Ben de 26 Ağustos günü girdim, henüz dönüş olmadı.Haber alan veya dönüş sağlanan var mı?
Ben bu tarihte giren veya yakın tarihte girip sonuç alan oldu mu?
Sanırım ekimde haber gelicek ve süreç konusunda nasıl olacak acaba istifa süresi vb verilecek mi bilginiz var mıBen de 26 Ağustos günü girdim, henüz dönüş olmadı
1-1.5 ay gibi zaman dediler ama önceki konularda 2 haftada cevap alanlar olduğu yazılmış ona binaen sordumMülakatta ne zaman sonuçlanacağına dair bir bilgi vermediler mi? İnşallah sonuçlar hemen açıklanır
2 haftada gelenler sınav sonuçlarıdır. Mülakat sonuç maili 1.5 aydan önce gelmez.1-1.5 ay gibi zaman dediler ama önceki konularda 2 haftada cevap alanlar olduğu yazılmış ona binaen sordum
İyi de yazan adam mülakat sonra bu sürede olumlu alan var yazmış.2 haftada gelenler sınav sonuçlarıdır. Mülakat sonuç maili 1.5 aydan önce gelmez.
Bizzat arkadaşıma geldi hocam ağustosun 2 sinde girdi 28 29 u gibi olumlu geldi kuruldan2 haftada gelenler sınav sonuçlarıdır. Mülakat sonuç maili 1.5 aydan önce gelmez.
Beklemekten başka çare yok o zaman hocam.Bizzat arkadaşıma geldi hocam ağustosun 2 sinde girdi 28 29 u gibi olumlu geldi kuruldan
Ben 7 sinde girdim ağustosun hala bekliyorum
Ama arkadaş zaten iştirak çalışanıydı ondan kaynaklıdır belki
Sanırım ekimde haber gelicek ve süreç konusunda nasıl olacak acaba istifa süresi vb verilecek mi bilginiz var mı
İstifa süresi veriliyor dostum, ona göre planlama yapılıyor. Tabi sağlığı geçtikten sonra.
7 sinde girmeme rağmen gelmedi hocam olumsuz mu acaba diye düşünmüyor değilimBeklemekten başka çare yok o zaman hocam.
Bence kötü düşünmeyin sonuçta bir süreç var ve ister istemez yıpratıyor7 sinde girmeme rağmen gelmedi hocam olumsuz mu acaba diye düşünmüyor değilim
Arkadaşlar sonucu açıklanan var mı?26 Ağustos günü ik ve birim mülakatına girdim benim de henüz açıklanmadı
Evet kabin içi TDPKabiniçi olarak mı girmiştiniz
yok maalesef.Arkadaşlar sonucu açıklanan varmı kabiniçi tdp ?
Benim de açıklanmadıArkadaşlar sonucu açıklanan varmı kabiniçi tdp ?