THY 22-26 Temmuz Vireup Online Ingilizce Sınavına Girenler

• Konbuyu başlatan AEA
  • Başlangıç tarihi
A

AEA

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar bu hafta girenler burada toplanırsak daha sağlıklı bilgi akışı olabilir..

Ben 25 inde girdim sınava,5 ağustos da anket maili aldım sadece..hesaplamama göre bizim grubun dönüşleri bu hafta olmalıydı ama geçen hafta olumlu maili alan bir iki kişi okudum eğer giriş tarihlerini doğru belirtiyorlarsa tabi..

Sizin durumlarınız nedir?

B

bycn

HavaPersonel.Com
19 unda girdim 26 sında anket maili aldım hala bekliyorum 😅
Sınavında kötü geçmedi aslında 1 soruya Chrome min azizliginden yetişemedim 4 soruya güzel cevaplar verdim ama bekliyorum hala

M

Munla

HavaPersonel.Com
Ben 24 temmuz da girdim. 2 agustos da olumlu mesaj aldim. Dun de Anket maili geldi.

F

flyaway

HavaPersonel.Com
25 giriş 2 ağustos sonuç 5 ağustos anket.

X

XyZzYx

HavaPersonel.Com
22.08.2024 bugün sınava girdim saat 18:00 civarı. Yarın ve sonraki gün için gireceklere tavsiyem eğer 12-16 arası saatlerde yoğunluktan giremezseniz panik yapmayın. Rahat olun Znation ya da the walk-in dead izleyin 18:00 ve sonrası için tekrar deneyin yoğunluk biter muhtemelen rahat girersiniz

R

rosemarrian

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar haftası farketmez ki sınavın durumu ile ilgili bence testi iyi olanları bu videodan elemek istemeyebilirler diye kendi adıma polyannaci bakıyorum. Yapay zeka... güvenilirlik...Tabi hiç alakalı da olmayabilir.

P

pcdelisi

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar bu hafta girenler burada toplanırsak daha sağlıklı bilgi akışı olabilir..

Ben 25 inde girdim sınava,5 ağustos da anket maili aldım sadece..hesaplamama göre bizim grubun dönüşleri bu hafta olmalıydı ama geçen hafta olumlu maili alan bir iki kişi okudum eğer giriş tarihlerini doğru belirtiyorlarsa tabi..

Sizin durumlarınız nedir?
23 de girdim 5 ağustos anket benimde

R

rosemarrian

HavaPersonel.Com
19 unda girdim 26 sında anket maili aldım hala bekliyorum 😅
Sınavında kötü geçmedi aslında 1 soruya Chrome min azizliginden yetişemedim 4 soruya güzel cevaplar verdim ama bekliyorum hala
Benim de aynı 17si video 25i anket o kadar aklıma hiç gelmedi chromedan bakmak tüh😂

A

AEA

HavaPersonel.Com
Thy kariyer bugün duyuru paylaşmış..

Değerlendirme sürecimiz kapsamındaki “Online İngilizce Video Mülakat” aşamamız halen devam etmekte olup bu aşamaya katılmış ancak henüz sonucuna yönelik olarak bilgilendirme maili almamış adaylarımıza bu aşamanın tümüyle tamamlanması sonrası önümüzdeki günlerde sonuç bilgilendirme maili gönderilecektir.

Anlayışınız için teşekkür eder, süreçlerinizde başarılar dileriz.

Saygılarımızla.

X

XyZzYx

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar haftası farketmez ki sınavın durumu ile ilgili bence testi iyi olanları bu videodan elemek istemeyebilirler diye kendi adıma polyannaci bakıyorum. Yapay zeka... güvenilirlik...Tabi hiç alakalı da olmayabilir.
bence onlar sınavda yüksek ve video mülakatta akıcı konuşanlara öncelik veriyorlar sonra diğerlerine de dönecekler ama tabii bu zaman alacak. Ancak boy,kilo,dövme yara izinden elenen ya da sağlıktan elenen olursa diğerlerine dönüş olacağını sanıyorum.

D

Dilanmrtt

HavaPersonel.Com
Arkadaslar bende ayin 26 snda girdim anket disinds bir donus almadim ne dersiniz olumsuz muyuz surec bitince olumsuz mailimi aticaklar net bilgi nasil alabiliriz olumlu olanlarn sinavlari cok mu iyi gecmisti bilgilendirme yaparsaniz sevinirim

X

XyZzYx

HavaPersonel.Com
Arkadaslar bende ayin 26 snda girdim anket disinds bir donus almadim ne dersiniz olumsuz muyuz surec bitince olumsuz mailimi aticaklar net bilgi nasil alabiliriz olumlu olanlarn sinavlari cok mu iyi gecmisti bilgilendirme yaparsaniz sevinirim
eğer kadroyu daha iyiler arasından bulursalar çağrımayacaklar ama kilo ve boydan dövme yara izinden elenen olursa diye bekletiliyor şu an daha sonra ihtiyaca yönelik olarak dönüş yapacaklar size.

A

AEA

HavaPersonel.Com
eğer kadroyu daha iyiler arasından bulursalar çağrımayacaklar ama kilo ve boydan dövme yara izinden elenen olursa diye bekletiliyor şu an daha sonra ihtiyaca yönelik olarak dönüş yapacaklar size.
Sizin bilgi kaynağınız nedir?

U

user62131125152111212

HavaPersonel.Com
Böyle bir şey yok

S

serel

HavaPersonel.Com
Böyle bir şey yok
Oyle bisey var!kurul mulakatini bitirip boy kiloyu gecip son asamaya gelenler var yahu adamlar egitime baslayacak eger size daha mail gelmediyse bunun tek aciklamasi oda yedektesiniz demek!olay bu,acik olursa takviye yapacaklar bu yuzden olumsuz maili daha kimseye atmadilar belki ingilizcesi kotu,yetersiz olanlara olumsuz gitmis olabilir ama benim tahminine gore su an c1-b2 arasi olumlu maili aldilar b1 seviye olanlar yedekte bunun gibi

Konuyu okuyanlar;