Y
yenımezun
HavaPersonel.Com
25 ağustosta sınava girdim ama sınavın sonucuyla ilgili hala bir mail almadım dönüş sağlanan var mı acaba ?
Bende henüz yanıt almadım yetirmek üzere teknisyen alımında 28 inde dönüş alan olmuş25 ağustosta sınava girdim ama sınavın sonucuyla ilgili hala bir mail almadım dönüş sağlanan var mı acaba ?
Acaba ne zaman dönüş sağlarlarBende henüz yanıt almadım yetirmek üzere teknisyen alımında 28 inde dönüş alan olmuş
Sınava ne zaman girdin acaba ne kadar sürede dönüş yapıldı?2 eylülde mülakata girdim sabiha gökçende mülakatlar hala devam ediyor mu 2 eylülden farklı bir günde giren arkadaşlar varsa yazabilir mi ?
Bu süreçler çoğu zaman uzun sürüyor, haberiniz olsun. O kadar kısa sürede haber beklemeyin bence.25 ağustosta sınava girdim ama sınavın sonucuyla ilgili hala bir mail almadım dönüş sağlanan var mı acaba ?
Belli bi standartları yok maalesef.Çok ağırdan alıyorlar ve rastgele yapıyorlar çoğu işi.Benimle aynı zamanda sınavlara girip işe girenlerde var,mülakat maili bekleyenlerde.Dönme yönünden bi sıkıntın olmasın mutlaka dönerler ama anında haber bekleme.25 ağustosta teknik destek personel sınavına girdim hala cevaplanmadı yukarıdaki yazıları okuduğumda bazılarını erkenden cagırmışlar neye göre dönüş oluyor ben anlamadım
Bende aynı sınava girdim hala bir dönüş yok maalesef, hepimizin hakkında hayırlısı25 ağustosta teknik destek personel sınavına girdim hala cevaplanmadı yukarıdaki yazıları okuduğumda bazılarını erkenden cagırmışlar neye göre dönüş oluyor ben anlamadım
Teşekkürler yardımcı olduğunuz içinBelli bi standartları yok maalesef.Çok ağırdan alıyorlar ve rastgele yapıyorlar çoğu işi.Benimle aynı zamanda sınavlara girip işe girenlerde var,mülakat maili bekleyenlerde.Dönme yönünden bi sıkıntın olmasın mutlaka dönerler ama anında haber bekleme.
Ne demek rica ederim.Mülakat sonucunu bekliyorum bende,olumlu sonuçlanır umarım süreçlerimiz.Teşekkürler yardımcı olduğunuz için
20 ağustosta girmiştim kabin içi tdp olarak.salvadorali mülakata 2 eylülde mi girdiniz
Mükakatta ne sordularNe demek rica ederim.Mülakat sonucunu bekliyorum bende,olumlu sonuçlanır umarım süreçlerimiz.
Mülakatta ne sordular
İlk olarak teknik mülakata giriyorsun. İlk önce önündeki aletlerin isimlerini soruyorlar. Önünde de matkap, apex, torkmetre, cetvel, kumpas gibi aletler var. Sonra kumpas ve torkmetre ile ölçüm yaptırıyorlar. En son teknik resim yaptırıp bitiriyorlar. İkinci kısımda sözlü mülakat başlıyor. Açıkçası bu aşamada herkesin deneyimi farklı olduğu için seninki nasıl olur bilemiyorum. Benimki çoğunlukla stajımı da işletme kabininde yaptığım için stajda yaptığım işler üzerine oldu. Onun dışında sözlüde 20-25 tane basit, A2-B1 seviyesinde cümle koyup içlerinden 4-5 tanesini çevirmeni istiyorlar. Benden de AMM, IPC ve uçak yüzey kumandaları soruldu. Uçak mezunusan bunları zaten biliyorsundur.Mükakatta ne sordular
teknik resim derken biraz daha açarmısın? önden yandan üstten görünüş çizimi mi?İlk olarak teknik mülakata giriyorsun. İlk önce önündeki aletlerin isimlerini soruyorlar. Önünde de matkap, apex, torkmetre, cetvel, kumpas gibi aletler var. Sonra kumpas ve torkmetre ile ölçüm yaptırıyorlar. En son teknik resim yaptırıp bitiriyorlar. İkinci kısımda sözlü mülakat başlıyor. Açıkçası bu aşamada herkesin deneyimi farklı olduğu için seninki nasıl olur bilemiyorum. Benimki çoğunlukla stajımı da işletme kabininde yaptığım için stajda yaptığım işler üzerine oldu. Onun dışında sözlüde 20-25 tane basit, A2-B1 seviyesinde cümle koyup içlerinden 4-5 tanesini çevirmeni istiyorlar. Benden de AMM, IPC ve uçak yüzey kumandaları soruldu. Uçak mezunusan bunları zaten biliyorsundur.
evetteknik resim derken biraz daha açarmısın? önden yandan üstten görünüş çizimi mi?
Zor mu peki verdikleri şekil