Merhaba, mülakatla alakalı deneyimleri burdaki arkadaşlar genel olarak çok güzel aktarmışlar. Bu yüzden başka bir konuda söylemek istediğim şeyler var. Sabah 09.00 grubuyla beraberdik ve ilk defa bu kadar dışa dönük, sohbet edip diğer arkadaşlarından bir şey saklamayan kişilerle karşılaştım. Hepsi çok güler yüzlüydü ve birbirimizi motive etmek için çabaladık. Bizden sonra gelen gruplar da aynı şekilde... Hepinize hayatınızda başarılar dilerim arkadaşlar. Diğer söylemek istediğim konu da Ajet çalışan olan uzun boylu, başörtülü mülakata gelen kişileri karşılayıp yönlendiren hanımefendi hakkında. Bu benim ikinci Ajet mülakatımdı ve ikisinde de gözlemlediğim şey işini severek yaptığı. Öncesinde ve şimdiki mülakat olmak üzere tek tek herkese çok saygılı ve özenli davrandı. Kafasını aydınlatmaya vuran arkadaşa olan davranışı ve ona tekrar tekrar yardımcı olmak için çaba göstermesi... Kilo almak için uğraşan arkadaşlara yol göstermeye çalışıp farklı tavsiyelerde bulunması... İsmini bilmiyorum ama hanımefendi çok teşekkür ederim kendi adıma.