THYTEKNİK 25 Ağustos Thy Teknik Genel Kültür Ve Genel Yetenek

• Konbuyu başlatan yenımezun
  • Başlangıç tarihi
Y

yenımezun

HavaPersonel.Com
25 ağustosta sınava girdim ama sınavın sonucuyla ilgili hala bir mail almadım dönüş sağlanan var mı acaba ?

H

Halilibrahim65

HavaPersonel.Com
25 ağustosta sınava girdim ama sınavın sonucuyla ilgili hala bir mail almadım dönüş sağlanan var mı acaba ?
Bende henüz yanıt almadım yetirmek üzere teknisyen alımında 28 inde dönüş alan olmuş

Y

yenımezun

HavaPersonel.Com
Ben teknisyen alımına başvurdum. Yetiştirilmek üzere olana başvurmamıştım. Şaşırdım çokta iyi geçmişti sınav

T

teknisyenolacagim

HavaPersonel.Com
2 eylülde mülakata girdim sabiha gökçende mülakatlar hala devam ediyor mu 2 eylülden farklı bir günde giren arkadaşlar varsa yazabilir mi ?

Y

yenımezun

HavaPersonel.Com
S

salvadorali

HavaPersonel.Com
Bu süreçler çoğu zaman uzun sürüyor, haberiniz olsun. O kadar kısa sürede haber beklemeyin bence.

T

teknikadam34

HavaPersonel.Com
25 ağustosta teknik destek personel sınavına girdim hala cevaplanmadı yukarıdaki yazıları okuduğumda bazılarını erkenden cagırmışlar neye göre dönüş oluyor ben anlamadım

S

salvadorali

HavaPersonel.Com
25 ağustosta teknik destek personel sınavına girdim hala cevaplanmadı yukarıdaki yazıları okuduğumda bazılarını erkenden cagırmışlar neye göre dönüş oluyor ben anlamadım
Belli bi standartları yok maalesef.Çok ağırdan alıyorlar ve rastgele yapıyorlar çoğu işi.Benimle aynı zamanda sınavlara girip işe girenlerde var,mülakat maili bekleyenlerde.Dönme yönünden bi sıkıntın olmasın mutlaka dönerler ama anında haber bekleme.

Y

yenımezun

HavaPersonel.Com
Bende aynı sınava girdim hala bir dönüş yok maalesef, hepimizin hakkında hayırlısı

Y

yenımezun

HavaPersonel.Com
Belli bi standartları yok maalesef.Çok ağırdan alıyorlar ve rastgele yapıyorlar çoğu işi.Benimle aynı zamanda sınavlara girip işe girenlerde var,mülakat maili bekleyenlerde.Dönme yönünden bi sıkıntın olmasın mutlaka dönerler ama anında haber bekleme.
Teşekkürler yardımcı olduğunuz için

T

teknisyenolacagim

HavaPersonel.Com
salvadorali mülakata 2 eylülde mi girdiniz

S

salvadorali

HavaPersonel.Com
Mükakatta ne sordular
İlk olarak teknik mülakata giriyorsun. İlk önce önündeki aletlerin isimlerini soruyorlar. Önünde de matkap, apex, torkmetre, cetvel, kumpas gibi aletler var. Sonra kumpas ve torkmetre ile ölçüm yaptırıyorlar. En son teknik resim yaptırıp bitiriyorlar. İkinci kısımda sözlü mülakat başlıyor. Açıkçası bu aşamada herkesin deneyimi farklı olduğu için seninki nasıl olur bilemiyorum. Benimki çoğunlukla stajımı da işletme kabininde yaptığım için stajda yaptığım işler üzerine oldu. Onun dışında sözlüde 20-25 tane basit, A2-B1 seviyesinde cümle koyup içlerinden 4-5 tanesini çevirmeni istiyorlar. Benden de AMM, IPC ve uçak yüzey kumandaları soruldu. Uçak mezunusan bunları zaten biliyorsundur.

C

cabbaraziz

HavaPersonel.Com
İlk olarak teknik mülakata giriyorsun. İlk önce önündeki aletlerin isimlerini soruyorlar. Önünde de matkap, apex, torkmetre, cetvel, kumpas gibi aletler var. Sonra kumpas ve torkmetre ile ölçüm yaptırıyorlar. En son teknik resim yaptırıp bitiriyorlar. İkinci kısımda sözlü mülakat başlıyor. Açıkçası bu aşamada herkesin deneyimi farklı olduğu için seninki nasıl olur bilemiyorum. Benimki çoğunlukla stajımı da işletme kabininde yaptığım için stajda yaptığım işler üzerine oldu. Onun dışında sözlüde 20-25 tane basit, A2-B1 seviyesinde cümle koyup içlerinden 4-5 tanesini çevirmeni istiyorlar. Benden de AMM, IPC ve uçak yüzey kumandaları soruldu. Uçak mezunusan bunları zaten biliyorsundur.
teknik resim derken biraz daha açarmısın? önden yandan üstten görünüş çizimi mi?

Konuyu okuyanlar;