ykt

Üye
26 Ocak 2025
21
11
30
E-nabızda herşeyi didik didik incelemeleri ve daha bilmediğiniz hastalıkla karşılaşma ihtimaliniz var arkadaşlar boyun fıtığı olduğumu biliyodum mr sonuçlarımdan 2 sene önceki çok deneyimli nöroloji doktorunun raporuna dayanarak ama bel fıtığı hiç denmemişti ya bu sağlık hekimleri hava ve uzay hekimleri ya da bişey bulmak için ellerinden geleni yapıyolar
Not : Daha önce kabin memurlugunda 1.5 sene çalışmış aşırı detaylı muayenesi geçmeme rağmen tgs yolcu hizmetlerine muhtemelen giremeyeceğim!!!!

• Like
Tepkiler: tasaxen ve Zxxs
E-nabızda herşeyi didik didik incelemeleri ve daha bilmediğiniz hastalıkla karşılaşma ihtimaliniz var arkadaşlar boyun fıtığı olduğumu biliyodum mr sonuçlarımdan 2 sene önceki çok deneyimli nöroloji doktorunun raporuna dayanarak ama bel fıtığı hiç denmemişti ya bu sağlık hekimleri hava ve uzay hekimleri ya da bişey bulmak için ellerinden geleni yapıyolar
Not : Daha önce kabin memurlugunda 1.5 sene çalışmış aşırı detaylı muayenesi geçmeme rağmen tgs yolcu hizmetlerine muhtemelen giremeyeceğim!!!!
Gercekten herkes boyle soyluyor kimler geçiyor su muayeneyi anlamadim

bilmiyorum da çok saçma söylüyolardı bu kadarını beklemiyodum 2 gün içinde insan kaynakları karar vericekmiş o da bence formalite hiç umudum yok

Açılan iş ilanında sürecin 1 ve 2. Mülakatlar dahil 3 ay süreceğini ardından kurul mülakatı öncesi dövme vs gibi şeylerin engel olduğu veya geçmiş 10 sene öncenin sağlık kayıtlarının didik didik incelenip çok basit şeylerin bile sorun edilip rahatlıkla gözünüzün yaşına bakılmadığı veya eğitimde başarısız olunduğunda ücret ödeme gibi unsurlardan bahsedilmediği bir durumla karşı karşıya kaldı çoğu arkadaş

Açılan iş ilanında sürecin 1 ve 2. Mülakatlar dahil 3 ay süreceğini ardından kurul mülakatı öncesi dövme vs gibi şeylerin engel olduğu veya geçmiş 10 sene öncenin sağlık kayıtlarının didik didik incelenip çok basit şeylerin bile sorun edilip rahatlıkla gözünüzün yaşına bakılmadığı veya eğitimde başarısız olunduğunda ücret ödeme gibi unsurlardan bahsedilmediği bir durumla karşı karşıya kaldı çoğu arkadaş
Havacılık geçmişi olan birisi olarak bu kadarını beklemiyodum.Siz geçtiniz mi sağlık muayenesinden?

Ben burada okuduğum kadarıyla biliyorum .. eğer yazılanlar eksiksiz doğru ise haksızlığa uğrayan arkadaşların konuyu ilgili kişilere aktarması gerekir

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.