TGS 29.01.2024 Tgs Olumlu Olumsuz Mesaj

• Konbuyu başlatan Adminnnnnn
  • Başlangıç tarihi
A

Adminnnnnn

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar yerinde online sınava girdim . Amakuruş mülakatına davet almadım ne olumlu nede olumsuz mesaj gelmedi . Acaba olumsuz mu olacak eğitimlere giriyorlar işe başlıyorlar bize olumsuz sa eğer neden mesaj gelmiyor bilgisi olan varmı .

E

edaas

HavaPersonel.Com
Evet ben de 28 subatta girdim hala cevap yok ne zaman gelir acaba?

Vikus

Vikus

HavaPersonel.Com
29 Ocak 2023 tarihinde yerinde sınava girmiştim geçenlerde Yeşilköy deki insan kaynakları ofisinde ki personele sorduğumda biz 1-1.5 ay demistk zaten dedi sonuçlar için şuan itibariyle 1.5 ay oldu @admin sence ne düşünüyorsun beklemeli miyim yoksa önüme gelen tekliflere mi yönelmeliyim? @admin

admin

admin

Admin
Moderatör
Her zaman gelen teklifleri değerlendirin ancak eli kulağındadır bugün yarın dönerler

M

mthld

HavaPersonel.Com
Son durum nedir

Vikus

Vikus

HavaPersonel.Com
An itibariyle elenmiş bulunmaktaydım. Allah yolunuzu açık etsin hep iyi olun iyi kalın :)

WingWalker

WingWalker

HavaPersonel.Com
An itibariyle elenmiş bulunmaktaydım. Allah yolunuzu açık etsin hep iyi olun iyi kalın :)
Hayırlısı olsun, daha iyi fırsatlar çıkar karşına umarım. Kurul mülakatına ne zaman girmiştin? YHM başvurusu muydu?

C

cleverman6

HavaPersonel.Com
Olumsuz mesaj mı geldi, ne tarz bir yorum geliyor eğer öyleyse, birde ne zaman mülakata girmiştiniz

M

mthld

HavaPersonel.Com
Mesaj mı geliyor anlamadım ben

C

canx3

HavaPersonel.Com
Ben 8 şubatta kurul mülakatına girdim, neredeyse 1.5 ay oluyor olumlu veya olumsuz bir mesaj almadım, süre geçtikçe umutsuzluğa kapılmıyorum değil.. :(

C

cleverman6

HavaPersonel.Com

Konuyu okuyanlar;