Y
ykt
HavaPersonel.Com
Doktora teslim ederken insan kaynakları karar vericek denmişti galiba elendik
Olumsuz bir mesaj gelmedikçe moral bozmaya gerek yok benceDoktora teslim ederken insan kaynakları karar vericek denmişti galiba elendik![]()
Tabi olumsuz gelmedikçe ümit kesilmez ama bu fıtık,bası vs durumları olumsuza itiyo biraz bakalım umarım olumlu olur.Olumsuz bir mesaj gelmedikçe moral bozmaya gerek yok bence
İep evraklarda otomatik olarak vardı kabul etmemiz zorunluydu ama işkur için imza mesajı almadım.iep kabul etmiş miydiniz? iep işkur için imza mesajı almış mıydınız?
Birde hangi istasyon?ben 2 gün önce evrak teslimi yaptım bugün iep için imza mesajı aldım, olumlu dönüş mü sayılıyor bilmiyorum
Biz İstanbul için bekliyoruz belki orada prosedür daha farklıdır çünkü iep kabul edip eğitime çağrılanlardan böyle bir bildirim almadımantalya
Benim de istasyonum istanbul belki antalya için süreç farklı işliyo olabilir.antalya
Olabilir bazı şeyler istasyona göre değişiklik gösterebilirbenim istasyonum istanbul belki antalya için süreç farklı işliyo olabilir.
Bugün eğitimdeydim bizden sorumlu eğitmen bizden sonra bir ekip daha eğitime katılacak diye belirtti,bizim eğitim 29 Nisan'da bitecek muhtemelen bu ayın sonuna doğru sizlere geri dönüş olur olumlu olumsuz inşallah gönlünüze göre olur.Bende bekliyorum bakalım inşallah eğitim için aranıriz çünkü bu kadar aşamayı geçtikten sonra ufacık şeylerden elenme durumu çok çok üzücü olur
Bayramdan önce evrak teslimi yapıp dönüş alamayan muhtemelen diğer gruba kaldı o zaman. Olumsuz olmuş olsa çoktan dönmeleri gerekmez miydi? @admin @gunesdogan bu konuda ne düşünüyorsunuz?Bugün eğitimdeydim bizden sorumlu eğitmen bizden sonra bir ekip daha eğitime katılacak diye belirtti,bizim eğitim 29 Nisan'da bitecek muhtemelen bu ayın sonuna doğru sizlere geri dönüş olur olumlu olumsuz inşallah gönlünüze göre olur.
Banada öyle geliyor olumsuz olsaydı atılırdı çünkü alanlar var olumsuz,havuzda bekletiliyorsunuzdur muhtemelen bakalım bu ay sonunda belli olur inşallahBayramdan önce evrak teslimi yapıp dönüş alamayan muhtemelen diğer gruba kaldı o zaman. Olumsuz olmuş olsa çoktan dönmeleri gerekmez miydi? @admin @gunesdogan bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Bence mülakat sonucu olarak ya da evrak tesliminden sonra hala olumsuz bir cevap almayan varsa bence onların olumludur. Çünkü bu kadar uzun sürede mutlaka olumsuz bir dönüş olurdu diye düşünüyorum. Haftaya bence mülakat sonucu bekleyenlerin sonucu gelir, olumlu olanlar evrak teslim eder ve toplu bir şekilde sonraki haftada da eğitim için çağırmalar yapılır diye düşünüyorum.Bayramdan önce evrak teslimi yapıp dönüş alamayan muhtemelen diğer gruba kaldı o zaman. Olumsuz olmuş olsa çoktan dönmeleri gerekmez miydi? @admin @gunesdogan bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Evrak teslimi sonrası olumsuz mesaj alan olmuş mu? Çünkü ben forumda bu konuda hiç bilgi vereni görmedim.Banada öyle geliyor olumsuz olsaydı atılırdı çünkü alanlar var olumsuz,havuzda bekletiliyorsunuzdur muhtemelen bakalım bu ay sonunda belli olur inşallah