AJET 26 Nisan Ve Sonrası Ajet Mülakatına Katılanlar

• Konbuyu başlatan elissa
  • Başlangıç tarihi
E

elissa

HavaPersonel.Com
arkadaşlar merhaba bu tarih itibariyle mülakata katılanlar mülakat deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz

S

smn41

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Hangi pozisyon için?

M

Melisa—

HavaPersonel.Com
Evet kabin memurluğu için mülakata katılan arkadaşlar süreç basıl geçti bilgi verebilirseniz çok seviniriz

A

aviationdh

yok mu mülakata giren başka kimse

Y

Yasemin

HavaPersonel.Com
Merhaba 30 Nisan Ajet kurul mülakatına katıldım bütün süreçleri geçtim olumlu yada olumsuz sonuç bekliyorum

• Like
Tepkiler: ely
A

aviationdh

Merhaba 30 Nisan Ajet kurul mülakatına katıldım bütün süreçleri geçtim olumlu yada olumsuz sonuç bekliyorum
ne zaman gelmişti acaba size mülakat mesajı bize anlatır mısınız nasıl geçtiğini boyunuz daha önce ölçüldüğünü gibi miydi sözlü mülakat nasıldı neler sordular kaç dk sürdü kurul mülakatı nasıldı ne gibi sorular sordular ilerleyiş nasıldı

Y

Yasemin

HavaPersonel.Com
ne zaman gelmişti acaba size mülakat mesajı bize anlatır mısınız nasıl geçtiğini boyunuz daha önce ölçüldüğünü gibi miydi sözlü mülakat nasıldı neler sordular kaç dk sürdü kurul mülakatı nasıldı ne gibi sorular sordular ilerleyiş nasıldı
18 Nisan online İngilizceye girdim 19 nisanda mülakat daveti aldım 30 nisan’a mülakat randevusu ayarladım, boy kilo eksik çıktığını söyleyen bu forum da çok arkadaş var eksik ölçmüyorlar bunu bilin hatta 1 cm uzun bile çıktığımı ifade etmek isterim sadece derin bir nefes alın dik durun yeter :) Boy kilodan geçtikten sonra ingilizce mülakata girdim Türk olmayan bir beyfendi ile konuştum totalede 3 dk falan sürmüştür oradan da olumlu alınca kurul mülakatına girdim senaryo üzerinden gittiler uçakta bagajını kaldıramayan bağırıp çağıran yolcuya nasıl yardımcı olursunuz kabin memurun görevleri nelerdir kendinizi nasıl tanımlarsınız diye, açıkçası bu şirketi çok profesyonel bulamadım sorulması gerek soruları bile sormadılar sistemleri daha yeni ondan sanırım

A

aviationdh

18 Nisan online İngilizceye girdim 19 nisanda mülakat daveti aldım 30 nisan’a mülakat randevusu ayarladım, boy kilo eksik çıktığını söyleyen bu forum da çok arkadaş var eksik ölçmüyorlar bunu bilin hatta 1 cm uzun bile çıktığımı ifade etmek isterim sadece derin bir nefes alın dik durun yeter :) Boy kilodan geçtikten sonra ingilizce mülakata girdim Türk olmayan bir beyfendi ile konuştum totalede 3 dk falan sürmüştür oradan da olumlu alınca kurul mülakatına girdim senaryo üzerinden gittiler uçakta bagajını kaldıramayan bağırıp çağıran yolcuya nasıl yardımcı olursunuz kabin memurun görevleri nelerdir kendinizi nasıl tanımlarsınız diye, açıkçası bu şirketi çok profesyonel bulamadım sorulması gerek soruları bile sormadılar sistemleri daha yeni ondan sanırım
sözlü mülakatta peki ne konuştunuz sadece kendinizi mi tanıttınız onlar size herhangi başka bir soru sordu mu kendinizi tanıtırken nelerden bahsettiniz sözlü mükatta ve kurul mülakatında kaç kişi vardı ben biraz fazla merak ediyorum kusura bakmayın cevaplarsanız çok seviniriimm

B

btan

HavaPersonel.Com
Merhaba, bilmediğim için soruyorum, ilk deneyimim olacak, bende mülakat daveti aldım 14 mayıs'a randevu ayarladım. Online sınavlardan sonra çağırılan yüz yüze mülakata giderken kıyafet olarak ne giydiniz ? Belli bir şeye dikkat etmek gerekiyor mu acaba ? Mailde detay yazılmamış o yüzden sormak istedim.

