere mi yönelmeliyim? @admin

Her zaman gelen teklifleri değerlendirin ancak eli kulağındadır bugün yarın dönerler

• Like
Tepkiler: tgs0202
An itibariyle elenmiş bulunmaktaydım. Allah yolunuzu açık etsin hep iyi olun iyi kalın :)

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.