Ben 23 Ocakta yerinde sınava girdim ertesi gün kurul mülakatı daveti mesajı aldım. Dün de kurul mülakatına girdim sonuç bekliyorum suanArkadaşlar merhaba olumlu olumsuz mesaj alan oldumu kurul mülakatı için
çarşamba günü girdim herhangi bir mesaj yokArkadaşlar merhaba olumlu olumsuz mesaj alan oldumu kurul mülakatı için
Merhaba sürecinizde kolaylıklar dilerim, mülakat tecrübelerinizi aktarabilirmisiniz acaba,genel olarak neler soruldu,atmosfer nasıl, mülakat için kılık kıyafet,erkekler için sakal kesilmeli mi,fikirleriniz paylaşırsaniz sevinirim.Ben 23 Ocakta yerinde sınava girdim ertesi gün kurul mülakatı daveti mesajı aldım. Dün de kurul mülakatına girdim sonuç bekliyorum suan
Teşekkür ederim. Önce 15 20 kisilik bir yerde iş hakkında bilgiler verdiler. Uzun saç, sakal ve küpe kesinlikle yasak diye hatırlıyorum. Dövme ve sağlıkla ilgili sıkıntıları da orada tekrar bir daha konuşalım falan diyorlardı. Benim gittiğim gün mülakatta erkekler de kadınlarda takım elbiseliydi, saç sakallı birini göremedim. Size oda numaranızı verip ardından mülakat için bekletiyorlar. Sırayla isimlerinizi söyleyip çağırıyorlar. İçeride 4 kişi karşılarında uzun bir masa ve sizin oturduğunuz masa ve sandalye var. Benim şansıma benim mülakatımı yapan hanımefendilerden biri çok gergindi, stresime stres kattı. Soru olarak kendinizi tanıtın, stajda neler kazandınız, karşılaştığınız bir zor durum ve nasıl başa çıktınız soruları soruldu (bir kaç ufak soru da sordular önemsiz) Türkçe olarak. İngilizce de ise odadaki beyefendi kendinizi tanıtın, staj süresinde karşılaştığınız zor bir an ve nasıl başa çıktınız, güçlü yönleriniz nelerdir ve bir soru daha sordu ama onu tam hatırlamıyorum. Beyefendi gayet net ama hızlı konuştu, zaten sorulara hazırlanırken göre göre anlayabiliyorsunuz ne sorduğunu. Ben kendi stres yönetimsizliğim ve biraz hanımefendinin bakışları karşısında Türkçe mülakatta daha da zorlandım. İngilizce benim için daha da kolay ve anlaşılırdı. Umarım hak eden hak ettiği yerlerde olur herkese başarılar dilerimMerhaba sürecinizde kolaylıklar dilerim, mülakat tecrübelerinizi aktarabilirmisiniz acaba,genel olarak neler soruldu,atmosfer nasıl, mülakat için kılık kıyafet,erkekler için sakal kesilmeli mi,fikirleriniz paylaşırsaniz sevinirim.
Teşekkürler.
Değerli fikirleriniz için çok teşekkür ederim,umarım herkes hakettiği yerlere gelir,sizin sürecinizin olumlu son bulması dileğiyle.Teşekkür ederim. Önce 15 20 kisilik bir yerde iş hakkında bilgiler verdiler. Uzun saç, sakal ve küpe kesinlikle yasak diye hatırlıyorum. Dövme ve sağlıkla ilgili sıkıntıları da orada tekrar bir daha konuşalım falan diyorlardı. Benim gittiğim gün mülakatta erkekler de kadınlarda takım elbiseliydi, saç sakallı birini göremedim. Size oda numaranızı verip ardından mülakat için bekletiyorlar. Sırayla isimlerinizi söyleyip çağırıyorlar. İçeride 4 kişi karşılarında uzun bir masa ve sizin oturduğunuz masa ve sandalye var. Benim şansıma benim mülakatımı yapan hanımefendilerden biri çok gergindi, stresime stres kattı. Soru olarak kendinizi tanıtın, stajda neler kazandınız, karşılaştığınız bir zor durum ve nasıl başa çıktınız soruları soruldu (bir kaç ufak soru da sordular önemsiz) Türkçe olarak. İngilizce de ise odadaki beyefendi kendinizi tanıtın, staj süresinde karşılaştığınız zor bir an ve nasıl başa çıktınız, güçlü yönleriniz nelerdir ve bir soru daha sordu ama onu tam hatırlamıyorum. Beyefendi gayet net ama hızlı konuştu, zaten sorulara hazırlanırken göre göre anlayabiliyorsunuz ne sorduğunu. Ben kendi stres yönetimsizliğim ve biraz hanımefendinin bakışları karşısında Türkçe mülakatta daha da zorlandım. İngilizce benim için daha da kolay ve anlaşılırdı. Umarım hak eden hak ettiği yerlerde olur herkese başarılar dilerim![]()
bu tgs mi yoksa başka bir şey mi?Teşekkür ederim. Önce 15 20 kisilik bir yerde iş hakkında bilgiler verdiler. Uzun saç, sakal ve küpe kesinlikle yasak diye hatırlıyorum. Dövme ve sağlıkla ilgili sıkıntıları da orada tekrar bir daha konuşalım falan diyorlardı. Benim gittiğim gün mülakatta erkekler de kadınlarda takım elbiseliydi, saç sakallı birini göremedim. Size oda numaranızı verip ardından mülakat için bekletiyorlar. Sırayla isimlerinizi söyleyip çağırıyorlar. İçeride 4 kişi karşılarında uzun bir masa ve sizin oturduğunuz masa ve sandalye var. Benim şansıma benim mülakatımı yapan hanımefendilerden biri çok gergindi, stresime stres kattı. Soru olarak kendinizi tanıtın, stajda neler kazandınız, karşılaştığınız bir zor durum ve nasıl başa çıktınız soruları soruldu (bir kaç ufak soru da sordular önemsiz) Türkçe olarak. İngilizce de ise odadaki beyefendi kendinizi tanıtın, staj süresinde karşılaştığınız zor bir an ve nasıl başa çıktınız, güçlü yönleriniz nelerdir ve bir soru daha sordu ama onu tam hatırlamıyorum. Beyefendi gayet net ama hızlı konuştu, zaten sorulara hazırlanırken göre göre anlayabiliyorsunuz ne sorduğunu. Ben kendi stres yönetimsizliğim ve biraz hanımefendinin bakışları karşısında Türkçe mülakatta daha da zorlandım. İngilizce benim için daha da kolay ve anlaşılırdı. Umarım hak eden hak ettiği yerlerde olur herkese başarılar dilerim![]()
Yerinde İngilizce ve genel yetenek sınavında sonraki aşama olan kurul mülakatında İngilizce ve Türkçe olarak sorular soruluyor, evet.bu tgs mi yoksa başka bir şey mi?
Kurulda da mı ingilizce mülakat olacak?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.