Arkadaşlar sınavım var fakat kaç soru çözeceğimi vs bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz ?
Y yenımezun HavaPersonel.Com Katılım 18 Ağu 2024 Mesajlar 17 Tepkime puanı 2 20 Ağu 2024 + - #1 Arkadaşlar sınavım var fakat kaç soru çözeceğimi vs bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz ?
S skyforce HavaPersonel.Com Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 68 Tepkime puanı 24 20 Ağu 2024 #2 yenımezun' Alıntı: Arkadaşlar sınavım var fakat kaç soru çözeceğimi vs bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla ... Ne sinavi?
yenımezun' Alıntı: Arkadaşlar sınavım var fakat kaç soru çözeceğimi vs bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla ... Ne sinavi?
Y yenımezun HavaPersonel.Com Katılım 18 Ağu 2024 Mesajlar 17 Tepkime puanı 2 21 Ağu 2024 #3 skyforce' Alıntı: Ne sinavi? Genişletmek için tıkla ... Thy teknik sınavına gireceğim. Genel yetenek ve İngilizce
skyforce' Alıntı: Ne sinavi? Genişletmek için tıkla ... Thy teknik sınavına gireceğim. Genel yetenek ve İngilizce
H havacıbirisi06 HavaPersonel.Com Katılım 11 Ağu 2024 Mesajlar 8 Tepkime puanı 1 21 Ağu 2024 #4 İlk defa mı gireceksin yoksa daha önce elendin mi
Y yenımezun HavaPersonel.Com Katılım 18 Ağu 2024 Mesajlar 17 Tepkime puanı 2 21 Ağu 2024 #5 havacıbirisi06' Alıntı: İlk defa mı gireceksin yoksa daha önce elendin mi Genişletmek için tıkla ... İlk defa giriyorum. 12 Temmuz ilanına başvurdum 4 ağustosta sınava çağırıldım. Sınavda kaç soru olacak zorlar mı bir tık korkuyorum
havacıbirisi06' Alıntı: İlk defa mı gireceksin yoksa daha önce elendin mi Genişletmek için tıkla ... İlk defa giriyorum. 12 Temmuz ilanına başvurdum 4 ağustosta sınava çağırıldım. Sınavda kaç soru olacak zorlar mı bir tık korkuyorum
Y yenımezun HavaPersonel.Com Katılım 18 Ağu 2024 Mesajlar 17 Tepkime puanı 2 24 Ağu 2024 #6 yenımezun' Alıntı: İlk defa giriyorum. 12 Temmuz ilanına başvurdum 4 ağustosta sınava çağırıldım. Sınavda kaç soru olacak zorlar mı bir tık korkuyorum Genişletmek için tıkla ... 25 ağustosta sınavım var çok tedirginim
yenımezun' Alıntı: İlk defa giriyorum. 12 Temmuz ilanına başvurdum 4 ağustosta sınava çağırıldım. Sınavda kaç soru olacak zorlar mı bir tık korkuyorum Genişletmek için tıkla ... 25 ağustosta sınavım var çok tedirginim
Y yemreak HavaPersonel.Com Katılım 17 May 2024 Mesajlar 157 Tepkime puanı 18 20 Eyl 2024 #7 yenımezun' Alıntı: 25 ağustosta sınavım var çok tedirginim Genişletmek için tıkla ... Nasıl sorularla karşılaştınız acaba
yenımezun' Alıntı: 25 ağustosta sınavım var çok tedirginim Genişletmek için tıkla ... Nasıl sorularla karşılaştınız acaba