TGS 26 Martta Sağlık Evraklarını Teslim Edip Olumlu Veya Olumsuz Dönüş Alan Var Mı?

• Konbuyu başlatan ykt
  • Başlangıç tarihi
Y

ykt

HavaPersonel.Com
Doktora teslim ederken insan kaynakları karar vericek denmişti galiba elendik:(

K

kullanmıyorumm

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Bende bekliyorum bakalım inşallah eğitim için aranıriz çünkü bu kadar aşamayı geçtikten sonra ufacık şeylerden elenme durumu çok çok üzücü olur

T

tasaxen

iep kabul etmiş miydiniz? iep işkur için imza mesajı almış mıydınız?

K

kullanmıyorumm

Evet iep kabul ettim ama imza mesajı almadım sadece işkur üzerinden başvuru kaydı açılmıştı o kadar

T

tasaxen

ben 2 gün önce evrak teslimi yaptım bugün iep için imza mesajı aldım, olumlu dönüş mü sayılıyor bilmiyorum

K

kullanmıyorumm

Mesaj içeriği nasıl paylaşabilir misiniz?

T

tasaxen

Adres verdiler yarın işkur gerekli belgeleriyle imza atmaya şu saatte gelin dediler

T

tasaxen

cag190365

cag190365

Bende bekliyorum bakalım inşallah eğitim için aranıriz çünkü bu kadar aşamayı geçtikten sonra ufacık şeylerden elenme durumu çok çok üzücü olur
Bugün eğitimdeydim bizden sorumlu eğitmen bizden sonra bir ekip daha eğitime katılacak diye belirtti,bizim eğitim 29 Nisan'da bitecek muhtemelen bu ayın sonuna doğru sizlere geri dönüş olur olumlu olumsuz inşallah gönlünüze göre olur.

K

kullanmıyorumm

Bugün eğitimdeydim bizden sorumlu eğitmen bizden sonra bir ekip daha eğitime katılacak diye belirtti,bizim eğitim 29 Nisan'da bitecek muhtemelen bu ayın sonuna doğru sizlere geri dönüş olur olumlu olumsuz inşallah gönlünüze göre olur.
Bayramdan önce evrak teslimi yapıp dönüş alamayan muhtemelen diğer gruba kaldı o zaman. Olumsuz olmuş olsa çoktan dönmeleri gerekmez miydi? @admin @gunesdogan bu konuda ne düşünüyorsunuz?

cag190365

cag190365

Bayramdan önce evrak teslimi yapıp dönüş alamayan muhtemelen diğer gruba kaldı o zaman. Olumsuz olmuş olsa çoktan dönmeleri gerekmez miydi? @admin @gunesdogan bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Banada öyle geliyor olumsuz olsaydı atılırdı çünkü alanlar var olumsuz,havuzda bekletiliyorsunuzdur muhtemelen bakalım bu ay sonunda belli olur inşallah

N

normstar

Bence mülakat sonucu olarak ya da evrak tesliminden sonra hala olumsuz bir cevap almayan varsa bence onların olumludur. Çünkü bu kadar uzun sürede mutlaka olumsuz bir dönüş olurdu diye düşünüyorum. Haftaya bence mülakat sonucu bekleyenlerin sonucu gelir, olumlu olanlar evrak teslim eder ve toplu bir şekilde sonraki haftada da eğitim için çağırmalar yapılır diye düşünüyorum.

K

kullanmıyorumm

Banada öyle geliyor olumsuz olsaydı atılırdı çünkü alanlar var olumsuz,havuzda bekletiliyorsunuzdur muhtemelen bakalım bu ay sonunda belli olur inşallah
Evrak teslimi sonrası olumsuz mesaj alan olmuş mu? Çünkü ben forumda bu konuda hiç bilgi vereni görmedim.

Konuyu okuyanlar;