Merhaba, işe giriş muayenesinde raporu teslim ederken tekrardan e nabız kontrolü yapıldı mı?Arkadaşlar merhaba 25 kasımda işe giriş muayenesine girip sağlık raporunu teslim ettikten sonra işe giriş teklifi alan var mı?
Hayır, raporu iş yeri hekimine veriyorsunuz kontrol ediyor ve çıkıyorsunuz bir şey söylenmiyor.Merhaba, işe giriş muayenesinde raporu teslim ederken tekrardan e nabız kontrolü yapıldı mı?
Merhaba, teklif maili aldınız mı?Arkadaşlar merhaba 25 kasımda işe giriş muayenesine girip sağlık raporunu teslim ettikten sonra işe giriş teklifi alan var mı?
Hayır hala almadımMerhaba, teklif maili aldınız mı?
Ben 2 aralıkta işe giriş muayenesi oldum. Ortalama mevcut işimden ayrılma konusunda plan yapmaya çalışıyordum. Sanırım başvurulan kategori ve eğitim sınıflarının durumu süreyi etkiliyor. Umarım en kısa zamanda alırsınızHayır hala almadımsiz?
Evet kesinlikle, 2 günde de gelebiliyor 1 haftada da 10 günde de maalesef. Eğitim sınıflarının planlamasıyla alakalı olduğunu düşünüyorum ben de . Teşekkür ederim siz de en kısa sürede alırsınız umarım. Aldığınızda burdan paylaşabilir misinizBen 2 aralıkta işe giriş muayenesi oldum. Ortalama mevcut işimden ayrılma konusunda plan yapmaya çalışıyordum. Sanırım başvurulan kategori ve eğitim sınıflarının durumu süreyi etkiliyor. Umarım en kısa zamanda alırsınız![]()
Teşekkür ederim, tabiki paylaşacağım)Evet kesinlikle, 2 günde de gelebiliyor 1 haftada da 10 günde de maalesef. Eğitim sınıflarının planlamasıyla alakalı olduğunu düşünüyorum ben de . Teşekkür ederim siz de en kısa sürede alırsınız umarım. Aldığınızda burdan paylaşabilir misiniz![]()
Evet bana da geldiMerhaba, teklif maili az önce geldi. Bilgi vermek istedim. Sizde mailinizi kontrol edin isterseniz![]()
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.