C

clkts

HavaPersonel.Com
Merhaba, bilmediğim için soruyorum, ilk deneyimim olacak, bende mülakat daveti aldım 14 mayıs'a randevu ayarladım. Online sınavlardan sonra çağırılan yüz yüze mülakata giderken kıyafet olarak ne giydiniz ? Belli bir şeye dikkat etmek gerekiyor mu acaba ? Mailde detay yazılmamış o yüzden sormak istedim.
merhabalar benim randevum 6 mayısta. bana gelen mailde belgerimi gönderemiyorum bu konu hakkında bi bilginiz var mı? siz mülakat süreci belgelerinizi gönderdiniz mi gönderdiyseniz hangi adrese gönderdiniz öğrenebilir miyim?

H

hostesbirii

HavaPersonel.Com
merhabalar benim randevum 6 mayısta. bana gelen mailde belgerimi gönderemiyorum bu konu hakkında bi bilginiz var mı? siz mülakat süreci belgelerinizi gönderdiniz mi gönderdiyseniz hangi adrese gönderdiniz öğrenebilir miyim?
Ben 8 mayıs a randevu ayarladım. Hrpeak anasayfasında özgeçmiş eklentiler kısmına ekledim mailde böyle belirtiyordu. Mailden de göndermemiz gerekli mi acaba

Y

Yasemin

HavaPersonel.Com

Ajet hrpeak “özgeçmiş eklenti” kısmından belgelerinizi yükleyebilirsiniz, zaten mail’inizde detayları yazıyor.

Y

Yasemin

HavaPersonel.Com
Merhaba, bilmediğim için soruyorum, ilk deneyimim olacak, bende mülakat daveti aldım 14 mayıs'a randevu ayarladım. Online sınavlardan sonra çağırılan yüz yüze mülakata giderken kıyafet olarak ne giydiniz ? Belli bir şeye dikkat etmek gerekiyor mu acaba ? Mailde detay yazılmamış o yüzden sormak
Spor giyinmeyin yeter :)

C

clkts

HavaPersonel.Com
Ajet hrpeak “özgeçmiş eklenti” kısmından belgelerinizi yükleyebilirsiniz, zaten mail’inizde detayları yazıyor.
evet oradan yükledim belgeleri ama mailde **Belgeleri, bu maile cevaben ve tek mailde iletilmesini beklemekteyiz.** bu sekilde yazdıgı icin attıkları noreply@hrpeak.com adresine göndermeye çalıştım fakat yapamadım kabul etmiyor gerekli mi bilmiyorum

C

cholate

HavaPersonel.Com
@celiktas eğer hrpeak üzerinden özgecmis eklentilerine eklediyseniz zaten gerek yok tekrar mail ile gondermeye ben de bu sekilde yaptım, onlar oradan gorecek zaten. benim de 6 mayısda randevum merak ediyorum nasıl gececek kontrol asaması nasıl oluyor boy konusunda kafamı karıstırdılar umarm - 2 3 cm kısa cıkmaz

C

cholate

HavaPersonel.Com
ben bugun thy surecimi de baslattım, ajet olmazsa ordan devam edeceğim bakalım, sartlar bakımından bilgisi olan var mı peki? thy maasının yarısı kadar veriyor diyorlar dogru mudur?

C

clkts

HavaPersonel.Com
@celiktas eğer hrpeak üzerinden özgecmis eklentilerine eklediyseniz zaten gerek yok tekrar mail ile gondermeye ben de bu sekilde yaptım, onlar oradan gorecek zaten. benim de 6 mayısda randevum merak ediyorum nasıl gececek kontrol asaması nasıl oluyor boy konusunda kafamı karıstırdılar umarm - 2 3 cm kısa cıkmaz
tamamdır o zaman tesekkür ederim ben de çok merak ediyorum sürecleri bilenler ayrıntılı yazarlarsa cok sevinirim yukarıda yazılanlara göre cok zorlayıcı olmayacak sanırım umarım öyle olur

C

cholate

HavaPersonel.Com
tamamdır o zaman tesekkür ederim ben de çok merak ediyorum sürecleri bilenler ayrıntılı yazarlarsa cok sevinirim yukarıda yazılanlara göre cok zorlayıcı olmayacak sanırım umarım öyle olur
rica ederim.. Ben dövme konusunda eger alırsanız sildircem dicem kontrolde artk sansa gitcem umarım ılımlı yaklasırlar yoksa mulakata girmeden geri bile donebilirim hayırlısı diyorum, herkese bol sans

R

rheme35

HavaPersonel.Com
Merhabalar. Evrakları e devletten indirirken Googlechrome olarak indiriyor. PDF olarak yükleyemedim bir türlü

E

emre aras

HavaPersonel.Com
merhaba arkadaşlar 24 Nisanda sınava girdim bana dün mülakat tarihiyle alakalı link gönderdiler ama linkte 24 Nisan 23.59 a kadar seçim yapabilirsiniz yazıyordu doğal olarak mülakat günü vermedi sistem bana link kapandı aynı durumu yasayan varmı yada konu hakkında bilgisi olan varmı ?

Konuyu okuyanlar;