havacihanimmm
HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba, dün sınava girdim ancak biraz zor geldi benim seviyeme göre. Nasıl geçtiğini bilmiyorum açıkçası. 26 nisanda sınava girip olumlu dönüş alan var mı?
neler soruldu nasıl ilerdiniz detaylı ve adım adım anlatabilir misiniz neler soruldu ne kadar sürdü boy kiloda soruj yaşayanlr olmuş sizin nasıldı sözlü mülakat kurul mülakatı anlatır mısınız bize birazArkadaşlar merhaba, dün sınava girdim ancak biraz zor geldi benim seviyeme göre. Nasıl geçtiğini bilmiyorum açıkçası. 26 nisanda sınava girip olumlu dönüş alan var mı?
Online sınava mı girdiniz yoksa mülakata mı girdiniz acaba 26 sındaArkadaşlar merhaba, dün sınava girdim ancak biraz zor geldi benim seviyeme göre. Nasıl geçtiğini bilmiyorum açıkçası. 26 nisanda sınava girip olumlu dönüş alan var
26 nisanda yerinde İngilizce sınavına girdim online sınava 20 nisanda girmiştimOnline sınava mı girdiniz yoksa mülakata mı girdiniz acaba 26 sında
ajet kabin için başvuru yapmıştınız dimi26 nisanda yerinde İngilizce sınavına girdim online sınava 20 nisanda girmiştim
çünkü direkt sözlü mülakata alıyolar diye biliyodum benajet kabin için başvuru yapmıştınız dimi
hayır dostum TGS yhm içindi benimkiçünkü direkt sözlü mülakata alıyolar diye biliyodum ben