Pozisyon veya İlan Adı
Take off cabin tecrübesiz
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Nnggnn

Üye
12 Kas 2025
33
9
5
Meslek
Kabin
Arkadaşlar merhaba 25 kasımda işe giriş muayenesine girip sağlık raporunu teslim ettikten sonra işe giriş teklifi alan var mı?

Ben 2 aralıkta işe giriş muayenesi oldum. Ortalama mevcut işimden ayrılma konusunda plan yapmaya çalışıyordum. Sanırım başvurulan kategori ve eğitim sınıflarının durumu süreyi etkiliyor. Umarım en kısa zamanda alırsınız🙏
Evet kesinlikle, 2 günde de gelebiliyor 1 haftada da 10 günde de maalesef. Eğitim sınıflarının planlamasıyla alakalı olduğunu düşünüyorum ben de . Teşekkür ederim siz de en kısa sürede alırsınız umarım. Aldığınızda burdan paylaşabilir misiniz :)

• Like
Tepkiler: excalibur717
Evet kesinlikle, 2 günde de gelebiliyor 1 haftada da 10 günde de maalesef. Eğitim sınıflarının planlamasıyla alakalı olduğunu düşünüyorum ben de . Teşekkür ederim siz de en kısa sürede alırsınız umarım. Aldığınızda burdan paylaşabilir misiniz :)
Teşekkür ederim, tabiki paylaşacağım)🙏

• Like
Tepkiler: Nnggnn

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.