THY 26 Mart Mülakat Günü

• Konbuyu başlatan Tstststs5354
  • Başlangıç tarihi
T

Tstststs5354

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba 26 Mart saat 08:00 da mülakata giricem ve bu benim ilk deneyimin olucak bana yardımcı olursanız sevinirim nasıl hazırlanmam gerekiyor ?

F

Ferit can

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Arkadaşlar merhaba 26 Mart saat 08:00 da mülakata giricem ve bu benim ilk deneyimin olucak bana yardımcı olursanız sevinirim nasıl hazırlanmam gerekiyor ?
Ben de 26 sabah 8 de gireceğim. Kilo ve boy testine ilk giriliyor. Sonrasında İngilizce var. En son kurul mülakatına alınıyorsun. Kilo ve boyda çok hassas olduklarını söylememde fayda var. Çünkü ben geçen sene ajet mülakatında kilo eksikliği nedeniyle elenmiştim.

Y

yldrmtayfun

HavaPersonel.Com
vücut kitle endeksi, dövme ve yara izi konusunda hassaslar. Parmağında kısmen silik durumda olan dövmeden dolayı elenen birisi oldu mesela benim sürecimde. Buraları geçtikten sonra ingilizce mülakata geçiyosun, burası tamamen spontane gerçekleşiyor. Kendinden bahsederek başlıyorsun, verdiğin bilgilere bağlı bir kaç soru soruyorlar anlamanı ve ona yanıt vermeni bekliyorlar. Buradan da geçersen eğer kurulu bekliyorsun. Kurul da tamamen seninle ilgili sorular üzerinden ilerliyor. İş deneyimin karakter kişilik analizi gibi düşünün. Kurulda üç kişi oluyor karşında birisi insan kaynaklarından birisi psikolog diğerini bilemedim kim. Birisi ile iletişimde kalıyorsun sürekli o da ik’dan olan kişi.

Konuyu okuyanlar;